mircea.cazachevici Postat Miercuri la 19:46 Share Postat Miercuri la 19:46 https://www.opiniatimisoarei.ro/tanar-gasit-mort-intr-o-padure-de-langa-timisoara/24/06/2025?fbclid=IwY2xjawLHbLJleHRuA2FlbQIxMQABHoHzZUzY2WAZOKlwXfEDL7SITGlo39CL2bQOmcm2XIIUmkRM17Piv6v8KjQe_aem_jeNgOV0VdXcbx0PqoXMmMQ Tanar, 35 ani, dar depresia face ravagii. Imi amintesc ca ne-am cunoscut aici, pe forum, prin 2015, el cerand sfaturi despre primult motor de enduro. Ne-am intalnit pe la curse, a facut omul performanta in domeniu....apoi motocross pentru o perioada. Apoi s-a cam lasat, s-a dat pe biciclete si drumetii montane. Sa-i fie tarana usoara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Miercuri la 20:13 Share Postat Miercuri la 20:13 sa se odihneasca in pace... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat ieri la 03:35 Share Postat ieri la 03:35 RIP Sa se odihneasca.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat 23 ore în urmă Moderatori Share Postat 23 ore în urmă Sa fie iertat. Tot mai tineri...din pacate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin46p Postat 16 ore în urmă Share Postat 16 ore în urmă Salut, E probabil cea mai buna perioada din istoria omenirii si totusi oamenii nu mai gasesc multumirea/fericirea. Probabil paginile de social media unde toata lumea arata perfect ii fac pe multi sa nu fie niciodata fericiti cu cea ce au, chir daca au mai mult devcat marea parte a lumii. Darco parea un om foarte fericit, avea o multime de pasiuni, activitati, etc... Sa fie iertat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat 9 ore în urmă Admin Share Postat 9 ore în urmă Îmi amintesc de el. Aveau ai lui, sau el, afacere prin agricultura, parcă. Era destul de agresiv și arțăgos în dialog pe aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate