Ruginel Postat 16 ore în urmă Share Postat 16 ore în urmă Vand aceasta motocicleta, pentru o prietena. Locatie: Bucuresti Contact: aici pe topic sau mesaj privat. Se vinde aceasta Honda CB 500F, an fabricatie 2023 cu doar 401 km la bord, prim proprietar, aflata inca in garantie in reteaua Honda Romania pana in 2027, ITP valabil pana in 18.10.2025 Motocicleta nu este folosita (drept dovada kilometrajul mic). Tehnic este impecabila, estetic are zgarieturile superficiale vizibile in poze - motocicleta fiind scapata de pe loc la 0 km/h. Motocicleta vine cu urmatoarele accesorii in valoare de 2500 lei, (am si facturile). Este dotata cu: - saua joasa - potrivita persoanelor scunde / fetelor mai mici de inaltime, - bare de protectie Hepco&Becker, - parbriz - suport de telefon. - husa Motocicleta se vinde doar cu perfectarea actelor, fiscalul se elibereaza cat de repede il elibereaza DITL S5 (de obicei in 1-3 zile lucratoare) Pretul este de 6500 euro FOARTE PUTIN negociabil. Se accepta verificarea in orice service autorizat RAR, de preferat in reteaua dealerilor Honda Romania intrucat ei dispun si de diagnoza originala Honda. Nu raspund la intrebari de tipul “Ultimul pret.” IMG_1388.mov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sprike Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Salut Acum 11 ore, Ruginel a spus: Pretul este de 6500 euro FOARTE PUTIN negociabil. Nu raspund la intrebari de tipul “Ultimul pret.” Salut Pai si eu ce pot sa inteleg? Daca eu ofer ultimul pret 6000 euro - nu raspunde nimeni ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Acum 12 ore, Ruginel a spus: o prietena Cu prietena. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate