luca23 Postat Mai 19 Share Postat Mai 19 salut baieti mi am schimbat la un kymco grand dink 50 2t setul si am pus unul de 80cc dar nu am mai luat alta chiuloasa. intrebarea mea este: functioneaza cu chiuloasa veche de 50cc chiar daca are diametrul mai mic decat cilindrul nou de 80cc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoS Garage Postat Mai 19 Share Postat Mai 19 ce e aia o chiuloasa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luca23 Postat Mai 19 Autor Share Postat Mai 19 capacul in care infiletezi bujia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Mai 20 Share Postat Mai 20 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Mai 20 Admin Share Postat Mai 20 "chiulasă" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banditbiker82 Postat Mai 20 Share Postat Mai 20 UE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theogs Postat Mai 20 Share Postat Mai 20 Camera de ardere va fi mai mica Și pistonul poate lovi în chiulasa Mai bine cumpăra și înlocuiește și pe aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XorX Postat Mai 20 Share Postat Mai 20 Chiar e posibil asa ceva, sa treaca pistonul de buza cilindrului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luca23 Postat Mai 20 Autor Share Postat Mai 20 Acum 2 minute, XorX a spus: Chiar e posibil asa ceva, sa treaca pistonul de buza cilindrului? Ma refer la faptul ca ramane camera de ardere mica ca la 50cc si sa nu afecteze cu ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theogs Postat Mai 21 Share Postat Mai 21 Pistonul poate avea alta curbura și poate atinge... Nu obligatoriu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luca23 Postat Mai 21 Autor Share Postat Mai 21 Acum 31 minute, theogs a spus: Pistonul poate avea alta curbura și poate atinge... Nu obligatoriu Nu atinge ca am verificat maxim daca atinge bujia dar ii bag 2 saibe de cupru daca e pana iau una mai mica in filet. Mersi oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Mai 21 Share Postat Mai 21 (editat) 99% nu atinge, am folosit la Oltcit aceleasi chiulase de 1100 cu set de 1300, adica alezat cilindrii de 1100 la cota ptr pistoane de 1300 cu segmenti noi. Efect: putere marita cu vreo 10-12 cai, consumul a crescut cu 02-0.3 l la suta. In cazul tau cred ca o sa ai nevoie de o garnitura noua de etansare la chiulasa, ptr noul diametru, eventual daca vrei neaparat, poti jongla din grosimea garniturii sa pastrezi distanta pistonului in punctul maxim si sa nu schimbi bujia... Editat Mai 21 de Lup69 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luca23 Postat Mai 21 Autor Share Postat Mai 21 Acum 1 minut, Lup69 a spus: 99% nu atinge, am folosit la Oltcit aceleasi chiulase de 1100 cu set de 1300, adica alezat cilindrii de 1100 la cota ptr pistoane de 1300 cu segmenti noi. Efect: putere marita cu vreo 10-12 cai, consumul a crescut cu 02-0.3 l la suta. In cazul tau cred ca o sa ai nevoie de o garnitura noua de etansare la chiulasa, ptr noul diametru, eventual daca vrei neaparat, poti jongla din grosimea garniturii sa pastrezi distanta pistonului in punctul maxim si sa nu schimbi bujia... Am inteles. Mersi mult de sfat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate