Speedy.K Postat Vineri la 20:35 Share Postat Vineri la 20:35 Pun si aici ce am postat si pe feisbuc,nu pot sa ma abtin, la ce nervi am! Eurosport Romania , cat de nesimtiti sa fiti sa nu aveti absolut nicio postare despre Emanuel Gyenes - Mani la Dakar in conditiile in care sunteti singurii de pe TV in Romania care aveti drepturi pe raliu?! Nu stiu cine e prostul care comenteaza rezumatele, dar habar n-are despre ce vorbeste, nu si-a pierdut nici cinci minute din viata ca sa se documenteze despre ce comenteaza in conditiile in care are compatriot care isi apara titlul! Un dobitoc de comentator si un post de tot cacatul. Cine s-o mai uita vreodata la Eurosport MCTL! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sprike Postat Vineri la 21:37 Autor Share Postat Vineri la 21:37 Echipajele The Dacia Sanriders a avut rezultate foarte bune ocupand provizoriu primele 2 locuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat ieri la 16:07 Share Postat ieri la 16:07 Mani nu se simte bine deloc, zice ca inclina sa se retraga. Vede dublu si nu se simte stapan pe mobra. Saracul baiat aproape ca isi cerea scuze ca s-ar putea sa se retraga. Bine, s-ar putea sa fie zisa pentru sponsori, ca nu trebuie sa uitam ca, la fel ca la alpinism, nefinalizarea trebii nu convine deloc sponsorilor, mai ales daca nu sunt cu adevarat cuboscatori ai fenomenului. DPMDV Mani nu mai are nimic de demonstrat si, daca cumva o sa aterizeze la Otopeni la intoarcere, am de gand sa ma duc sa-i strang mana indiferent de deznodamant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 22 ore în urmă Share Postat 22 ore în urmă Acum 1 oră, Speedy.K a spus: Mani nu se simte bine deloc, zice ca inclina sa se retraga. Vede dublu si nu se simte stapan pe mobra. Saracul baiat aproape ca isi cerea scuze ca s-ar putea sa se retraga. Bine, s-ar putea sa fie zisa pentru sponsori, ca nu trebuie sa uitam ca, la fel ca la alpinism, nefinalizarea trebii nu convine deloc sponsorilor, mai ales daca nu sunt cu adevarat cuboscatori ai fenomenului. DPMDV Mani nu mai are nimic de demonstrat si, daca cumva o sa aterizeze la Otopeni la intoarcere, am de gand sa ma duc sa-i strang mana indiferent de deznodamant. pune-ti fratilor si voi linkuri cand gasiti informatiile astea. ce e asa greu un copy paste ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sprike Postat 22 ore în urmă Autor Share Postat 22 ore în urmă Acum 7 minute, Cavaleru a spus: pune-ti fratilor si voi linkuri cand gasiti informatiile astea. ce e asa greu un copy paste ? Unele info apar pe facebook pe link Dakar Rally- nu l-am accesat Altele apar pe situri sportive straine Mai este varianta Eurosport si Eurosport 4K cu retrospectiva la ora 22:00 si la ora 23:00 Eu urmaresc pe youtube care cred ca este cel mai rapid mod de afla noutati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat 18 ore în urmă Share Postat 18 ore în urmă Acum 3 ore, Cavaleru a spus: pune-ti fratilor si voi linkuri cand gasiti informatiile astea. ce e asa greu un copy paste ? https://www.facebook.com/share/14TZzDoTNCT/ Eu numai de pe contul lui Mani mi-am luat informatiile. In fiecare zi a avut filmulete acurte despre ziua anterioara. Eutosportul a foat de kakat, cum spuneam. N-am pus linkuri pentru ca m-am gandit ca toata lumea il urmareste pe Mani. Ba, da io nu inteleg ceva: stiam ca daca chemi elicopterul pentru probleme medicale sau tehnicul pentru probleme cu mobra esti abandonat automat. Acum vad ca sunt o gramada care cheama tehnicul si apoi continua in etapa urmatoare. Nu maiinteleg nimic... Cand il aud pe comwntatorul de la Eurosport spunand "am avut o situatie de pana" imi vine sa sparg twlefonul! Irina Margarina Dristor ar fi mandra! Daca stie cineva cum il cheama pe natarau, dau o bere. Inca ceva: astia au inventat o categorie in plus special pentruprincipalul sponsor?! Stock?! Trei Defender e toata clasa?! Incredibil, Peterhansel este la al 35-lea lui Dakar. Are 6 victorii la moto, apoi 6 la auto. Cand a concurat asta la primul lui Dakar Mani avea 4 ani. Tocmai imi dau o bere singur: neinstruitul de la Eurosport se numeste Bogdan Nevel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat 17 ore în urmă Share Postat 17 ore în urmă El dublează comentariul oficial din engleză, mai face doar unele adăugiri. Aproape la fiecare etapă a pomenit de Gyenes. Se pare că problema-i la tine, ori ești fan fotbal și vrei can-can, ori pur și simplu nu ești atent. Nu e cel mai bun comentator de Dakar dar nici cel mai slab. P.S. Comentariul Eurosport e preluat integral de la Dakarul oficial, cel ce apare și pe youtube. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat 9 ore în urmă Share Postat 9 ore în urmă Pai suntem jurnalisti sau traducatori?! Exact asta ma deranjeaza. A pomenit?! Normal ca a pomenit, ca e campionul en titre al clasei si pana la cazatura a fost primul in clasament. Dar nu ti se pare ca trebuia mai mult? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat 8 ore în urmă Share Postat 8 ore în urmă (editat) Nu. Gyenes e un pilot de duzină dpdv Dakar. Iar Eurosport e o platformă internațională. Trebuie să respecte un anumit tipar. N-are treabă cu jurnalismul. E un simplu crainic. Eu urmăresc Dakarul din anii 90 și nici nu era comentariu în română. Doar un rezumat scurt al întregii ediții pe la TVR. Acum sunt informații gârlă peste tot, chiar și în timp real. Mă amuză că de vreo 2-3 ani se agită și românașii cu Dakaru... de când cu Roadbook Challenge-urile Editat 8 ore în urmă de vis-a-vis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sprike Postat 6 ore în urmă Autor Share Postat 6 ore în urmă Acum 2 ore, vis-a-vis a spus: Nu. Gyenes e un pilot de duzină dpdv Dakar. Iar Eurosport e o platformă internațională. Trebuie să respecte un anumit tipar. N-are treabă cu jurnalismul. E un simplu crainic. Eu urmăresc Dakarul din anii 90 și nici nu era comentariu în română. Doar un rezumat scurt al întregii ediții pe la TVR. Acum sunt informații gârlă peste tot, chiar și în timp real. Mă amuză că de vreo 2-3 ani se agită și românașii cu Dakaru... de când cu Roadbook Challenge-urile Il faci pilot de duzina pentru ca nu are rezultate si nu se afla in top la clasa mare? Am prins is eu perioada cu rezumatele scurte difuzate la TVR, iar alte informatii din ziare si reviste Totul in principal se invarte in jurul acestei clase - Original by MOTUL - Inainte nu era asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 5 ore, vis-a-vis a spus: Nu. Gyenes e un pilot de duzină dpdv Dakar. Iar Eurosport e o platformă internațională. Trebuie să respecte un anumit tipar. N-are treabă cu jurnalismul. E un simplu crainic. Eu urmăresc Dakarul din anii 90 și nici nu era comentariu în română. Doar un rezumat scurt al întregii ediții pe la TVR. Acum sunt informații gârlă peste tot, chiar și în timp real. Mă amuză că de vreo 2-3 ani se agită și românașii cu Dakaru... de când cu Roadbook Challenge-urile No comment. In qlta ordine se idei, am inteles eu gresit sau chiar l-a vizitat Nea Marcel in tabara de la Riad? Daca chiar a fost, frumos din partea lui cand pilotul sau are probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat 13 minute în urmă Share Postat 13 minute în urmă 8 hours ago, vis-a-vis said: Nu. Gyenes e un pilot de duzină dpdv Dakar. Iar Eurosport e o platformă internațională. Trebuie să respecte un anumit tipar. N-are treabă cu jurnalismul. E un simplu crainic. Eu urmăresc Dakarul din anii 90 și nici nu era comentariu în română. Doar un rezumat scurt al întregii ediții pe la TVR. Acum sunt informații gârlă peste tot, chiar și în timp real. Mă amuză că de vreo 2-3 ani se agită și românașii cu Dakaru... de când cu Roadbook Challenge-urile Romanasii zici? Cu tot respectul, esti bine? Ai povestit vreodatat cu Mani sau cu orice "romanas" despre ce vezi tu la tv-u? Efortul fizic, mental, financiar si emotional? Dar cu aia care se agita pe plan national cu "Roadbook Challenge"? Sau poate nu am inteles eu "amuzamentul" tau. Poate ne explici ce te amuza in a face un sacrificiu ca sa reprezinti tara la o competitie internationala sau sa participi ori sa organizezi un Roadbook Challenge. Din postari si vechime pe forum imi dadea impresia ca esti de luat in serios. Sper sa nu ma insel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate