Sari la conținut

Nolan N86 cu Ncom B901S

gadi
 Share

Postări Recomandate

1 oră în urmă, gadi a spus:

Pai asta e problema, casca a fost achizitionata din afara, faptul ca voi aduceti gunoaie in Romania si le vindeti la fraieri se numeste altfel.

Prietenas, am fost inclusiv in vizita la fabrica Nolan, eram unic importator oficial, despre ce diferente de calitate vorbesti?! Am avut X-lite, Nolan si Grex, calitatea impecabila, raportat la pret.

Acum 26 minute, Kristian a spus:

Baieti,cred ca s-au spus destule,lasati omul sa-si vanda marfa.

Multamn fain de intelegere. :)

Il lasaaam, pai cum naiba, nu-l lasam noi?!

Am plecat, ma mut!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

On 3/12/2025 at 7:01 AM, ENEOS said:

Hsmbp, echipamentul pt automobilism sportiv la fel. Dar doar pt că i se diminuează proprietățile ignifuge, pt scaune de exemplu (care au structură din fibră de sticlă sau carbon, burete și un soi de silon, fix ca la căști) există posibilitatea de a fi reignifugate de producător și li se prelungește valabilitatea.

Una e garanția și alta durata de viață, mai lăsați consumerismul că ar trebui să aruncăm toate 🏍️🏍️ ieșite din garanție!

:moron:

la castile moto nu e vorba despre ignifugare. in cazul n86 este vorba despre lexan, care are 5 ani durata de viata. 5 ani garanteaza ei ca isi pastreaza nivelul de protectie. cand au lansat nolan primele casti cu garantie 5 ani era o mare chestie, pentru ca majoritatea aveau 2 ani, unele mai rasarite 3...

Link spre comentariu

3 minutes ago, Contabil said:

@8 anisori (era prin clasa a 2-3 a) N86 a mea, acum e la liceu. :) 

2025-2020=8

Link spre comentariu

2 hours ago, hora09 said:

S-a zis ce trebuia zis aicea, da eu doar vreau sa îl vad pe ala care cumpara

probabil unul care vede ce iegzperti sunt pe aici si cat de intelighenti sunt.

e singurul anunt de vanzare a unei casti unde au comentat iegzpertii.

Link spre comentariu

Acum 2 ore, gadi a spus:

...

e singurul anunt de vanzare a unei casti unde au comentat iegzpertii.

E posibil, dar fiind un anunt de vanzare pe un forum si nu pe Olx, e implicita aparitia comentariilor pro sau contra.

Spor la vanzare.

Link spre comentariu

Postat (editat)
4 minutes ago, Speedy.K said:

Asta ar trebui sa-ti dea de gandit... nu de basicat.

Tu habar n-ai despre ce vorbești, ai demonstrat asta deja.

Nici un comentariu iegzpertologic, tot casca de vanzare.

Editat de gadi
Link spre comentariu

Se stie! Caz in care imi esti dator pentru promovarea gratuita a topicului. Din pacate tot degeaba.

Acum 7 ore, hora09 a spus:

S-a zis ce trebuia zis aicea, da eu doar vreau sa îl vad pe ala care cumpara

🤪🤣😜

Link spre comentariu

Just now, Speedy.K said:

Se stie! Caz in care imi esti dator pentru promovarea gratuita a topicului. Din pacate tot degeaba.

Cu faptul că oamenii vor chilipiruri m-am obișnuit deja. Apoi se plâng că iau tepe.

Link spre comentariu

Stii cum e, nu conteaza cu cat se vinde, conteaza cu cat se cumpara.

Am mai zis asta pe un topic de vanzare Varadeo care se vindea cu vreo 3300 si s-a cumparat dupa sase luni cu 1500. 

Editat de Speedy.K
Link spre comentariu

1 minute ago, Speedy.K said:

Stii cum e, nu conteaza cu cat se vinde, conteaza cu cat se cumpara.

Aha, deci pentru asta erau comentariile. E prea scumpă, pentru unii.

Link spre comentariu

Comentariile era pentru ce au fost. Scrie in ele, daca intelegi romana.

Despre pret ii raspundeam colegului, ca vanzatorul apreciaza pretul intr-un fel, dar conteaza, pana la urma, cum il apreciaza cumparatorii.

Ca sa-ti fie clar, mie nu-mi vine calapodul de la Nolan si marcile lor. Este prea rotund. Pe alea trei, Grex, Nolan si X-Lite , pe care le-am cumparat doar pt ca le luam la pret de achizitie (a se citi 40% din retail) le-am vandut aproape noi din motivul asta. Mie imi vine Shoei, care e mai oval. Deci casca nu ma intereseaza nici daca mi-o donezi, n-am ce sa fac cu ea. Asa ca nu, nu incerc nicio negociere, daca vroiam o negociere iti faceam o oferta concreta si gata.

Link spre comentariu

11 minutes ago, Speedy.K said:

Comentariile era pentru ce au fost. Scrie in ele, daca intelegi romana.

Despre pret ii raspundeam colegului, ca vanzatorul apreciaza pretul intr-un fel, dar conteaza, pana la urma, cum il apreciaza cumparatorii.

Ca sa-ti fie clar, mie nu-mi vine calapodul de la Nolan si marcile lor. Este prea rotund. Pe alea trei, Grex, Nolan si X-Lite , pe care le-am cumparat doar pt ca le luam la pret de achizitie (a se citi 40% din retail) le-am vandut aproape noi din motivul asta. Mie imi vine Shoei, care e mai oval. Deci casca nu ma intereseaza nici daca mi-o donezi, n-am ce sa fac cu ea. Asa ca nu, nu incerc nicio negociere, daca vroiam o negociere iti faceam o oferta concreta si gata.

Asta ți-ar fi venit, plus că era unicat pentru tine, tu ai zis că nu există N86 cu capitonajul ala, casca de colecție.

Link spre comentariu

Acum 33 minute, gadi a spus:

Asta ți-ar fi venit, plus că era unicat pentru tine, tu ai zis că nu există N86 cu capitonajul ala, casca de colecție.

Ma confunzi, eu am zis doar ca ori nu e montat calumea, ori nu e marimea potrivita. Alt coleg a zis ce spui tu.

Si ce legatura are calapodul cu interiorul?

Link spre comentariu