Marin18317 Posted March 1 Share Posted March 1 Salut! Am o Yamaha WR250F din 2002 și vreau să îi rectific chiuloasa, este în 5 supape , îmi puteți spune un service care se ocupă cu așa ceva? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speedy.K Posted March 1 Share Posted March 1 Ca nu stiti romaneste, ca nu stiti sa intrati pe forum decat pentru a cere ajutor cand nu-i mai dati de cap, ca nu stiti cele mai elementare reguli de buna cuviinta, inteleg. Ba da' nici sa dati o cautare pe Goagal nu sunteti in stare?! https://www.yamaha-motor.eu/ro/ro/dealer-locator/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marin18317 Posted March 1 Author Share Posted March 1 Acum 1 minut, Speedy.K a spus: Ca nu stiti romaneste, ca nu stiti sa intrati pe forum decat pentru a cere ajutor cand nu-i mai dati de cap, ca nu stiti cele mai elementare reguli de buna cuviinta, inteleg. Ba da' nici sa dati o cautare pe Goagal nu sunteti in stare?! https://www.yamaha-motor.eu/ro/ro/dealer-locator/ Înțeleg dar am tot căutat și am mers la oameni care aveau parteneriat cu alți oameni din afara și nu am găsit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speedy.K Posted March 1 Share Posted March 1 (edited) Sa ne intelegem, eu ti-am dat lista cu dealerii oficiali. De rectificat chiulasa (fara o!), e o tiganie la mtotocicleta aia si chiar daca o faci ori o sa coste cat una noua, ori o sa iasa o mizeie de lucrare. Deci pune mana si schimb-o, daca vrei sa faci o reparatie ca lumea. Edited March 1 by Speedy.K Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marin18317 Posted March 1 Author Share Posted March 1 Acum 2 minute, Speedy.K a spus: Sa ne intelegem, eu ti-am dat lista cu dealerii oficiali. De rectificat chiulasa (fara o!), e o tiganie la mtotocicleta aia si chiar daca o faci ori o sa coste cat una noua, ori o sa iasa o mizeie de lucrare. Deci pune mana si schimb-o, daca vrei sa faci o reparatie ca lumea. Să o schimb se duce in 5000 lei , acum m-am gândit și am zis sa vând cross ul pe piese și sa imi iau altul. Mersi ca m-ai ajutat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speedy.K Posted March 1 Share Posted March 1 Pai cat sa coste o chiulasa?! 1000 de euro mi se pare normal. Tu stii daca merita pentru tine. Succes. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ENEOS Posted March 2 Share Posted March 2 Acum 10 ore, Marin18317 a spus: îmi puteți spune un service care se ocupă cu așa ceva? În București eu merg la Rune cu astfel de lucrări. Care e problema de ai decis să rectifici chiulasa, te referi la supape și scaune, la planeitate, la ambele sau..? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrian M. Posted March 3 Share Posted March 3 La 02.03.2025 la 6:10, ENEOS a spus: În București eu merg la Rune cu astfel de lucrări. Care e problema de ai decis să rectifici chiulasa, te referi la supape și scaune, la planeitate, la ambele sau..? Amuzant ca si la rune tot chiuloasa e :)))))))) Si ei asta fac/repara...lol. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jebelu Posted March 3 Share Posted March 3 Chiar acum, Adrian M. a spus: Amuzant ca si la rune tot chiuloasa e :)))))))) Si ei asta fac/repara...lol. Faptul ca stiu sa le repare nu inseamna ca stiu si gramatica limbii romane. Dar ai drepate, e de lol. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrian M. Posted March 3 Share Posted March 3 Acum 3 minute, Jebelu a spus: Faptul ca stiu sa le repare nu inseamna ca stiu si gramatica limbii romane. Dar ai drepate, e de lol. rad si eu ca prostu , evident. Nu comentez competenta lor, nu cunosc. Doar observasem chstia asta. si daca dai pe google cautare, te corecteaza gresit:)))))))))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ENEOS Posted March 3 Share Posted March 3 Google n-are atelier de rectificat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sprike Posted March 3 Share Posted March 3 Mai este varianta de achizitie a unui motor complet sh Nu merita efortul de rectificare, prea multa chinuila, bani investiti timp pierdut si rezultat care nu este cel asteptat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marin18317 Posted March 3 Author Share Posted March 3 La 02.03.2025 la 6:10, ENEOS a spus: În București eu merg la Rune cu astfel de lucrări. Care e problema de ai decis să rectifici chiulasa, te referi la supape și scaune, la planeitate, la ambele sau..? Problema e ca trebuie sudată și am vorbit cu 2 service uri care se ocupă cu așa ceva,mi au zis ca doar cei din Târgu Jiu fac așa lucrări imposibile dar cer foarte mult La 02.03.2025 la 6:10, ENEOS a spus: În București eu merg la Rune cu astfel de lucrări. Care e problema de ai decis să rectifici chiulasa, te referi la supape și scaune, la planeitate, la ambele sau..? Acum 4 ore, sprike a spus: Mai este varianta de achizitie a unui motor complet sh Nu merita efortul de rectificare, prea multa chinuila, bani investiti timp pierdut si rezultat care nu este cel asteptat Mă gândesc sa vand tot motorul pe piese și să-mi iau un Honda CR250F Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ENEOS Posted March 3 Share Posted March 3 (edited) La 01.03.2025 la 20:05, Marin18317 a spus: vreau să îi rectific Acum 15 minute, Marin18317 a spus: trebuie sudată Mda... Una ai zis în prima postare, alta e de fapt buba... Părerea mea e să o schimbi dacă e să resuscitezi motorul. Edited March 3 by ENEOS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speedy.K Posted March 3 Share Posted March 3 Acum 53 minute, Marin18317 a spus: Problema e ca trebuie sudată și am vorbit cu 2 service uri care se ocupă cu așa ceva,mi au zis ca doar cei din Târgu Jiu fac așa lucrări imposibile dar cer foarte mult Mă gândesc sa vand tot motorul pe piese și să-mi iau un Honda CR250F Aia nu cer foarte mult, cer pret imposibil pentru lucrari imposibile. Dooh! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marin18317 Posted March 9 Author Share Posted March 9 La 02.03.2025 la 6:10, ENEOS a spus: În București eu merg la Rune cu astfel de lucrări. Care e problema de ai decis să rectifici chiulasa, te referi la supape și scaune, la planeitate, la ambele sau..? Dacă nu o mai sudează și pune supapele să nu scape aer are ceva ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Penetru Posted March 10 Share Posted March 10 E de dat la gunoi, chiar dacă supapele ar lucra perfect, suprafața din interiorul camerei de ardere e prea ciomăgită și creează multe puncte fierbinți care dau autoaprindere. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marin18317 Posted March 10 Author Share Posted March 10 Acum 45 minute, Penetru a spus: E de dat la gunoi, chiar dacă supapele ar lucra perfect, suprafața din interiorul camerei de ardere e prea ciomăgită și creează multe puncte fierbinți care dau autoaprindere. Nu vreau să o fac să mă țină 100 ore de ex,doar 10-15 ore maxim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Penetru Posted March 10 Share Posted March 10 Am notat, am să evit în perioada următoare să cumpăr Yamaha WR 250 de pe OLX. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marin18317 Posted March 10 Author Share Posted March 10 Chiar acum, Penetru a spus: Am notat, am să evit în perioada următoare să cumpăr Yamaha WR 250 de pe OLX. nu vreau sa o vând Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pinnochio Posted March 10 Share Posted March 10 (edited) Dr Motor SRL Timisoara.Nu am nr lor.Se poate negocia.Sunt 2 fete faine acolo. Edited March 10 by pinnochio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
secbiker Posted March 10 Share Posted March 10 Cauta alta din start, aia nu va fi buna niciodata. Dar sincer as renunta la acea motocicleta, este veche si costa prea mult sa o repari cum trebuie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ENEOS Posted March 10 Share Posted March 10 Acum 10 ore, Marin18317 a spus: Dacă nu o mai sudează și pune supapele să nu scape aer are ceva ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marin18317 Posted March 10 Author Share Posted March 10 Acum 16 minute, secbiker a spus: Cauta alta din start, aia nu va fi buna niciodata. Dar sincer as renunta la acea motocicleta, este veche si costa prea mult sa o repari cum trebuie. Aia m am gândit și eu,îi pun motor de China și o vând după îi vând motorul ei pe piese ori cu totul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Penetru Posted March 10 Share Posted March 10 Acum 19 minute, Marin18317 a spus: și o vând după îi vând motorul ei pe piese Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts