Stefan2309 Postat Aprilie 17 Share Postat Aprilie 17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Aprilie 17 Share Postat Aprilie 17 Sigur ca poti, dar nu pe strada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan2309 Postat Aprilie 17 Autor Share Postat Aprilie 17 Chiar acum, Tzitzicat a spus: Sigur ca poti, dar nu pe strada Si cum pot sa merg cu el pe strada? imi trebuie oblinzi si suport de nr? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Aprilie 17 Share Postat Aprilie 17 Nu e asa simplu Chestia aia nu se inmatriculeaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan2309 Postat Aprilie 17 Autor Share Postat Aprilie 17 Chiar acum, Tzitzicat a spus: Nu e asa simplu Chestia aia nu se inmatriculeaza Deci nu pot sa merg cu el pe strada? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Aprilie 17 Share Postat Aprilie 17 Nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Aprilie 17 Share Postat Aprilie 17 salut, jucaria aia are o viteza constructiva de 70km/h. Si este o motocicleta electrica destinata utilizarii pe offfroad. NU este un vehicul legal, ce poate fi folosit pe strada. NU este o bicicleta! Si chiar daca ar fi omologata, si ar avea semnalizari si toate cele, tot nu ai putea sa mergi cu ea fara permis de conducere, fiindca prinde 70 la ora! Ca idee, tu la 16 ani poti obtine categoria AM, si poti lua fie ceva cu motor normal, fie electric. Dar la ambele ai limitari-fie de capacitate cilindrica-50cm3, fie de putere de 4KW la electrce. Surronul dat are 6kw Categoria AM - ce poti conduce? Cu permis AM poti conduce vehicule categoria AM - scuter / moped, cu doua, trei sau patru roti, a carui viteza maxima prin constructie este mai mare de 25 km/h dar nu depaseste 45 km/h. Vehicul care este echipat cu un motor cu ardere interna, cu aprindere prin scanteie, cu o capacitate cilindrica ce nu depaseste 50 cm3 sau cu un alt motor cu ardere interna ori, dupa caz, electric, a carui putere nominala continua maxima nu depaseste 4 kW, iar masa proprie a vehiculului nu depaseste 350 kg, neincluzand masa bateriilor in cazul vehiculului electric. Este asimilat mopedului cvadriciclul usor sau triciclul cu motor care pastreaza caracteristicile acestuia. Conditii de Inscriere scoala de soferi categoria AM Varsta minima de la care se poate incepe scoala pentru aceasta categorie este de 15 ani si 9 luni iar cand se implineste varsta de 16 ani se poate sustine examenul, proba practica. Orice cursant trebuie sa fie apt din punct de vedere medical si psihologic; Cursantul sa nu fi fost condamnat pentru infractiunile prevazute la Art.24 din O.U.G. 195/2002; Buletin - Carte de Identitate; Semnarea contractului de prestari servicii. si uite si varianta legala, de sur ron: https://surronbike.ro/magazin/moped-electric-sur-ron-light-bee-road-legal-x/ dar cum spuneam, ai nevoie de permis AM, jucaria inmatriculata, RCA. Si este limitat la 50 la ora, electronic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Aprilie 17 Share Postat Aprilie 17 La 16 ani parcă e voie A1, sau așa credeam... 🫣 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoS Garage Postat Aprilie 17 Share Postat Aprilie 17 2 hours ago, Adrian M. said: salut, jucaria aia are o viteza constructiva de 70km/h. Si este o motocicleta electrica destinata utilizarii pe offfroad. NU este un vehicul legal, ce poate fi folosit pe strada. NU este o bicicleta! Si chiar daca ar fi omologata, si ar avea semnalizari si toate cele, tot nu ai putea sa mergi cu ea fara permis de conducere, fiindca prinde 70 la ora! Ca idee, tu la 16 ani poti obtine categoria AM, si poti lua fie ceva cu motor normal, fie electric. Dar la ambele ai limitari-fie de capacitate cilindrica-50cm3, fie de putere de 4KW la electrce. Surronul dat are 6kw Categoria AM - ce poti conduce? Cu permis AM poti conduce vehicule categoria AM - scuter / moped, cu doua, trei sau patru roti, a carui viteza maxima prin constructie este mai mare de 25 km/h dar nu depaseste 45 km/h. Vehicul care este echipat cu un motor cu ardere interna, cu aprindere prin scanteie, cu o capacitate cilindrica ce nu depaseste 50 cm3 sau cu un alt motor cu ardere interna ori, dupa caz, electric, a carui putere nominala continua maxima nu depaseste 4 kW, iar masa proprie a vehiculului nu depaseste 350 kg, neincluzand masa bateriilor in cazul vehiculului electric. Este asimilat mopedului cvadriciclul usor sau triciclul cu motor care pastreaza caracteristicile acestuia. Conditii de Inscriere scoala de soferi categoria AM Varsta minima de la care se poate incepe scoala pentru aceasta categorie este de 15 ani si 9 luni iar cand se implineste varsta de 16 ani se poate sustine examenul, proba practica. Orice cursant trebuie sa fie apt din punct de vedere medical si psihologic; Cursantul sa nu fi fost condamnat pentru infractiunile prevazute la Art.24 din O.U.G. 195/2002; Buletin - Carte de Identitate; Semnarea contractului de prestari servicii. si uite si varianta legala, de sur ron: https://surronbike.ro/magazin/moped-electric-sur-ron-light-bee-road-legal-x/ dar cum spuneam, ai nevoie de permis AM, jucaria inmatriculata, RCA. Si este limitat la 50 la ora, electronic. la 16 ani ai A1, nu trebuie sa mergi cu mizeriile alea de 50... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Aprilie 17 Share Postat Aprilie 17 Si a1, da. Dar AM e mai simplu de obtinut. MIzerii?da, clar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Aprilie 17 Share Postat Aprilie 17 Acum 7 ore, Stefan2309 a spus: Daca ai 16 ani si vrei pe strada du-te si fa scoala de A1 si o sa te lamuresti cand o sa inveti legislatia rutiera si ce autovehicule poti conduce pe strada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate