Sari la conținut

Achiziție motor

Postări Recomandate

Salutare tuturor,

Băiatul meu, în vârstă de 16 ani, a descoperit o pasiune pentru motociclete și s-a apucat de școala moto pentru a obține permisul A1. Încerc să-l susțin cum pot, deși știu că este un domeniu foarte vast.

Acum suntem în căutarea unei motociclete pentru el și am găsit un anunț pe OLX la care am vrea să cerem sfatul unor oameni cu mai multă experiență.

Puteți să aruncați o privire aici?

https://www.olx.ro/d/oferta/motor-125-lexmoto-2020-IDjE58z.html

Apreciem orice părere și orice sfat legat de modelul respectiv.

Dacă există cineva din zona Dragomirești Deal care se pricepe și ar putea să vină cu noi să o verificăm, și eventual să ne ajute să o conducem până într-o altă locație, aș fi foarte recunoscător. Vrem să ne asigurăm că facem o alegere bună.

Mulțumesc!

Screenshot_20250819_164212_OLXro.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Moderatori

Daca tot ti-ai facut cont,te rog sa iti completezi datele de la avatar. :)

Parerea mea legat de orice autovehicul adus din UK este ca au multa rugina intr-un timp foarte scurt.Deci eu as sta departe de orice autovehicul adus din UK.S-ar putea sa te puna cei de la RAR,mai mult ca sigur de fapt, cand iti fac CIV-ul,sa pui far de circulatie "cu volanul pe stanga". :)

Link spre comentariu

Acum 40 minute, Marian21 a spus:

Salut,

moto adus din Anglia. Asta presupune ca la pretul afisat ai de facut si documentele de import-taxe vamale. Apoi rar. La moto, rarul este cu cantec-unele modele de moto nu au farul simetric-sunt facute pentru mers pe partea stanga, fascicul lumina gandit pentru asta. Daca e cazul la acest lexmoto, dai in altele. Ca va fi nevoie sa schimbi si farul.

Eu unul as merge pe o moto mai consacrata-voua va place cum arata dar asta este o chinezarie. Piese din parti , service din parti.

EU m-as uita la Yamaha, suzuki, honda, aprilia, cele de 125. SI nu as lua noua, ci una de maxim 2 3 ani vechime. Ideal, cu abs.

Daca esti din Bucuresti, ai solutia la indemana cu verificat-discutat cu vanzatorul ca vrei sa verifici moto in service. Daca accepta bine, daca nu la revedere.

Link spre comentariu

Acum 3 ore, Marian21 a spus:

Salutare tuturor,

Băiatul meu, în vârstă de 16 ani, a descoperit o pasiune pentru motociclete și s-a apucat de școala moto pentru a obține permisul A1. Încerc să-l susțin cum pot, deși știu că este un domeniu foarte vast.

Acum suntem în căutarea unei motociclete pentru el și am găsit un anunț pe OLX la care am vrea să cerem sfatul unor oameni cu mai multă experiență.

Puteți să aruncați o privire aici?

https://www.olx.ro/d/oferta/motor-125-lexmoto-2020-IDjE58z.html

Apreciem orice părere și orice sfat legat de modelul respectiv.

Dacă există cineva din zona Dragomirești Deal care se pricepe și ar putea să vină cu noi să o verificăm, și eventual să ne ajute să o conducem până într-o altă locație, aș fi foarte recunoscător. Vrem să ne asigurăm că facem o alegere bună.

Mulțumesc!

Screenshot_20250819_164212_OLXro.jpg

Salut,

Daca este pasionat cam stie ce varianta sa aleaga

Sunt ofete destul de bune la marca CFMOTO 

Recomand ca utilajul sa fie nou (asta este parerea mea)

https://www.cfmoto.ro/motociclete

Nu fac reclama la aceast bred, dar vad multe pesoane care au achizitionate diverse modele si sunt mutumite raport pret - produs

Link spre comentariu