motocic Postat Februarie 24 Share Postat Februarie 24 drobu/ubord vad ca nu mai e pe aici, cum adica si-a sters userul, why? ca ma bate gandul sa dau o fuga la cluj weekednul asta si voiam sa-l vad cine-l cunoaste sa-i dea de stire ca-l caut multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Februarie 25 Share Postat Februarie 25 Hobby exotic stalkereala. Sau pânditul pe românește. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Februarie 25 Moderatori Share Postat Februarie 25 Acum 6 ore, motocic a spus: drobu/ubord vad ca nu mai e pe aici, cum adica si-a sters userul, why? ca ma bate gandul sa dau o fuga la cluj weekednul asta si voiam sa-l vad cine-l cunoaste sa-i dea de stire ca-l caut multumesc! Nu mai e,a iesit ca asa a dorit el pe persoana lui fizica.Nu l-a gonit absolut nimeni. Si cine sa i se spuna ca-l cauta? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
15151515 Postat Februarie 25 Share Postat Februarie 25 se pot sterge conturi mai nou? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Februarie 25 Share Postat Februarie 25 Acum 15 minute, 15151515 a spus: se pot sterge conturi mai nou? De cand cu GDPR da, se pot sterge conturi la cerere. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
15151515 Postat Februarie 25 Share Postat Februarie 25 cu tot cu continut sau fara? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 25 Share Postat Februarie 25 asta depinde, ce pile ai, (...sau nu ai .....) lasa Florine, tu ramai cu continut cu tot, eu stiu ca tu nu vrei sa pleci! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mobiletron Postat Februarie 26 Share Postat Februarie 26 On 2/25/2026 at 1:58 AM, motocic said: drobu/ubord vad ca nu mai e pe aici, cum adica si-a sters userul, why? S-a retras pe forumul motorist.ro, se pare ca i-a fost stearsa o postare si a fost deranjat de acest lucru, nu cunosc detalii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sprike Postat Februarie 26 Share Postat Februarie 26 (editat) Acum 21 ore, mobiletron a spus: S-a retras pe forumul motorist.ro, se pare ca i-a fost stearsa o postare si a fost deranjat de acest lucru, nu cunosc detalii. Undele postari se mai _ cam sterg ``politica formului`` - am inteles intr-un fel regulamentul, Editat Februarie 27 de apriliacluj Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 27 Share Postat Februarie 27 No shit Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat Februarie 27 Share Postat Februarie 27 niste bulangii adminii astia...reguli, auzi la ei! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Februarie 27 Moderatori Share Postat Februarie 27 La 25.02.2026 la 1:58, motocic a spus: drobu/ubord vad ca nu mai e pe aici, cum adica si-a sters userul, why? ca ma bate gandul sa dau o fuga la cluj weekednul asta si voiam sa-l vad cine-l cunoaste sa-i dea de stire ca-l caut multumesc! L-am anuntat io pe motorist.ro ca-l cauti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate