Speedy.K Postat 13 ore în urmă Share Postat 13 ore în urmă Pun si aici ce am postat si pe feisbuc,nu pot sa ma abtin, la ce nervi am! Eurosport Romania , cat de nesimtiti sa fiti sa nu aveti absolut nicio postare despre Emanuel Gyenes - Mani la Dakar in conditiile in care sunteti singurii de pe TV in Romania care aveti drepturi pe raliu?! Nu stiu cine e prostul care comenteaza rezumatele, dar habar n-are despre ce vorbeste, nu si-a pierdut nici cinci minute din viata ca sa se documenteze despre ce comenteaza in conditiile in care are compatriot care isi apara titlul! Un dobitoc de comentator si un post de tot cacatul. Cine s-o mai uita vreodata la Eurosport MCTL! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sprike Postat 12 ore în urmă Autor Share Postat 12 ore în urmă Echipajele The Dacia Sanriders a avut rezultate foarte bune ocupand provizoriu primele 2 locuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate