Cristian777 Postat Duminică la 15:48 Share Postat Duminică la 15:48 Buna ziua, m ar interesa achizitionarea a 10 scutere noi, bugetul este de 5000-6000 de lei per scuter, ce mi ati recomanda? Sau sa ma reorientez pe a cauta ceva SH, multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Microbec Postat Duminică la 16:51 Share Postat Duminică la 16:51 La 5-6 mii nu gasesti nimic second hand in stare buna care sa se apropie macar de acest pret. De noi nu merita sa vorbim. Vorbesc de scutere de la 125 cmc in sus, dar ma indoiesc si de cele de 49 cmc. Concluzia: renunta sau reconsidera bugetul, in sensul de a cumpara mai putine, adica doua sau trei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandu07 Postat Luni la 04:40 Share Postat Luni la 04:40 Ce se a dezvoltat piata de închirieri scutere/bicle de când cu livratorii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Luni la 08:51 Share Postat Luni la 08:51 (editat) 17 hours ago, Cristian777 said: bugetul este de 5000-6000 de lei per scuter, ce mi ati recomanda? Salut, recomandarea mea este să renunți la idee. Editat Luni la 08:51 de Kagemusha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian777 Postat Luni la 10:36 Autor Share Postat Luni la 10:36 Care ar fii bugetul minim per scuter? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Luni la 12:38 Share Postat Luni la 12:38 Acum 20 ore, Cristian777 a spus: Buna ziua, m ar interesa achizitionarea a 10 scutere noi, bugetul este de 5000-6000 de lei per scuter, ce mi ati recomanda? Sau sa ma reorientez pe a cauta ceva SH, multumesc! salut, nu am idee in ce domeniu activezi dar clar nu înțelegi nimic din povestea asta pe 2 roti 5000-6000 Ron înseamnă 1000-1200 euro care zici tu ca ar ..putea....valora un scuter NOU înseamnă ca nu știi cât costa o revizie, un set de anvelope daca ai 50000 ron mai bine și vrei sa i rulezi...mai bine ia titluri de stat Acum 2 ore, Cristian777 a spus: Care ar fii bugetul minim per scuter? ai încercat sa cauți pe net??? următoare întrebare care va fi?.... ce ulei sa pun la ele in fata blocului???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon Postat Luni la 13:01 Share Postat Luni la 13:01 Acum 2 ore, Cristian777 a spus: Care ar fii bugetul minim per scuter? Probabil la 10 scutere, poate negociezi un 1900 euro bucata (anul trecut era cam 2000 euro unul din asta): https://daytona-romania.ro/model/scuter-flert-110/ Multi il folosesc pentru livrari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian777 Postat Luni la 14:14 Autor Share Postat Luni la 14:14 (editat) 1 hour ago, Leon said: Probabil la 10 scutere, poate negociezi un 1900 euro bucata (anul trecut era cam 2000 euro unul din asta): https://daytona-romania.ro/model/scuter-flert-110/ Multi il folosesc pentru livrari Multumesc 1 hour ago, ianachim said: salut, nu am idee in ce domeniu activezi dar clar nu înțelegi nimic din povestea asta pe 2 roti 5000-6000 Ron înseamnă 1000-1200 euro care zici tu ca ar ..putea....valora un scuter NOU înseamnă ca nu știi cât costa o revizie, un set de anvelope daca ai 50000 ron mai bine și vrei sa i rulezi...mai bine ia titluri de stat ai încercat sa cauți pe net??? următoare întrebare care va fi?.... ce ulei sa pun la ele in fata blocului???? Ce hateri ba frate nu sunt din domeniu, era o simpla intrebare, cata aciditate in oameni Ce parere aveti despre acest model? Editat Luni la 14:15 de Cristian777 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Luni la 15:16 Share Postat Luni la 15:16 56 minutes ago, Cristian777 said: Ce parere aveti... Nu cumpara chinezarii. Cat dai, atat face, stii cum se spune. Te bucuri ca iei ceva ieftin si apoi deschizi topicuri cu probleme la ele. Uite ceva ce te-ar putea interesa: https://suzuki.motorteam.ro/modele/address-125/ https://motorteam.ro/scutere/scuter-kymco-skytown-125i-cbs.html Sau aici: https://sym-romania.ro/scutere/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Luni la 19:06 Share Postat Luni la 19:06 Acum 4 ore, Cristian777 a spus: Multumesc Ce hateri ba frate nu sunt din domeniu, era o simpla intrebare, cata aciditate in oameni Ce parere aveti despre acest model? In primul rand nici macar nu ne-ai spus ce fel de scutere vrei, 49 cmc, 125 cmc, mai mari, pentru livrari, pentru scoala, pentru inchiriat, pentru ce?! Apoi ne-ai dat o poza cu un scuter care n-are nici macar marca. Dupa care te plangi ca te ia lumea la misto. In rest... e cum au spus colegii, noi sub 2000 de euro nu gasesti decat mizerii chinezesti ca ala pe care l-ai gasit tu; sh nu e nicio sfaraiala, ceva sa mearga e cam 1000-1200, ca daca iei rapciugi la 500-800 de euro or sa-ti dea angajatii sau clientii cu ele inncap cand i-or lasa in mijlocul drumului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Luni la 20:18 Share Postat Luni la 20:18 (editat) Acum 11 ore, Kagemusha a spus: Salut, recomandarea mea este să renunți la idee. Si cat m-am abtinut... bine ca ai venit din spate cu tupeu Eu sunt mai timid, in pml... Acum 6 ore, Cristian777 a spus: Multumesc Ce hateri ba frate nu sunt din domeniu, era o simpla intrebare, cata aciditate in oameni Ce parere aveti despre acest model? Am gasit mai ieftin, sigur ti-l schimba daca se strica Editat Luni la 20:19 de nike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Marți la 12:31 Share Postat Marți la 12:31 Acum 22 ore, Cristian777 a spus: Multumesc Ce hateri ba frate nu sunt din domeniu, era o simpla intrebare, cata aciditate in oameni Ce parere aveti despre acest model? când nu ești intr un domeniu" și vrei sa faci bani ...plătește consultanta daca pui întrebări puerile degeaba faci pe suparatul fara sa te pricepi la ceva anume ...prima data cauți pe net, este așa de ușor și simplu plus ca pari un om matur nu un puști de 15 ani care nu a mai văzut prețuri la produse..... vrei sa pui la munca niște oameni pe petarde de 5000 ron și sa faci bani de pe urma lor..... te ai uitat cât costa o bicicleta electrica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandu07 Postat Marți la 12:47 Share Postat Marți la 12:47 Acum 21 ore, The Flying Dutchman a spus: Nu cumpara chinezarii. Cat dai, atat face, stii cum se spune. Te bucuri ca iei ceva ieftin si apoi deschizi topicuri cu probleme la ele. Uite ceva ce te-ar putea interesa: https://suzuki.motorteam.ro/modele/address-125/ https://motorteam.ro/scutere/scuter-kymco-skytown-125i-cbs.html Sau aici: https://sym-romania.ro/scutere/ Daytona,sym...îs chinezării bomba.merg până se strica.dupa aia,altul.sunt de unica folosinta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Marți la 15:29 Share Postat Marți la 15:29 Sandule, stim ca ai avut probleme cu cei de la SYM. Dar imi permit sa subliniez doua aspecte: 1. SYM nu este o firma chinezeasca si nici nu este produs sau asamblat in China - dar ai voie sa crezi asta daca esti chinez si esti si nationalist pe deasupra. Basarabia e Romania, Kosovo e Serbia, Catalunia e Spania, Taiwan e China. 2. Se pare ca esti singurul de pe forumul asta care a avut probleme cu dealerul SYM din Romania. Ma opresc aici, pentru detalii cei interesati pot "rasfoi" topicul deschis de @ianachim si dedicat SYM. Ca sa eliminam orice dubiu cu privire la opiniile mele, cred ca merita sa spun si ca nu am, nu am avut si nici nu voi avea SYM. OP, poti lua in calcul si Kymco. Sandu, nici Kymco nu am avut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Marți la 16:48 Share Postat Marți la 16:48 1 oră în urmă, The Flying Dutchman a spus: Sandule, stim ca ai avut probleme cu cei de la SYM. Dar imi permit sa subliniez doua aspecte: 1. SYM nu este o firma chinezeasca si nici nu este produs sau asamblat in China - dar ai voie sa crezi asta daca esti chinez si esti si nationalist pe deasupra. Basarabia e Romania, Kosovo e Serbia, Catalunia e Spania, Taiwan e China. 2. Se pare ca esti singurul de pe forumul asta care a avut probleme cu dealerul SYM din Romania. Ma opresc aici, pentru detalii cei interesati pot "rasfoi" topicul deschis de @ianachim si dedicat SYM. Ca sa eliminam orice dubiu cu privire la opiniile mele, cred ca merita sa spun si ca nu am, nu am avut si nici nu voi avea SYM. OP, poti lua in calcul si Kymco. Sandu, nici Kymco nu am avut. Mai sunt si altii cu probleme cu dealerul Sym, desi n-am avut pe numele meu asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandu07 Postat Miercuri la 13:12 Share Postat Miercuri la 13:12 Acum 21 ore, The Flying Dutchman a spus: Sandule, stim ca ai avut probleme cu cei de la SYM. Dar imi permit sa subliniez doua aspecte: 1. SYM nu este o firma chinezeasca si nici nu este produs sau asamblat in China - dar ai voie sa crezi asta daca esti chinez si esti si nationalist pe deasupra. Basarabia e Romania, Kosovo e Serbia, Catalunia e Spania, Taiwan e China. 2. Se pare ca esti singurul de pe forumul asta care a avut probleme cu dealerul SYM din Romania. Ma opresc aici, pentru detalii cei interesati pot "rasfoi" topicul deschis de @ianachim si dedicat SYM. Ca sa eliminam orice dubiu cu privire la opiniile mele, cred ca merita sa spun si ca nu am, nu am avut si nici nu voi avea SYM. OP, poti lua in calcul si Kymco. Sandu, nici Kymco nu am avut. Carevasazica tu ii spui unuia care a cumpărat sym nou ,fabricat in China și firma cu sediul în China(conform actelor de achiziție),că sym nu e chinezesc.voteaza PSD în continuare PS kymco am.ala chiar e fabricat in korea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sprike Postat Miercuri la 17:11 Share Postat Miercuri la 17:11 (editat) Una din dintre variante sunt biciclete cu motoare electrice si cu acumulatori; O bicicleta noua se invarte in jurul bugetului pe care il ai in plan; Mai este posibilitate sa gasești flote (5 - 10 scutere) scutere electrice/ termice SH hamalite bine de tot la bugetul propus dar mai trebuie inca un buget pentru piese/lubrefianti/mecanic etc.... Pentru o afacere trebuie sa face o investitie pe masura iar amotizarea si randamentul vin in timp Editat Miercuri la 17:12 de sprike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Miercuri la 20:23 Share Postat Miercuri la 20:23 Acum 3 ore, sprike a spus: Una din dintre variante sunt biciclete cu motoare electrice si cu acumulatori; O bicicleta noua se invarte in jurul bugetului pe care il ai in plan; Mai este posibilitate sa gasești flote (5 - 10 scutere) scutere electrice/ termice SH hamalite bine de tot la bugetul propus dar mai trebuie inca un buget pentru piese/lubrefianti/mecanic etc.... Pentru o afacere trebuie sa face o investitie pe masura iar amotizarea si randamentul vin in timp degeaba ai scris daca nu i dai si niste oferte, un plan de service si poate o consultanta …. Acum 7 ore, sandu07 a spus: Carevasazica tu ii spui unuia care a cumpărat sym nou ,fabricat in China și firma cu sediul în China(conform actelor de achiziție),că sym nu e chinezesc.voteaza PSD în continuare PS kymco am.ala chiar e fabricat in korea ne arati si noua o poza cu sym /china … Acum 7 ore, sandu07 a spus: Carevasazica tu ii spui unuia care a cumpărat sym nou ,fabricat in China și firma cu sediul în China(conform actelor de achiziție),că sym nu e chinezesc.voteaza PSD în continuare PS kymco am.ala chiar e fabricat in korea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sprike Postat Miercuri la 20:42 Share Postat Miercuri la 20:42 (editat) Acum 20 minute, ianachim a spus: degeaba ai scris daca nu i dai si niste oferte, un plan de service si poate o consultanta …. ne arati si noua o poza cu sym /china … Da ai dreptate Da de discutat cu cineva care se ocupa cu asa ceva (plan de lupta); o consultare aferenta Oferte nu pot sa dau pentru ca nu lucrez in acest domeniu Dar daca se vrea se vrea ceva - sunt solutii ; pan a b c La noi tot te lovesti de zid cu nu se poate - clasic .... sa te lasi - ca nu stiu ce.... Sa treca omu la fapte nu vorbe - asa tot discutii de dragul amorului Editat Miercuri la 20:44 de sprike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandu07 Postat Joi la 07:18 Share Postat Joi la 07:18 Caut rahatul ăla de hârtie A4 primită la achiziție cu datele tehnice și firma înregistrată în ceaina și postez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon Postat Joi la 07:22 Share Postat Joi la 07:22 Si totusi, cu o singura exceptie, eu am auzit numai de bine despre Sym (calitate/pret aproape imbatabil). Nu am unul, dar am vazut la cunoscuti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Joi la 07:57 Share Postat Joi la 07:57 (editat) 18 hours ago, sandu07 said: Carevasazica tu ii spui unuia care a cumpărat sym nou ,fabricat in China și firma cu sediul în China(conform actelor de achiziție),că sym nu e chinezesc.voteaza PSD în continuare Sandule, tata, Taiwanul nu e China. Cel putin, nu inca. Cu cine votez, e treaba mea, nu cred ca am afirmat ca am simpatii PSD si nici nu cred ca asta are vreo legatura cu problema de fata. 18 hours ago, sandu07 said: PS kymco am.ala chiar e fabricat in korea Taiwanul nu e nici Coreea. Pentru ca Kymco este tot din Taiwan. Lasa hatereala deoparte si daca nu ai habar de ce se petrece prin lumea moto, macar pune mana pe carte. De geografie. Editat Joi la 08:04 de The Flying Dutchman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate