motosicli Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă (editat) Salutare tuturor! Doresc sa-mi achizitionez o Honda Pacific Coast din strainatate. Exista vreun forumist din Bucuresti sau din imprejurimi posesor al acestui model de motocicleta? Daca da, ar fi dispus sa ma lase sa vad (nu vreau sa ma dau cu ea, vreau doar sa ma urc pe ea sa vad cum este pozitia de condus) in carne si oase modelul inainte de a-l achizitiona. Din cate am inteles, citind review-uri, e o motocicleta practica, confortabila si surprinzator de manevrabila pentru greutatea ei. Intuitia imi spune ca nu am postat unde trebuie, dar functia de cautare nu m-a ajutat foarte mult. Prin urmare rog un moderator sa mute postarea la locul potrivit, daca este cazul. Multumesc anticipat! Editat 5 ore în urmă de motosicli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă PC800 este o legenda, singurul lucru care i s-a reprosat a fost puterea motorului care nu e foarte mare dar totusi PC800 nu este o mobra sportiva. Greutatea ei este de luat in seama, cam 250kg daca imi aduc bine aminte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mv11b1 Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Salut! Posesor din Mai, deci nu de mult timp. Este destul de manevrabila pt cele 280kg ale ei. Pusa in miscare nu le mai simti. Daca ai drum prin sector 2 (Carrefour Pantelimon) poti trece sa o incaleci. Cele mai bune surse de informatii pt mine au fost: https://groups.io/g/ipcrc si https://www.douglasvanbossuyt.com/personal/hobbies/motorcycle/honda-pacific-coast-pc800-links-and-information/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Sa-ti iei o motocicleta pe care n-ai mers absolut deloc in ziua de azi mi se pare ori chef de jocuri de noroc, ori prea multi bani in cont. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 43 minute, Speedy.K a spus: Sa-ti iei o motocicleta pe care n-ai mers absolut deloc in ziua de azi mi se pare ori chef de jocuri de noroc, ori prea multi bani in cont. Din fericire nu suntem toți la fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motosicli Postat 59 minute în urmă Autor Share Postat 59 minute în urmă Acum 3 ore, Nguyen a spus: PC800 este o legenda, singurul lucru care i s-a reprosat a fost puterea motorului care nu e foarte mare dar totusi PC800 nu este o mobra sportiva. Greutatea ei este de luat in seama, cam 250kg daca imi aduc bine aminte. Ai dreptate, nu e o motocicleta sportiva. De asta am si scris ca rog un moderator sa mute mesajul meu acolo unde considera ca s-ar incadra mai bine. Poate n-am cautat bine, dar nu am gasit categoria motociclete touring. Acum 2 ore, mv11b1 a spus: Salut! Posesor din Mai, deci nu de mult timp. Este destul de manevrabila pt cele 280kg ale ei. Pusa in miscare nu le mai simti. Daca ai drum prin sector 2 (Carrefour Pantelimon) poti trece sa o incaleci. Cele mai bune surse de informatii pt mine au fost: https://groups.io/g/ipcrc si https://www.douglasvanbossuyt.com/personal/hobbies/motorcycle/honda-pacific-coast-pc800-links-and-information/ Merci! Cand imi fac drum prin Pantelimon, te contactez. S-o stapanesti sanatos. Acum 38 minute, Speedy.K a spus: Sa-ti iei o motocicleta pe care n-ai mers absolut deloc in ziua de azi mi se pare ori chef de jocuri de noroc, ori prea multi bani in cont. A doua varianta iese din discutie, iar cu prima ce sa zic? Sunt o gramada de forumisti care si-au cumparat motociclete din afara prin intermediul unor oameni ca Marcel (Motologistic). Imi vine greu sa cred ca au si probat motocicletele respective inainte de a le cumpara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate