Ruginel Postat Februarie 10 Share Postat Februarie 10 Salutare, Ma intereseaza un CRF 300 L si vad ca in Ungaria preturile sunt mai prietenoase, implicit ma gandeam sa fac o solicitare de oferta de acolo, macar sa imi dau seama daca merita sau nu "deranjul". Care aveti experiente cu achizitia unei motociclete din Ungaria? Dealeri? Preturi? Transport? Puteti detalia va rog? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Februarie 10 Moderatori Share Postat Februarie 10 Cred ca poate sa te ajute @Motologistic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Februarie 10 Share Postat Februarie 10 Salutare Da, pot, dar abia în doua săptămâni. Ca preț, tot ce tine de mine...între 450 si 500 de euro Marcel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat Februarie 10 Autor Share Postat Februarie 10 1 oră în urmă, Motologistic a spus: Salutare Da, pot, dar abia în doua săptămâni. Ca preț, tot ce tine de mine...între 450 si 500 de euro Marcel Imi poti recomanda niste dealeri Honda cu care sa vorbesc? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 10 Share Postat Februarie 10 https://www.honda.hu/motorcycles/dealer-search/search.html?q=46.7902476+23.5314789 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat Februarie 11 Autor Share Postat Februarie 11 Acum 15 ore, apriliacluj a spus: https://www.honda.hu/motorcycles/dealer-search/search.html?q=46.7902476+23.5314789 Lista am gasit-o si eu, insa intrebam daca se stie un dealer anume mai prietenos, sau macar experiente anterioare cu o anume reprezentanta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 11 Share Postat Februarie 11 eu nu stiu, nu cunosc personal nici unul din ei.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DIU 46 Postat Februarie 11 Share Postat Februarie 11 (editat) La 10.02.2025 la 16:30, Ruginel a spus: Salutare, Ma intereseaza un CRF 300 L si vad ca in Ungaria preturile sunt mai prietenoase, implicit ma gandeam sa fac o solicitare de oferta de acolo, macar sa imi dau seama daca merita sau nu "deranjul". Care aveti experiente cu achizitia unei motociclete din Ungaria? Dealeri? Preturi? Transport? Puteti detalia va rog? Vrei un motor vechi, sau nou ? Editat Februarie 11 de DIU 46 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Februarie 11 Share Postat Februarie 11 http://www.realmotor.hu/ Ăștia sunt în Gyor Eu de la ăștia mi-am luat mie o Honda, acum câțiva ani. Nu am avut probleme cu ei. Si deși era second, nici cu moto nu am avut probleme ulterior. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Microbec Postat Februarie 12 Share Postat Februarie 12 @Ruginel, nu stiu cat de avantajos va fi, economic vorbind. Daca vrei noua, mai incearca si la Constanta, la estbike, anul trecut aveau ramase unele pe stoc cu discount baban. Poate ai noroc. Daca te multumesti cu SH, de sarbatori exista una la Motomus cu vreo 4k km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat Februarie 12 Autor Share Postat Februarie 12 Salutare! Va multumesc tuturor pentru aport la discutie. Era vorba de o motocicleta noua, insa dupa ce mi-am facut calculele, cel putin la modelul cautat de mine nu renteaza sa il iau din afara tarii. Am primit si o oferta buna de la dealer astazi cel mai probabil ma duc sa dau cu pixu' si cu cardul. Mai las topicul deschis pentru eventualele discutii care se pot isca aici pentru acest tip de achizitii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zo10000 Postat Februarie 12 Share Postat Februarie 12 Salut Ma uitam si eu la un moment dat sa cumpar moto nou din afara. Prima problema de care m-am lovit a fost TVA-ul, pe care trebuie sa il platesti in tara de origine, daca il cumperi ca si persoana fizica, dupa care trebuie sa platesti si in Romania la ANAF, fiindca e vehicul nou si dupa aia poti sa incepi sa iti recuperezi TVA-ul platit in tara de originie. Cam pe acolo m-am pierdut cu actele si am renuntat. Nu stiu daca intre timp s-a mai schimbat ceva, dar acum cativa ani asa era. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Februarie 12 Share Postat Februarie 12 Acum 33 minute, zo10000 a spus: Salut Ma uitam si eu la un moment dat sa cumpar moto nou din afara. Prima problema de care m-am lovit a fost TVA-ul, pe care trebuie sa il platesti in tara de origine, daca il cumperi ca si persoana fizica, dupa care trebuie sa platesti si in Romania la ANAF, fiindca e vehicul nou si dupa aia poti sa incepi sa iti recuperezi TVA-ul platit in tara de originie. Cam pe acolo m-am pierdut cu actele si am renuntat. Nu stiu daca intre timp s-a mai schimbat ceva, dar acum cativa ani asa era. Pai in UE nu ar mai trebui sa fie chestia asta, poate doar daca iei din UK, SUA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate