tourist1 Postat 14 ore în urmă Share Postat 14 ore în urmă Cumva cu miscarea asta JM89 (ca nu merita 1) se pune in oglinda actiunilor pe care echipele le fac cu pilotii. Cand un pilot o sa fie dat afara de pe o zi pe alta, nu o sa se mai planga pilotii pentru ca si ei fac la fel si ar arata ca niste ipocriti. Este un egoism teribil ce face JM89 si ii face pe cei de la Ducati Factory sa arate ca niste oameni cinstiti dupa ce au ales sa nu-l promoveze la echipa mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat 13 ore în urmă Share Postat 13 ore în urmă 43 minutes ago, tourist1 said: Este un egoism teribil ce face JM89 si ii face pe cei de la Ducati Factory sa arate ca niste oameni cinstiti dupa ce au ales sa nu-l promoveze la echipa mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 12 ore în urmă Autor Share Postat 12 ore în urmă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 12 ore în urmă Share Postat 12 ore în urmă Acum 3 ore, danypop a spus: Sau Banania "multiplu campion".... ce înseamna sa ai mobra bună nu e singuru pe GP24. deci omu e bun, ca va place voua sau nu de el. Acum 7 minute, Cavaleru a spus: daca nici acum nu apare Eneos.. de bine ce l-am pomenit ca o si pune jos MM. Cazaturi mai dubioase decat la MM sa mor daca am vazut, altii cad mereu frumos, asta zici in plm ca se rupe mereu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 12 ore în urmă Share Postat 12 ore în urmă Acum 4 minute, frigider a spus: nu e singuru pe GP24. deci omu e bun, ca va place voua sau nu de el. Vezi ca eram ironic..... "lumea" nu înțelege cum de Alex nu stia pana acum sa tragă de gaz si acum stie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 12 ore în urmă Autor Share Postat 12 ore în urmă oamenii astia merg mereu la limita, MM e talent sa le salveze, cel putin cu cotoarba aia de Honda dezvoltase niste reflexe fenomenale. Bine totul pana i-a dat castana Honda .. Si cu ducati a avut niste salvari. Ca orice pilot cauta limita, pt asta traiesc si concureaza: "to be the best of the best of the best! sir!" (will smith - Men in black) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 12 ore în urmă Share Postat 12 ore în urmă Acum 5 minute, frigider a spus: Cazaturi mai dubioase decat la MM sa mor daca am vazut, altii cad mereu frumos, asta zici in plm ca se rupe mereu. Eh, lasa ca are si cazaturi fine si el, hohooo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 12 ore în urmă Autor Share Postat 12 ore în urmă rezultate FP1 via grila de start Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat 12 ore în urmă Share Postat 12 ore în urmă Acum 20 minute, Cavaleru a spus: Ca orice pilot cauta limita, pt asta traiesc si concureaza: "to be the best of the best of the best! sir!" (will smith - Men in black) To the be the best - soferul lui Moni Columbeanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 10 ore în urmă Autor Share Postat 10 ore în urmă Acum 1 oră, tourist1 a spus: To the be the best - soferul lui Moni Columbeanu sau asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 9 ore în urmă Share Postat 9 ore în urmă Jumate de grilă au cazut . Ceva nu-i ok cu asfaltul in sesiunea asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat 9 ore în urmă Share Postat 9 ore în urmă MB72 se simte bine pe acest circuit. Ciudata pozitia lui MM la cadere si situatia de dupa. A dat cu ciocanul de asfalt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 8 ore în urmă Share Postat 8 ore în urmă Acum 9 minute, tourist1 a spus: MB72 se simte bine pe acest circuit. Ciudata pozitia lui MM la cadere si situatia de dupa. A dat cu ciocanul de asfalt? dep. cand l-au dat asa la tv in pozitie semi-fetala am zis ca a murit iar, dar nu a parut asa rau cazatura. fata de aia de mai devreme. asa mi trebuie daca am adus vorba de colegu Eneos. o sa ma opresc acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat 8 ore în urmă Share Postat 8 ore în urmă Acum 3 minute, frigider a spus: cand l-au dat asa la tv in pozitie semi-fetala am zis ca a murit iar, Idem. Ma gandeam ca ne trezim cu fraxu campion. O adevarata drama. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 8 ore în urmă Share Postat 8 ore în urmă Acum 46 minute, tourist1 a spus: Idem. Ma gandeam ca ne trezim cu fraxu campion. O adevarata drama. Decât iar Peco in absenta numărului 1? Prefer AM. *prin nr 1 știm cu toții ca ne referim la MM, nu JM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă Acum 8 ore, tourist1 a spus: Este un egoism teribil ce face JM89 si ii face pe cei de la Ducati Factory sa arate ca niste oameni cinstiti dupa ce au ales sa nu-l promoveze la echipa mare. Sunt fan declarat al lui dar tot mi se pare de mare porc ce face....sa facem o comparație cu MM pe Honda când efectiv încerca orice dar nu spunea ca moto e de călcat și nici ca vrea sa plece...ok pana la urma s-a saturat vorba lui de PowerPoint uri dar na...diferența de clasa între cei 2. Acum 3 ore, danypop a spus: Jumate de grilă au cazut . Ceva nu-i ok cu asfaltul in sesiunea asta Cat e temperatura? De dimineață erau ff mici,poate de aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă Acum 6 minute, Method a spus: Cat e temperatura? De dimineață erau ff mici,poate de aia. In jur de 30gr erau la asfalt insa, sincer, nu tin minte sa mai fi vazut asa ceva. In primele 5-6-7 minute au cazut vreo 6-7 piloti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 3 ore în urmă Autor Share Postat 3 ore în urmă Acum 2 ore, danypop a spus: In jur de 30gr erau la asfalt insa, sincer, nu tin minte sa mai fi vazut asa ceva. In primele 5-6-7 minute au cazut vreo 6-7 piloti. slabani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă 7 hours ago, tourist1 said: Ciudata pozitia lui MM la cadere si situatia de dupa. A dat cu ciocanul de asfalt? In orice caz, combinezonul era julit la baza fermoarului... min 1.14 in Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 59 minute în urmă Share Postat 59 minute în urmă (editat) Acum 5 ore, danypop a spus: In jur de 30gr erau la asfalt insa, sincer, nu tin minte sa mai fi vazut asa ceva. In primele 5-6-7 minute au cazut vreo 6-7 piloti. Acuma ma uitam pe motogp - 18 gr cloudy vremea clasica olandeză,26 la asfalt...recișor recișor față de cele 50-55 "normale" pe majoritatea circuitelor. Memelu și zice în interviu- "super slippery out there" Probabil și de aia a ieșit Q în față (singurul de la Yamaha as usual) dar și Bez.Cine știe,dacă vremea se menține așa gen sub 35 la asfalt,Yamaha nu va avea probleme cu degradarea și low grip cum au la peste 50,poate împușcă el sau Bez una. Circuitul ii ajută e tehnic și de viteza nu e stop and GO. Va fi greu vs MM AM and Pecco dar.. Doamne ajută ! Dacă se fac 30-35 grade in aer cu 50+ la asfalt însă...se taie Q cu Yamaha lui ca maioneza și revenim la scenariul obișnuit din 2025 în care singurul suspans e sa vedem dacă mai ataca Pecco sau nu 3 ture ca oricum MM castigă tot. ...bă da acuma am observat ce bărbie chizzeld și-a tras Memelu după căzături,zici ca are operație estetica Cică pietrișul e super mare pe circuitul ăsta (zgârcitii de olandezi au pus refuz de ciur din ala ieftin de carieră nu din ala fin) și o iei destul de rău în freză dacă te duci în pietriș. Editat 50 minute în urmă de Method Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate