Sari la conținut

Duster. Discutii generale

foxbat
 Share

Postări Recomandate

Salut

Ce te-a nemultumit la acest model si minusuri are? 

Te intreb pentru ca masina este abia iesita din rodaj

La modele anterioare  aveau niste scaune parca erau facute din topor, la 150 - 200 km rupea fundul si spatele

Cand coboram din masina tot timpul murdaream pantalonii, (diferenta dintre portiere si prag)

Problema cu reductorul (treapata 2 -3 direct ) viteza 1 era de forma

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 1 oră, Silver Arrow a spus:

Poate asta?

image.thumb.png.2bd16d3949cb1d0b498a6ea20dd4784d.png

😊

ce motorizarea zicea ca are?

Acum 14 minute, sprike a spus:

Salut

La modele anterioare  aveau niste scaune parca erau facute din topor, la 150 - 200 km rupea fundul si spatele

Cand coboram din masina tot timpul murdaream pantalonii, (diferenta dintre portiere si prag)

nu e nicio problema cu vit 1. este documentata in manualul de utilizator. pe scurt - 1 - a este pentru masina incarcata si/sau plecari pe greu /rampa/teren greu

e un fel de "reductor" (cum bine aispus)

am mers peste 1000 km /zi cu a mea. si aveam spatele cam praf.perfectele scaunele. nu confunda cu modelel "chioare", ce am eu si ce e pe acest topic e modelul full. "pizza cu de toate"

in acest moment dpmdv nu exista niciun model de la dacia peste aceasta masina (exclud faceliftul care este aceeasi masina dar cu alte faruri si grila de aerisire)

1 oră în urmă, The_Sin_Eater a spus:

Meh..."Rafael" de la firma-mama, Renault.

Da' conu' Silver incearca sa bage batul prin gard cu "Luxus". :))

Am Prafosu' pentru chestii d'astea. ;)

hm..tac.ICE adevart vs "hibrizi".macar de ziceai de un EV.

caaaah:)

Link spre comentariu

1 oră în urmă, foxbat a spus:

ce motorizarea zicea ca are?

nu e nicio problema cu vit 1. este documentata in manualul de utilizator. pe scurt - 1 - a este pentru masina incarcata si/sau plecari pe greu /rampa/teren greu

e un fel de "reductor" (cum bine aispus)

am mers peste 1000 km /zi cu a mea. si aveam spatele cam praf.perfectele scaunele. nu confunda cu modelel "chioare", ce am eu si ce e pe acest topic e modelul full. "pizza cu de toate"

in acest moment dpmdv nu exista niciun model de la dacia peste aceasta masina (exclud faceliftul care este aceeasi masina dar cu alte faruri si grila de aerisire)

am inteles

Link spre comentariu

Acum 1 oră, sprike a spus:

Salut

Nu m-a nemultumit absolut nimic. Doar ca e timpul pentru upgrade.

Intr-adevar inca e diferenta intre usa si prag, dar fac pasul mare si nu ma murdaresc. :)

Foxul are dreptate. Scaunele sunt perfecte si nu te doare spatele de la ele iar trapta I este pentru off-road si cand pleci cu remorca, rampa, etc. La mers normal se pleaca cu a II a.

Acum 1 oră, foxbat a spus:

Nope. PHEV  - modelu'de 300 de caluti. ;) 

Link spre comentariu

Acum 14 ore, Cavaleru a spus:

duster 3 :P

zici tu ca e un upgrade? ce specificatii are? de motorizari zic.

din ce am vazut, ultimul "Duster" adevarat este cel de 150 CP 4x4. restul s-au "pi...ificat" ca sa zic asa si sa nu fiu cenzurat.

masina de aici e super ok pt tot ce ai vrea - de la tras remorca cu mobra pe ea (cum am facut eu , 2000km, nici nu simte), autostradata)se duce peste 200 km/h ceas - nu recomand insa decat daca ai sonda in curte:) )., trage ca un diesel cu plaja de turatie de benzinar :)( zici ca este motocicleta- nu se mai "Termina gazu' "

incaltata corect rupe offroad-ul samd.

materialele din ea sunt minunatat - rezistente la "Copii si catei", foarte usor de curatat, elegante

la pretul ei nu are concurenta

iar modelul de aici este ala "full de full"

Link spre comentariu

Acum 53 minute, foxbat a spus:

zici tu ca e un upgrade? ce specificatii are? de motorizari zic.

din ce am vazut, ultimul "Duster" adevarat este cel de 150 CP 4x4. restul s-au "pi...ificat" ca sa zic asa si sa nu fiu cenzurat.

masina de aici e super ok pt tot ce ai vrea - de la tras remorca cu mobra pe ea (cum am facut eu , 2000km, nici nu simte), autostradata)se duce peste 200 km/h ceas - nu recomand insa decat daca ai sonda in curte:) )., trage ca un diesel cu plaja de turatie de benzinar :)( zici ca este motocicleta- nu se mai "Termina gazu' "

incaltata corect rupe offroad-ul samd.

materialele din ea sunt minunatat - rezistente la "Copii si catei", foarte usor de curatat, elegante

la pretul ei nu are concurenta

iar modelul de aici este ala "full de full"

da, eu zic ca Duster 3 e un upgrade fata de un Duster 2,

in primul rand e superior dpdv al calitatii produsului final, ma refer aici la confortul superior al scaunelor, insonorizarea mult mai buna, ecranul navigatiei mai mare, bordul digital.

Nu are decat 130 de cai versiunea 4x4 dar are in plus un sistem mild hybrid care il ajuta pe accelerari

n-am carlig si nu am tractat cu ea, dar uite e un buzoian Duster MCS care a tractat cu dusterul 3, vechiul lui duster pe platforma (2000kg ish) de la buzau pana la caransebes, fara probleme. 

crezi tu ca asta nu o sa fie in stare sa traga o remorca cu motoreta pe ea? 

Link spre comentariu

Acum 6 ore, Cavaleru a spus:

n-am carlig si nu am tractat cu ea, dar uite e un buzoian Duster MCS care a tractat cu dusterul 3, vechiul lui duster pe platforma (2000kg ish) de la buzau pana la caransebes, fara probleme

In fișa tehnică zice remorcă fără frână max 750 kg, remorcă cu frână max 1500kg.

Link spre comentariu