Lucian_M Postat Iunie 8 Share Postat Iunie 8 Cu ce obraz au unii curaj să ceară bani pe ce NU au făcut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 8 Share Postat Iunie 8 Acum 2 ore, sandu07 a spus: Face parte tot din "oferta" nu stimate! iei niste cazuri aparte si le bagi sub umbrela generalitatii, bagi toti mecanicii in aceasi oala cu gandirea astea. la fel sa zic si eu de clientii rupti in poponeata care merg cu anvelope din 2010 si cand le zic hai ca le mai tin un sezon, sa bag toti motociclistii in aceasi oala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iunie 8 Share Postat Iunie 8 Ca o paranteză, să-i vezi cum se jură că au aderență blană pe curbe, dau cu genunchiul pe asfalt. Bonus: gumele vechi se tocesc mai greu. Așa spun ăștia, dacă îți pun poze cu anvelopele schimbate anul ăsta la diverse mobre, te ia cu amețeli. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 8 Share Postat Iunie 8 Acum 2 ore, EL Ciupacabra a spus: "Sefu, ai un cauciuc sh si pentru mine? Da' sa nu se vada sarmele!" ceva de genu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iunie 8 Share Postat Iunie 8 Și mie îmi cereau băieții să le caut în stivă vreun cauciuc "bunișor". Băi, ce țin în spatele garajului sunt gume de făcut lebede, leagăne sau de plantat flori, nu de pus pe moto. La care ei: dar chiar nu ai niciunul cât de cât?! Fuuuuck... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandu07 Postat Iunie 9 Share Postat Iunie 9 La 08.06.2024 la 10:36, Cavaleru a spus: nu stimate! iei niste cazuri aparte si le bagi sub umbrela generalitatii, bagi toti mecanicii in aceasi oala cu gandirea astea. la fel sa zic si eu de clientii rupti in poponeata care merg cu anvelope din 2010 si cand le zic hai ca le mai tin un sezon, sa bag toti motociclistii in aceasi oala? Marea majoritate a începătorilor în căutare de mecanici dau peste astfel de personaje. Eu unul a învățat să cern jegurile de aia ok.dar cei mai mulți nu o fac Vezi aici lăudăroșenie cu... 1000 lei sa serviseze o furca Unii au uitat că cerșetoria se practică în fata bisericii.acolo unde le e locul La 08.06.2024 la 11:32, Lucian_M a spus: Ca o paranteză, să-i vezi cum se jură că au aderență blană pe curbe, dau cu genunchiul pe asfalt. Bonus: gumele vechi se tocesc mai greu. Așa spun ăștia, dacă îți pun poze cu anvelopele schimbate anul ăsta la diverse mobre, te ia cu amețeli. Dacă îți postez aici ce carne aveau anvelopele schimbate la Yamaha,îți dă cu virgula Dar eu sunt un sărac care își permite să cumpere consumabile,dar nu prea îmi permit să plătesc manopera unora că skr motors Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iunie 10 Share Postat Iunie 10 Azi îmi ajung Road 6, ia uite ce dau jos de pe moto.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 10 Share Postat Iunie 10 Acum 39 minute, Lucian_M a spus: Azi îmi ajung Road 6, ia uite ce dau jos de pe moto.. bo$$ astea mai merg 10 sezoane, ezti nebun... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iunie 10 Share Postat Iunie 10 Știu, dar 1500 lei e mai puțin decât un ghips. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 10 Share Postat Iunie 10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandu07 Postat Iunie 10 Share Postat Iunie 10 Las că le vedem la olx,la vânzare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iunie 10 Share Postat Iunie 10 Evident! Pentru altul mai merge 1-2 ani setul. Ideea e că plec în Turcia peste 3 săptămâni și nu vreau să mă întorc cu ele slick. 350 lei e un preț decent pentru un set. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iunie 10 Share Postat Iunie 10 Acum 7 ore, Cavaleru a spus: bo$$ astea mai merg 10 sezoane, ezti nebun... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iunie 10 Share Postat Iunie 10 Acum 8 ore, Lucian_M a spus: Azi îmi ajung Road 6, ia uite ce dau jos de pe moto.. Aruncă-le, dă-le dreacu'. Da' cu ce te-au supărat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iunie 10 Share Postat Iunie 10 Monopolizez topicul și nu-i ok... Ideea e că plec la un drum lung și nu vreau să mă întorc cu ele opincă, adică nu trag de ele până le rup, nu-i genul meu. Le schimb ca să mă și întorc din tura de 4-5000 km. Au aderență foarte bună, nimic de reproșat, aș fi luat tot Road 5 dacă găseam set. Dar n-am găsit. Azi au venit Road 6 cu dot 1124. Not bad! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate