Sari la conținut

cumpar supermoto

Postări Recomandate

1 oră în urmă, superbec a spus:

Salut

Am revenit pe meleagurile natale si tre sa fac naveta prin bucuresti , caut un SM de huliganism 

Sa traiesti!

Bine (ca) ai revenit.

Am un Intruder 125 🤣

Editat de Silver Arrow
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 14 ore, Silver Arrow a spus:

Sa traiesti!

Bine (ca) ai revenit.

Am un Intruder 125 🤣

Merci :)

Bafta cu intruderul , sunt eu flexibil dar nici in halu'asta :))

Acum 14 ore, Kristian a spus:

Buget,locatie si metoda de contact?

buget? 

locatie bucuresti si 100 km imprejur

pm pe forum e ok , vad ca au ramas doar seniori :))... dar cine stie

Link spre comentariu

• Moderatori
Acum 3 ore, superbec a spus:

...

buget? 

locatie bucuresti si 100 km imprejur

pm pe forum e ok , vad ca au ramas doar seniori :))... dar cine stie

Da,cat esti dispus sa aloci maxim ca suma.

Link spre comentariu

Acum 18 ore, superbec a spus:

caut un SM de huliganism 

Acum 25 minute, ilarionciobanu a spus:

Te intereseaza un Husqvarna 701SM, 2022 (euro 5), prim proprietar, 11500 km?

nu stiu cat de huligan e 701 , vreau sa sar borduri, sa merg pe trotuare sa sperii copii si babe , fac time attack alba iulia>> tunari si invers 

Acum 2 minute, Kristian a spus:

Da,cat esti dispus sa aloci maxim ca suma.

pot sa imi iau nou , prefer sh , e de tavaleala nu concurs de frumusete ....

Link spre comentariu

• Moderatori
Acum 3 minute, superbec a spus:

...

pot sa imi iau nou , prefer sh , e de tavaleala nu concurs de frumusete ....

Asa s-a priceput.

Sunt niste cerinte pentru sectiunea Bursa cand se posteaza un anunt,ca de ex pret/buget,locatie,metoda de contact,etc.Despre asta e de fapt vorba.

Link spre comentariu

Acum 4 ore, superbec a spus:

nu stiu cat de huligan e 701 , vreau sa sar borduri, sa merg pe trotuare sa sperii copii si babe , fac time attack alba iulia>> tunari si invers 

Singur nu sare borduri si nici nu sperie babe. In functie de cine si ce face cu el …

E un SM de fabrica, 95-99% e acelasi cu KTM 690 SMC. Asta in caz ca nu stiai despre ce masinarie e vorba.

In rest, putem discuta in privat

Link spre comentariu

Acum 15 ore, superbec a spus:

ascundeti virgineleeee !!!!

Nu mai visa, astea de acum se fwt de mici, la 14 ani deja sunt intepate.

Editat de Nguyen
Link spre comentariu

La 18.04.2025 la 18:46, superbec a spus:

Salut

Am revenit pe meleagurile natale si tre sa fac naveta prin bucuresti , caut un SM de huliganism 

Fix aceeasi problema am avut-o si eu in Martie 2025.

Strict pe topic in 2025 pe glob ai doar doua companii care fac SM-uri adevarate.

Sherco 500 SM 11000e si SWM 500 SM 6300e. Atat.

Astea vin din fabrica cu frana radiala pe fata disc de 320mm cu 4 pistoane, 130kg la gol, unghiul furcii fata mai agresiv din fabrica.

Restul sunt....shaorme cu de toate, numai supermoto-uri nu sunt (inclusiv 701 supermoto).

Din comunicarea "abundenta" cu EstBike Brebu, a rezultat pt mine in Martie 2025 un CF Moto 450 MT (da stiu e shaorma mare).

Sunt pe lista de "asteptare" pt Iunie 2025, pt SWM 500 SM, desi ceva imi spune ca nu o sa mai sune la ce feedback am vazut eu.

Bun. Si eu fac time attack. Un drum Bazilescu-Pipera sau normal cu auto imi ia 1h15min la 7:45 AM, acum fac 15minute cu moto. De aceea eu nu am mai asteptat dupa SWM 500 SM, dar nu este scos din carti acest model, in ceea ce ma priveste, pt ca vreau sa intru in campionatul national de SM si macar stiu ca intru cu o motocicleta noua.

Nu stiu ce inaltime ai tu.

Eu la 1.86 caut adventure/enduro/SM pt ca sunt singurele moto pe care stau decent.

Pe piata in Ro si in Europa, www.leboncoin.fr si mobile.de SM-urile noi 2024-2025 sunt rare si ai doar 2 marci, in rest e plin de "giculeti" care au modificat ei un exc sa fie SM. Wrong......si asta la niste preturi....5000e pt un muzeu adaptat SM din 2012....trebuie sa ai o problema in opinia mea sa dai banii astia pe o lectie de istorie.

Asa ca in 6300e ai SWM 500 SM 2025 care e NOU, dar vine in iunie. Motocicleta in sine este Husqvarna 500 SMR din 2010 ca si conceptie.

Daca te intereseaza sa te strecori ca apa printre pietre, poti lua in calcul si un CF Moto 450 MT dar vezi ca are 192kg la plin, este un asteroid.

Eu dupa 11 ani de pauza pe asfalt, folosind doar motociclete de motocross in privat, 450 MT-ul mi-a parut unica optiune decenta ca masa, in rest....multe motociclete au masa unui sistem solar, ori e motocicleta ori e strung. Poate ca sunt eu prea sensibil cand vine vb de masa unei motociclete.

Ideea e ca eu am deja 1000km (800km de Bucuresti) cu MT-ul si ma strecor pe unde nu se strecoara scuterele, urc borduri, iau guri de canal, sar speedbumb-uri, este agila si distractiva, merge si pe o roata, dar dureaza putin sa te acomodezi cu ea, pana "o inveti".

Mai avem de lucrat la stoppie, nu imi place aici, nu stiu cum sa ii explic ce vreau, dar na 192kg la plin, roata de 21 pe fata, sunt eu "slab/nepregatit" sa zicem.

Sunt supermultumit pt ca salvez 2h pe zi ma distrez si nu fierb de nervi in trafic.

Link spre comentariu

Acum 3 ore, superbec a spus:

AMEN !!!!

De la Vatican🙃

Link spre comentariu