Aurex Postat Miercuri la 20:01 Share Postat Miercuri la 20:01 (editat) Salut , Aveti cunostinta de vreun brat de furca de Yamaha FJR pana in 2012 , indiferent de stare ? Poate fi lovita , stramba , nu conteaza .... As avea nevoie de valva de compresie din partea de jos a jambei , in capatul pistonului interior. Este piesa din poza. Multumesc. Editat Miercuri la 20:04 de Aurex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Miercuri la 21:59 Share Postat Miercuri la 21:59 Ai incercat: https://www.yamahasportsplaza.com/oemparts/a/yam/5004d462f87002275461cb5e/front-fork Sau nu e acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat ieri la 03:05 Share Postat ieri la 03:05 @ENEOS ai asa ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat ieri la 03:09 Share Postat ieri la 03:09 Aoleu, și tu ai pățit-o?! La o singură persoană din România am găsit: Attila - +40 740 208 471. Foarte de treabă omul, nota 20+. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat ieri la 04:06 Share Postat ieri la 04:06 1 oră în urmă, Ruginel a spus: @ENEOS ai asa ceva? De unde?!? Nu mă ocup cu piese sh. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aurex Postat 21 ore în urmă Autor Share Postat 21 ore în urmă Acum 4 ore, Lucian_M a spus: Aoleu, și tu ai pățit-o?! La o singură persoană din România am găsit: Attila - +40 740 208 471. Foarte de treabă omul, nota 20+. Multumesc ! Incerc mintenash..... Da , si eu am patit....din ce am vazut pe net , suntem cativa ...putini , e adevarat , dar ma ajuta la moral , sa stiu ca nu sunt singurul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat 21 ore în urmă Share Postat 21 ore în urmă Am avut gen2 la servisat și la desfacere s-a rupt. Următoarea jamba a fost încălzită cu flacără și a ieșit șurubul fără să se rupă. Am sudat supapa, s-a rupt rapid. Un set Rikkor (sau ceva de genul) e vreo 300 USD plus transport și vamă. Am gasit la Attila piesa la un preț derizoriu, îmi venea să-l pup! Nu era greșeala mea, proprietarul a înțeles, dar uite că se mai întâmplă și din astea. E foarte posibil să aibă cartușul cu totul, mai bine iei complet, nu mai desfaci nimic, cureți și montezi, strângi la cuplu. Btw: până acum am pus jos șaibe de cupru, să trec pe aluminiu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aurex Postat 14 ore în urmă Autor Share Postat 14 ore în urmă Sa-ti dea Dumnezeu sanatate , Lucian ! Cat despre saibe , daca ei au pus cupru , mergem la fel.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat 12 ore în urmă Share Postat 12 ore în urmă Ai rezolvat cu Attila? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate