GMK Postat Ianuarie 29, 2007 Share Postat Ianuarie 29, 2007 Ma angajez solemn sa pun eu maine poze din poiana aia mare shi frumoasa!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat Ianuarie 29, 2007 Share Postat Ianuarie 29, 2007 nu am gasit decat o poza...dar a promis GMK ca va pune el maine ceva pareri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_D Postat Ianuarie 29, 2007 Share Postat Ianuarie 29, 2007 Asa o sa facem toti la Pestera cand falseaza lucyfire_legion. Mult prea tare ideea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GMK Postat Ianuarie 29, 2007 Share Postat Ianuarie 29, 2007 Mishto poza!!! Intrarea, dinspre Bolboci, in Cheile Tatarului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
red biker Postat Ianuarie 29, 2007 Share Postat Ianuarie 29, 2007 (editat) eu votez pentru pestera ,e un pic mai departe,dar daca ajungdin sm pana la fagaras ajung si acolo(sper) Editat Ianuarie 29, 2007 de red biker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Ianuarie 29, 2007 Share Postat Ianuarie 29, 2007 bai legiune unde vrei frate sa imi tar mobra?stii ca daca am timp vin, ca sanatos nu sunt chitara o aduc eu daca nu bate vantul ca ma zboara cu totul deci, o locatie sigura? nu am avut rabdare sa citesc acum topicul tot, da am inteles ceva pesteri, coclauri, munti.. spunea cineva ca nu e frumos ceva exclusivist...aici e si bine, si rau....ii dau dreptate, dar, sa recunoastem, aici o sa fie putin mai diferit...o sa se schimbe scule si o sa se etaleze utilaje pt repararea de comuniste, or sa se repare multe, o sa curga rauri de ulei, si o sa miroasa frumos, a vechi si clasic, si berile vor fi ciocnite de maini pline de ulei si benzina super marfa ideea...vad ca ma puneti sa trec muntii pe minimobra...bine...poate o reusesc si pe asta cum am spus, nu am citit tot topicul, si nu m-ar deranja sa vad si japoneze, americane, etc...doar toti suntem motociclisti, din aceeasi familie...dar, ar fi fost interesanta o intrunire 100% comunista...parerea mea... aa..si sper ca nu o sa se trezeasca bikerii de 16 ani sa isi aduca er unurile sa le ataleze cu tobele la maxim in muntii patriei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat Ianuarie 29, 2007 Share Postat Ianuarie 29, 2007 Mai Mr.ORL,nu-i problema cu mobra ta...gasim noi un atas.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Ianuarie 30, 2007 Share Postat Ianuarie 30, 2007 cred ca vin si io sa-mi turez iju' ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoeanp Postat Ianuarie 30, 2007 Share Postat Ianuarie 30, 2007 e misto ideea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani_d Postat Ianuarie 30, 2007 Share Postat Ianuarie 30, 2007 Bai mixi dixi, eu am locul in atas promis da? Sa nu o dai cotita! si mai facem si cu schimbu la pilotat poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EAGLEMAX Postat Ianuarie 30, 2007 Share Postat Ianuarie 30, 2007 Eu zi ca ar fi super mai ales sa fie prin mai ca sa isi mai termine lumea de reparat motoarele,sa le regleze si dupa aia mergem in coclauri sa le dam jar pana mor. Si in mai e si misto la munte :nu e umezeala ,nu cari toale mergi mai freee Haideti totusi sa hotaram un loc si o data Bafta la surubarit deocamdata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucyfire_legion Postat Ianuarie 30, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 30, 2007 (editat) hai sa vedem data potrivita... p.s.eu nu votez,cum am spus mai devreme ma supun majoritatii! Editat Ianuarie 30, 2007 de lucyfire_legion Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat Ianuarie 30, 2007 Share Postat Ianuarie 30, 2007 GMK ai promis niste poze hai sa se convinga toata lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madras Postat Ianuarie 30, 2007 Share Postat Ianuarie 30, 2007 Salutare, jos palaria in fata ideii de a se intalni comunistele. Daca se intampla intamplarea, probabil vor apare si ceva "japoneze". Personal as prefera sa-mi bucur ochii si auzul doar cu niscaiva clasice. Daca vor fi si nemti de la bmw sau altele pe acolo, binenteles ca voi ciocni beri bucuros cu ei. Insa clasic si cat mai mirositor sa fie... fieru, binenteles. Eu sunt si norocosul proprietar al unei japoneze (honda CBR 1000F), dar vin cu dnepra si, repet, mi-ar face placere sa fie prezente in proportie covarsitoare motoarele din vechea garda. Am votat deja in privinta perioadei de timp. De preferat ar fi sa ne intalnim mai pe caldura. Stiu ca toti sunt nerabdatori sa dea drumu la bestie, dar mai sunt si ceva reparatii de facut, reglaje... Cat priveste locatia - munte sa fie. V -am salutat cu faru! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GMK Postat Ianuarie 30, 2007 Share Postat Ianuarie 30, 2007 Mixi dixi, tata,... sunt la servici,... shi aici nu am gasit decat o poza cu locatia fotografiata de sus din babele. Valea unde o sa stam, este pata de zapada de deasupra datei de pe poza. Spatiul se vede mic pentru ca este acoperit de un varf. Acum mai caut poze sa le pun,...... imediat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Ianuarie 30, 2007 Share Postat Ianuarie 30, 2007 (editat) [PRIMITI CU ONDA? DACA NU MA PRIMITI VAD EU DE UNDE FAC ROST DE O IJAURA,CA INCA NU AM UITAT SENZATIILE , O POZA DIN ZONA-PANA DE ROATA PE DICHIU SI INCA UNA -DE PE DRUM Editat Ianuarie 30, 2007 de bykerkess Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_D Postat Ianuarie 30, 2007 Share Postat Ianuarie 30, 2007 (editat) pai daca mai are si alt user poze de la Pestera sau de pe drumul spre Pestera, sa bage cat mai multe..... Editat Ianuarie 30, 2007 de Andrei_D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani_d Postat Ianuarie 30, 2007 Share Postat Ianuarie 30, 2007 Primim si cu Onda. Mai schimbam o parere, mai bem o bere (a se intelege minim 5 ) In final vom ajunge la aceeasi concluzie: cu cat bei mai mult cu atat iti faci prieteni mai multi. Sa fie..! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TZepeSH Postat Ianuarie 30, 2007 Share Postat Ianuarie 30, 2007 frumoasa initiativa! votez pentru orice data (doar sa nu fiu plecat din tara) si strig prezent! cu niprul. doar sa ajung acasa (inca 3 saptamani... ) sa o termin de montat si gata iar pt drum. GMK-ule nu pui man o poza cu comunista sa vad si eu ce ti-ai luat? vad ca te implici serios, imi pare bine! sa ne vedem pe 2 roti! asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat Ianuarie 30, 2007 Share Postat Ianuarie 30, 2007 pentru o astfel de intanlire cam putini oameni...vreau sa fim ca niste ciuperci in acea poiana...haideti sa ne unim!! dar sunt sigur ca ne mai strangem pe parcurs.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GMK Postat Ianuarie 30, 2007 Share Postat Ianuarie 30, 2007 Tata,... nush cum sa zic dar am luat-o razna rau de tot!!!! Acum 2 nopti pe la ora 12 bagam in casa 2 choppere:D Nu e mare chestie, ca au mai facut-o shi altii,... dar eu stau la 8, iar motoarele au , unul 2 metrii jumate iar altul doar vreo 2 shi 10:D Inrest viatza e frumoasa!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madras Postat Ianuarie 30, 2007 Share Postat Ianuarie 30, 2007 pentru o astfel de intanlire cam putini oameni...vreau sa fim ca niste ciuperci in acea poiana...haideti sa ne unim!! dar sunt sigur ca ne mai strangem pe parcurs.. ...pai, din iasi, pana la ora asta eu stiu vreo 4 motoarea care ar arde gazu pana acolo. Si inca nu s-a imprastiat vestea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_D Postat Ianuarie 30, 2007 Share Postat Ianuarie 30, 2007 (editat) asa e, nu s-a imprastiat vestea, or sa se mai stranga multi, dar or sa si dea inapoi altii in ultima perioada. Ramane de vazut cati sunt hotarati. Poate niste poze i-ar mai ajuta (o tin pe-a mea) Editat Ianuarie 30, 2007 de Andrei_D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TZepeSH Postat Ianuarie 30, 2007 Share Postat Ianuarie 30, 2007 @GM: acu am vazut ca ai doua . le-ai chopperit pe amandoua? vrem poze! back on topic: pe tot drumul sinaia-brasov sunt locuri in care se poate opri, dar nu destul de largi. imi surade ideea cu pestera, e frumoasa zona. mai am o propunere: Cheia. drum fff frumos si loc cat cuprinde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GMK Postat Ianuarie 30, 2007 Share Postat Ianuarie 30, 2007 Am 3 tata,... dar motrul cu atash,... chiar nu puteam sa il bag in lift!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate