2M.R. Postat Iunie 13, 2007 Share Postat Iunie 13, 2007 Cbr`istii de Bucuresti Ma misc bine ) 630km in 3 zile ( raule si a mea unde e?( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucasone Postat Iunie 13, 2007 Share Postat Iunie 13, 2007 java script:emoticon('', 'smid_2') ... ce ziceti de motoreta mea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Iunie 13, 2007 Share Postat Iunie 13, 2007 ( raule si a mea unde e?( A fost o intanlire spontana. Ce rau imi pare de POW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Iunie 14, 2007 Autor Share Postat Iunie 14, 2007 java script:emoticon('', 'smid_2') ... ce ziceti de motoreta mea? Foarte smecher frate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andu Postat Iunie 14, 2007 Share Postat Iunie 14, 2007 java script:emoticon('', 'smid_2') ... ce ziceti de motoreta mea? Frate ce smechera e... toba remus vrajeli ... misto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDreas01 Postat Iunie 29, 2007 Share Postat Iunie 29, 2007 Salut sunt Andrei din Craiova si am si eu un Rs50(si unu de 125 da nu am voie sa il conduc ca nu am 16 ani)si la Scooter Mania nu prea zic nimic baietii de acolo....ma primiti si pe mn aici la voi???bafta la fiecare iesire...si cateva poze cu rs-u de 50 Salut sunt Andrei din Craiova si am si eu un Rs50(si unu de 125 da nu am voie sa il conduc ca nu am 16 ani)si la Scooter Mania nu prea zic nimic baietii de acolo....ma primiti si pe mn aici la voi???bafta la fiecare iesire...si cateva poze cu rs-u de 50 CobraArt ti am vazut albumul de poze si filmarile de pe youtube foarte misto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
le_KiKi Postat Iunie 30, 2007 Share Postat Iunie 30, 2007 niste poze si cu mobreta mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2M.R. Postat Iunie 30, 2007 Share Postat Iunie 30, 2007 mda destul de marfa RS-ul..........sa il stapanesti sanatos......ai grija ce faci pe 3! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TiBi<Urban Rangers> Postat Iulie 5, 2007 Share Postat Iulie 5, 2007 java script:emoticon('', 'smid_2') ... ce ziceti de motoreta mea? super cool motoru. nota 10 din partea mea! o singura curiositate am si eu : e 2T sau 4T? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin C. Postat Iulie 5, 2007 Share Postat Iulie 5, 2007 4T Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PiciuS Postat Iulie 7, 2007 Share Postat Iulie 7, 2007 Honda CBR 125 R Repsol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 Vad ca este cam slaba prezenta pe aici. Hai ca mai pun eu 2-3 poze. Cine are Malossi 166cc sa ma contacteze pe PM ptr niste detalii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dj.copilu Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 (editat) rs2 125 Editat Iulie 27, 2007 de dj.copilu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
le_KiKi Postat Iulie 30, 2007 Share Postat Iulie 30, 2007 aprilica mea:D rs125 spain's nr1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat August 7, 2007 Share Postat August 7, 2007 Uite o poza si cu dragostea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat August 7, 2007 Share Postat August 7, 2007 Eu n-am pus niciodata poze Plimbare pe meleagurile Dobrogei : Inconstientii de la sala : Concurenta bolidului meu : Artistic : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat August 7, 2007 Share Postat August 7, 2007 ba mikutu stie ca ai parcat langa el? si hAURIA aia din fata...ce-i cu ea?RGL mic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drakushor Postat August 18, 2007 Share Postat August 18, 2007 (editat) m-am uitat la toate pozele ...foarte frumoase probabil o sa stric topicul cu poza mea ..... o poza cu batrina mea facuta pe partea unde nu e asa lovita @ DeeaCBR casca ta e Caberg cumva? Editat August 18, 2007 de drakushor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bobica15 Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 Salutari !!Am si eu un xt din ianuarie dar am stat cuminte singurel si m-am plimbat prin bucureti !!Acum as vrea sa ies cat mai mult si uite deasta scriu pe forum!!As vrea sa dati si voi add la "bobica15" sa vorbim sa iesim impreuna!!!Cateva poze si toate cele bune!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniells Postat August 31, 2007 Share Postat August 31, 2007 ma bag si eu in seama ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat August 31, 2007 Share Postat August 31, 2007 sa va vad...ca genul asta de motor nu a-ti mai vazut... Fantic FM400...124cmc...24cai...motor in 2timpi racit cu apa...pret 1000Euro... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat August 31, 2007 Share Postat August 31, 2007 felicitari tuturor pentru poze java script:emoticon('', 'smid_33') @ drakushor: da...casca e Caberg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndreiXp Postat Septembrie 1, 2007 Share Postat Septembrie 1, 2007 Me and my Kawasaki Eliminator 125 Ce sa zic...cel mai mult ma oftic ca acum ploua afara...si eu de abia ieri mi`am cumparat casca... Dar...asta e...sa speram ca in cateva zile isi revine timpul . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Septembrie 1, 2007 Share Postat Septembrie 1, 2007 ma bag si eu in seama ) pozele cu bordu nu sunt de la motocicleta ta....nu inteleg de ce le-ai pus aici.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valisorin Postat Septembrie 11, 2007 Share Postat Septembrie 11, 2007 salutare !! in sfarsit am reusit sa fac poze cu motorul poate voi reveni cu una mai curata, dar nuam niciodata timp sa o pozez dupa baita poza dupa o coborare de la balea pe ploaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate