Lup69 Postat August 26 Share Postat August 26 Da eu nu te iau...te las asa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat August 26 Autor Share Postat August 26 Acum 16 minute, Lup69 a spus: Da eu nu te iau...te las asa... Asa sa faci. Daca mai aduci vreo remarca jignitoare la adresa mea fara sa te fi provocat iti dau report si zbori de pe acest forum. Te rog frumos, nu ma provoca. Tu pe scurt ma faci prost cu remarcile tale la adresa mea adresate altor colegi. O dai cu manta. Sunt pe acest forum din 2005 si am vazut de-astia ca tine sute. Sunt satul de bagatori in seamă ca tine, pur si simplu imi fac greață. Repet, nu ma cunoști, nu te cunosc, daca nu iti convine ce scriu ataca ideile si nu persoana, asa e civilizat. Combate ce spun. Nu ma fa prost pe față. Eu nu te-am jignit in niciun fel niciodată. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat August 26 Share Postat August 26 Acum 3 ore, wolfybv a spus: OEM Tu ai idee ce înseamnă termenul/prescurtarea asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolfybv Postat August 27 Share Postat August 27 Don’t be silly, bineinteles ca nu stiu, am gasit-o si eu pe net si am zis s-o folosesc, suna mai fancy asa si stiu ca pe aici sunt unii care sunt f impresionati cand citesc abrevieri de genul. Bineinteles, tu ai realizat din prima ca habar n-am ce vorbesc si m-ai deconspirat. Kudos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat August 27 Share Postat August 27 13 hours ago, B.B. said: Comporta-te civilizat online. Te rog frumos, nu ma mai baga in seamă 11 hours ago, B.B. said: Asa sa faci. Asa si fac... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate