Frana Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 zvast33k , dupa cum ziceam, cine ti-a aratat tie cum sa faci ce faci in poze? A ? A? SA AUD !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 THUG-R ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZzEU Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 (editat) un rs frumos : Editat Iulie 17, 2009 de ZzEU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bitza_xx Postat Iulie 21, 2009 Share Postat Iulie 21, 2009 Salut tuturor.. sunt nou pe forum si as vrea sa ma laud si eu cu Rs-ul din 2006 full power Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Iulie 21, 2009 Share Postat Iulie 21, 2009 cumva rs-ul l-ai cumparat de la cineva de pe forum? am mai vazut undeva sticker-ul cu cagiva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bitza_xx Postat Iulie 21, 2009 Share Postat Iulie 21, 2009 cumva rs-ul l-ai cumparat de la cineva de pe forum?am mai vazut undeva sticker-ul cu cagiva nu cred ca e pe acest forum ..... e din bacau si il cheama Florin ... dak e careva prin Focsani sau ceva aproape sa ma sune (0764523535) sau devil_bitza22 sa facem cateva ture Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos16_no1 Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 cumva rs-ul l-ai cumparat de la cineva de pe forum?am mai vazut undeva sticker-ul cu cagiva Da.E luat de la cineva de pe forum: MiCrOb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat August 1, 2009 Share Postat August 1, 2009 Salut tuturor.. sunt nou pe forum si as vrea sa ma laud si eu cu Rs-ul din 2006 full power De la mine la luat,sticker-ul face tot rs-ul . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity Postat August 14, 2009 Share Postat August 14, 2009 ;) tot cautam stickeru cu cagiva si nu il gaseam credeam ca nu se hotaraste daca vrea sa fie Aprilia sau Cagiva da acum l-am vazut, tare fasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos11 Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 Ultima mea achizitie : Cagiva Planet 125 . Pana acum am mers pe Suzuki Gs 500 dar nu imi pare rau ca am luat-o . E perfecta pentru oras si pentru drumuri lungi fara bagaje . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 Ultima mea achizitie : Cagiva Planet 125 . Pana acum am mers pe Suzuki Gs 500 dar nu imi pare rau ca am luat-o . E perfecta pentru oras si pentru drumuri lungi fara bagaje . Perfecta pentru drumuri lungi fara bagaje? Cum vine asta? Ai facut cu ea drumuri lungi sa vezi cum? Cu bagaje sau fara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos11 Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 Perfecta pentru drumuri lungi fara bagaje? Cum vine asta?Ai facut cu ea drumuri lungi sa vezi cum? Cu bagaje sau fara. Adica nu prea ai unde sa mai pui bagaje . Poate sa ii pui un portbagaj ceva (saua e cam mica pt bagaje) dar nu prea poti sa il prinzi din ce am vazut eu . Pana la 110 120 merge bine adica nu e prea turat motorul si se comporta bine si la mers . Pe rezervor e mai incomod pentru ca contactul este chiar acolo unde este prins rezervorul in fata cu cauciucul ala si il acoperi cu rucsacul sau ce pui acolo . Daca pui pe sa este bine pana in momentul in care vrei sa pui ulei pentru amestec pentru ca am observat ca rezervorul nu se ridica decat daca desfaci saua si o dai un pic in spate . Oricum mie imi place motocicleta foarte mult pentru ca am luat-o ca sa merg mai mult prin oras cu ea iar pentru plimbari nu plec mai mult de o zi maxim doua . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 This is my bike xD : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat Decembrie 5, 2009 Share Postat Decembrie 5, 2009 Mersi man . Asfalt uscat si tie . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Decembrie 5, 2009 Share Postat Decembrie 5, 2009 This is my bike xD : Stiu motocicleta...mai mult a stat in garaj decat s-a mers cu ea...numai ulei bun in ea...si ai luat`o si la un pret bun. Sa o stapanesti sanatos! PS. Ti-ai reparat indicatoru de la apa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat Decembrie 6, 2009 Share Postat Decembrie 6, 2009 Am cumparat-o acum 3 luni si nu , nu i-am reparat idicatoru de la apa :| . Se pricepe cineva ? . Si ma mai enerveaza ca nu merge mai mult de 95 km/h .... Nici macar cu 100 :| . Sugestii , ce o avea ? Mesaj completat Costine , il cunosteai pe foru' proprietar ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Decembrie 10, 2009 Share Postat Decembrie 10, 2009 Am cumparat-o acum 3 luni si nu , nu i-am reparat idicatoru de la apa :| . Se pricepe cineva ? . Si ma mai enerveaza ca nu merge mai mult de 95 km/h .... Nici macar cu 100 :| . Sugestii , ce o avea ? Mesaj completat Costine , il cunosteai pe foru' proprietar ? Da e var-miu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat Decembrie 10, 2009 Share Postat Decembrie 10, 2009 Da e var-miu... Da man tocmai in seara asta mi-am dat si eu seama . M-am intalnit cu el in seara asta ca sa-i dau actul de vanzare - cumparere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Decembrie 10, 2009 Share Postat Decembrie 10, 2009 Da man tocmai in seara asta mi-am dat si eu seama . M-am intalnit cu el in seara asta ca sa-i dau actul de vanzare - cumparere. Ti-ai dat seama dupa ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 Ti-ai dat seama dupa ce? Mi-am dat seama ca tu esti varasu , ca el mi-a zis . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Decembrie 14, 2009 Share Postat Decembrie 14, 2009 rotaxurile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Di@bolick Postat Decembrie 14, 2009 Share Postat Decembrie 14, 2009 Ai pinionu pe spate la MX cat o pizza ) Cred ca se da frumos pe o roata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eriksson Postat Decembrie 17, 2009 Share Postat Decembrie 17, 2009 Ai pinionu pe spate la MX cat o pizza ) Cred ca se da frumos pe o roata. baga o poza cu motorul tau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Ianuarie 17, 2010 Share Postat Ianuarie 17, 2010 xenon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Ianuarie 17, 2010 Share Postat Ianuarie 17, 2010 xenon Ăi-ai pus nocturnă? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate