superbec Postat Vineri la 15:46 Share Postat Vineri la 15:46 Salut Am revenit pe meleagurile natale si tre sa fac naveta prin bucuresti , caut un SM de huliganism Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Vineri la 16:02 Moderatori Share Postat Vineri la 16:02 Buget,locatie si metoda de contact? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Vineri la 16:49 Share Postat Vineri la 16:49 (editat) 1 oră în urmă, superbec a spus: Salut Am revenit pe meleagurile natale si tre sa fac naveta prin bucuresti , caut un SM de huliganism Sa traiesti! Bine (ca) ai revenit. Am un Intruder 125 Editat Vineri la 16:49 de Silver Arrow Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat Sâmbătă la 05:55 Share Postat Sâmbătă la 05:55 Acum 13 ore, Silver Arrow a spus: Sa traiesti! Bine (ca) ai revenit. Am un Intruder 125 Omul a zis supermoto… Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Sâmbătă la 06:55 Autor Share Postat Sâmbătă la 06:55 Acum 14 ore, Silver Arrow a spus: Sa traiesti! Bine (ca) ai revenit. Am un Intruder 125 Merci Bafta cu intruderul , sunt eu flexibil dar nici in halu'asta :)) Acum 14 ore, Kristian a spus: Buget,locatie si metoda de contact? buget? locatie bucuresti si 100 km imprejur pm pe forum e ok , vad ca au ramas doar seniori :))... dar cine stie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Sâmbătă la 07:02 Share Postat Sâmbătă la 07:02 @superbec ma bucur ca macar tu ai ramas cu simtul umorului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat Sâmbătă la 08:06 Share Postat Sâmbătă la 08:06 1 oră în urmă, Silver Arrow a spus: @superbec ma bucur ca macar tu ai ramas cu simtul umorului Daca zicea ca il vrea, ii spuneai “Hai ca am glumit!”, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ilarionciobanu Postat Sâmbătă la 09:30 Share Postat Sâmbătă la 09:30 Te intereseaza un Husqvarna 701SM, 2022 (euro 5), prim proprietar, 11500 km? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Sâmbătă la 10:05 Moderatori Share Postat Sâmbătă la 10:05 Acum 3 ore, superbec a spus: ... buget? locatie bucuresti si 100 km imprejur pm pe forum e ok , vad ca au ramas doar seniori :))... dar cine stie Da,cat esti dispus sa aloci maxim ca suma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Sâmbătă la 10:06 Autor Share Postat Sâmbătă la 10:06 Acum 18 ore, superbec a spus: caut un SM de huliganism Acum 25 minute, ilarionciobanu a spus: Te intereseaza un Husqvarna 701SM, 2022 (euro 5), prim proprietar, 11500 km? nu stiu cat de huligan e 701 , vreau sa sar borduri, sa merg pe trotuare sa sperii copii si babe , fac time attack alba iulia>> tunari si invers Acum 2 minute, Kristian a spus: Da,cat esti dispus sa aloci maxim ca suma. pot sa imi iau nou , prefer sh , e de tavaleala nu concurs de frumusete .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Sâmbătă la 10:10 Moderatori Share Postat Sâmbătă la 10:10 Acum 3 minute, superbec a spus: ... pot sa imi iau nou , prefer sh , e de tavaleala nu concurs de frumusete .... Asa s-a priceput. Sunt niste cerinte pentru sectiunea Bursa cand se posteaza un anunt,ca de ex pret/buget,locatie,metoda de contact,etc.Despre asta e de fapt vorba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ilarionciobanu Postat Sâmbătă la 14:21 Share Postat Sâmbătă la 14:21 Acum 4 ore, superbec a spus: nu stiu cat de huligan e 701 , vreau sa sar borduri, sa merg pe trotuare sa sperii copii si babe , fac time attack alba iulia>> tunari si invers Singur nu sare borduri si nici nu sperie babe. In functie de cine si ce face cu el … E un SM de fabrica, 95-99% e acelasi cu KTM 690 SMC. Asta in caz ca nu stiai despre ce masinarie e vorba. In rest, putem discuta in privat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat ieri la 11:11 Share Postat ieri la 11:11 Era mort si a inviat, taiati vitelul cel mare si gras! La 18.04.2025 la 18:46, superbec a spus: Am revenit pe meleagurile natale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat 21 ore în urmă Autor Share Postat 21 ore în urmă Acum 3 ore, Nguyen a spus: Era mort si a inviat, taiati vitelul cel mare si gras! ascundeti virgineleeee !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă (editat) Acum 15 ore, superbec a spus: ascundeti virgineleeee !!!! Nu mai visa, astea de acum se fwt de mici, la 14 ani deja sunt intepate. Editat 6 ore în urmă de Nguyen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate