superbec Postat Aprilie 18 Share Postat Aprilie 18 Salut Am revenit pe meleagurile natale si tre sa fac naveta prin bucuresti , caut un SM de huliganism Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Aprilie 18 Moderatori Share Postat Aprilie 18 Buget,locatie si metoda de contact? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Aprilie 18 Share Postat Aprilie 18 (editat) 1 oră în urmă, superbec a spus: Salut Am revenit pe meleagurile natale si tre sa fac naveta prin bucuresti , caut un SM de huliganism Sa traiesti! Bine (ca) ai revenit. Am un Intruder 125 Editat Aprilie 18 de Silver Arrow Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat Aprilie 19 Share Postat Aprilie 19 Acum 13 ore, Silver Arrow a spus: Sa traiesti! Bine (ca) ai revenit. Am un Intruder 125 Omul a zis supermoto… Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Aprilie 19 Autor Share Postat Aprilie 19 Acum 14 ore, Silver Arrow a spus: Sa traiesti! Bine (ca) ai revenit. Am un Intruder 125 Merci Bafta cu intruderul , sunt eu flexibil dar nici in halu'asta :)) Acum 14 ore, Kristian a spus: Buget,locatie si metoda de contact? buget? locatie bucuresti si 100 km imprejur pm pe forum e ok , vad ca au ramas doar seniori :))... dar cine stie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Aprilie 19 Share Postat Aprilie 19 @superbec ma bucur ca macar tu ai ramas cu simtul umorului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat Aprilie 19 Share Postat Aprilie 19 1 oră în urmă, Silver Arrow a spus: @superbec ma bucur ca macar tu ai ramas cu simtul umorului Daca zicea ca il vrea, ii spuneai “Hai ca am glumit!”, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ilarionciobanu Postat Aprilie 19 Share Postat Aprilie 19 Te intereseaza un Husqvarna 701SM, 2022 (euro 5), prim proprietar, 11500 km? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Aprilie 19 Moderatori Share Postat Aprilie 19 Acum 3 ore, superbec a spus: ... buget? locatie bucuresti si 100 km imprejur pm pe forum e ok , vad ca au ramas doar seniori :))... dar cine stie Da,cat esti dispus sa aloci maxim ca suma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Aprilie 19 Autor Share Postat Aprilie 19 Acum 18 ore, superbec a spus: caut un SM de huliganism Acum 25 minute, ilarionciobanu a spus: Te intereseaza un Husqvarna 701SM, 2022 (euro 5), prim proprietar, 11500 km? nu stiu cat de huligan e 701 , vreau sa sar borduri, sa merg pe trotuare sa sperii copii si babe , fac time attack alba iulia>> tunari si invers Acum 2 minute, Kristian a spus: Da,cat esti dispus sa aloci maxim ca suma. pot sa imi iau nou , prefer sh , e de tavaleala nu concurs de frumusete .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Aprilie 19 Moderatori Share Postat Aprilie 19 Acum 3 minute, superbec a spus: ... pot sa imi iau nou , prefer sh , e de tavaleala nu concurs de frumusete .... Asa s-a priceput. Sunt niste cerinte pentru sectiunea Bursa cand se posteaza un anunt,ca de ex pret/buget,locatie,metoda de contact,etc.Despre asta e de fapt vorba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ilarionciobanu Postat Aprilie 19 Share Postat Aprilie 19 Acum 4 ore, superbec a spus: nu stiu cat de huligan e 701 , vreau sa sar borduri, sa merg pe trotuare sa sperii copii si babe , fac time attack alba iulia>> tunari si invers Singur nu sare borduri si nici nu sperie babe. In functie de cine si ce face cu el … E un SM de fabrica, 95-99% e acelasi cu KTM 690 SMC. Asta in caz ca nu stiai despre ce masinarie e vorba. In rest, putem discuta in privat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Aprilie 22 Share Postat Aprilie 22 Era mort si a inviat, taiati vitelul cel mare si gras! La 18.04.2025 la 18:46, superbec a spus: Am revenit pe meleagurile natale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Aprilie 22 Autor Share Postat Aprilie 22 Acum 3 ore, Nguyen a spus: Era mort si a inviat, taiati vitelul cel mare si gras! ascundeti virgineleeee !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Aprilie 23 Share Postat Aprilie 23 (editat) Acum 15 ore, superbec a spus: ascundeti virgineleeee !!!! Nu mai visa, astea de acum se fwt de mici, la 14 ani deja sunt intepate. Editat Aprilie 23 de Nguyen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Aprilie 24 Share Postat Aprilie 24 La 18.04.2025 la 18:46, superbec a spus: Salut Am revenit pe meleagurile natale si tre sa fac naveta prin bucuresti , caut un SM de huliganism Fix aceeasi problema am avut-o si eu in Martie 2025. Strict pe topic in 2025 pe glob ai doar doua companii care fac SM-uri adevarate. Sherco 500 SM 11000e si SWM 500 SM 6300e. Atat. Astea vin din fabrica cu frana radiala pe fata disc de 320mm cu 4 pistoane, 130kg la gol, unghiul furcii fata mai agresiv din fabrica. Restul sunt....shaorme cu de toate, numai supermoto-uri nu sunt (inclusiv 701 supermoto). Din comunicarea "abundenta" cu EstBike Brebu, a rezultat pt mine in Martie 2025 un CF Moto 450 MT (da stiu e shaorma mare). Sunt pe lista de "asteptare" pt Iunie 2025, pt SWM 500 SM, desi ceva imi spune ca nu o sa mai sune la ce feedback am vazut eu. Bun. Si eu fac time attack. Un drum Bazilescu-Pipera sau normal cu auto imi ia 1h15min la 7:45 AM, acum fac 15minute cu moto. De aceea eu nu am mai asteptat dupa SWM 500 SM, dar nu este scos din carti acest model, in ceea ce ma priveste, pt ca vreau sa intru in campionatul national de SM si macar stiu ca intru cu o motocicleta noua. Nu stiu ce inaltime ai tu. Eu la 1.86 caut adventure/enduro/SM pt ca sunt singurele moto pe care stau decent. Pe piata in Ro si in Europa, www.leboncoin.fr si mobile.de SM-urile noi 2024-2025 sunt rare si ai doar 2 marci, in rest e plin de "giculeti" care au modificat ei un exc sa fie SM. Wrong......si asta la niste preturi....5000e pt un muzeu adaptat SM din 2012....trebuie sa ai o problema in opinia mea sa dai banii astia pe o lectie de istorie. Asa ca in 6300e ai SWM 500 SM 2025 care e NOU, dar vine in iunie. Motocicleta in sine este Husqvarna 500 SMR din 2010 ca si conceptie. Daca te intereseaza sa te strecori ca apa printre pietre, poti lua in calcul si un CF Moto 450 MT dar vezi ca are 192kg la plin, este un asteroid. Eu dupa 11 ani de pauza pe asfalt, folosind doar motociclete de motocross in privat, 450 MT-ul mi-a parut unica optiune decenta ca masa, in rest....multe motociclete au masa unui sistem solar, ori e motocicleta ori e strung. Poate ca sunt eu prea sensibil cand vine vb de masa unei motociclete. Ideea e ca eu am deja 1000km (800km de Bucuresti) cu MT-ul si ma strecor pe unde nu se strecoara scuterele, urc borduri, iau guri de canal, sar speedbumb-uri, este agila si distractiva, merge si pe o roata, dar dureaza putin sa te acomodezi cu ea, pana "o inveti". Mai avem de lucrat la stoppie, nu imi place aici, nu stiu cum sa ii explic ce vreau, dar na 192kg la plin, roata de 21 pe fata, sunt eu "slab/nepregatit" sa zicem. Sunt supermultumit pt ca salvez 2h pe zi ma distrez si nu fierb de nervi in trafic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Aprilie 24 Autor Share Postat Aprilie 24 Acum 7 ore, Bigfoot a spus: Fix... AMEN !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Aprilie 24 Share Postat Aprilie 24 Acum 3 ore, superbec a spus: AMEN !!!! De la Vatican Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate