exilatu' Postat Februarie 15 Share Postat Februarie 15 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Februarie 19 Share Postat Februarie 19 Câte motociclete sunt în imagine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Februarie 19 Autor Moderatori Share Postat Februarie 19 Acum 3 minute, ENEOS a spus: Câte motociclete sunt în imagine? Decat 3? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Februarie 19 Share Postat Februarie 19 Decât da! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Februarie 19 Autor Moderatori Share Postat Februarie 19 Acum 2 minute, ENEOS a spus: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Februarie 19 Share Postat Februarie 19 Scufita rosie, pierduta pe dealuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jebelu Postat Februarie 19 Share Postat Februarie 19 Daca e italian design mai sus, sa fie atunci frumusetea formelor italiene: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banditbiker82 Postat Februarie 19 Share Postat Februarie 19 Scuze de balbaiala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Aprilie 6 Autor Moderatori Share Postat Aprilie 6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adimotor Postat Aprilie 7 Share Postat Aprilie 7 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jebelu Postat Aprilie 7 Share Postat Aprilie 7 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Aprilie 7 Share Postat Aprilie 7 La 06.04.2025 la 12:30, Kristian a spus: mai vrei niste poze cu DR-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Aprilie 7 Autor Moderatori Share Postat Aprilie 7 Acum 2 minute, pepsi a spus: mai vrei niste poze cu DR-ul Daca mai vreau eu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Aprilie 7 Share Postat Aprilie 7 nu nu, eu mai vreau niste poze cu DR-ul, am apasat tasta gresita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Aprilie 7 Autor Moderatori Share Postat Aprilie 7 1 oră în urmă, pepsi a spus: nu nu, eu mai vreau niste poze cu DR-ul, am apasat tasta gresita Mai pun una,iar celelalte ti le trimit pm,sa nu plictisim telespectatorii doar cu endureli. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banditbiker82 Postat Miercuri la 09:25 Share Postat Miercuri la 09:25 Asta e de asta iarna... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat 23 ore în urmă Share Postat 23 ore în urmă (editat) Ca un băiat care n-a ieșit din sector am apelat la chat LGBT să-mi facă un traseu așa, ca Transalpina + Transfăgărășan la un loc, și uite unde am ajuns ! Mai departe chiar decât Thassos @ianachimeee, scoate-mă de-aici!!! Editat 23 ore în urmă de ENEOS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat 11 ore în urmă Share Postat 11 ore în urmă (editat) Acum 11 ore, ENEOS a spus: Ca un băiat care n-a ieșit din sector am apelat la chat LGBT să-mi facă un traseu așa, ca Transalpina + Transfăgărășan la un loc, și uite unde am ajuns ! Mai departe chiar decât Thassos @ianachimeee, scoate-mă de-aici!!! Tu te ai bagat …tu sa iesi nu pot sa te’n incurc ca am treaba un pic peste tine…doar asa x2 Iar acolo de pe unde pui tu poze am ajuns cu scuterul de 300……. Acum 11 ore, ENEOS a spus: Ca un băiat care n-a ieșit din sector am apelat la chat LGBT să-mi facă un traseu așa, ca Transalpina + Transfăgărășan la un loc, și uite unde am ajuns ! Mai departe chiar decât Thassos @ianachimeee, scoate-mă de-aici!!! ….nu contraza cat o ai ..ci pe unde o duci si aici este topic de…cele mai faine poze …. Nu cu indicatoare si marcaje rutiere…. Editat 11 ore în urmă de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate