Vulturul argintiu Postat Ianuarie 29, 2007 Share Postat Ianuarie 29, 2007 (editat) salut dragi confrati, un mic ajutor daca se poate, de unde fac rost de suruburi cu cap imbus pt aprilia pegaso cube de 650, la carenele laterale am pierdut 2 buc si nu prea e bine sa merg fara. va multumesc pentru sfaturi si ajutor, pe curand. Editat Ianuarie 29, 2007 de Vulturul argintiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Ianuarie 29, 2007 Share Postat Ianuarie 29, 2007 salut dragi confrati, un mic ajutor daca se poate, de unde fac rost de suruburi cu cap imbus pt aprilia pegaso cube de 650, la carenele laterale am pierdut 2 buc si nu prea e bine sa merg fara. va multumesc pentru sfaturi si ajutor, pe curand. salut!pina gasesti pune si tu suruburi normale,sau cu cap imbus, cu o saiba acolo,eventual solutie de blocaj,si le stringi usor pe carene,asta sa nu mai pierzi altele! http://www.louis.de/_30fc4cac5ca8d569d4272...x=0&cmd.y=0 poate te ajuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vulturul argintiu Postat Ianuarie 30, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 30, 2007 ok, multumesc de sfat, e bine ! o sa aplic surub cu saiba si putina vaselina pentru ploaie, multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaip Postat Ianuarie 30, 2007 Share Postat Ianuarie 30, 2007 Vezi in bricostore ca sunt niste saibe cu cauciuc pe o parte. Sunt foarte bune ca nu-ti zgarie carena si in acelasi timp actioneaza si ca solutie de blocaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Ianuarie 30, 2007 Share Postat Ianuarie 30, 2007 suruburi cap imbus gasesti la intersectia eminescu cu mosilor, fosta locatie a "paneurotrading" (in "coltul" intersectiei ce contine "Foisorul de Foc") Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vulturul argintiu Postat Ianuarie 30, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 30, 2007 sincer va multumesc ! asfalt neted si calduros, sa neved cu bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Ianuarie 30, 2007 Share Postat Ianuarie 30, 2007 eu merg fara vreo 6 suruburi si inca n-am probleme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
masterus Postat Ianuarie 30, 2007 Share Postat Ianuarie 30, 2007 salut dragi confrati, un mic ajutor daca se poate, de unde fac rost de suruburi cu cap imbus pt aprilia pegaso cube de 650, la carenele laterale am pierdut 2 buc si nu prea e bine sa merg fara. va multumesc pentru sfaturi si ajutor, pe curand. incearca la ROCAST, care fac dibluri si o gramada de ''fiare''. au destule modele de suruburi cu cap impus si mai mult cxa sigur o sa gasesti. incearca sa gasesti pe net magazinele ROCAST Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norway_gl Postat Februarie 1, 2007 Share Postat Februarie 1, 2007 salutare m-am comfruntat si inca ma confrunt cu aceasta pb a suruburilor din pacate am umblat aproape peste tot:bricostore,praktiker,pe mosilor,rocast,baza delta(pe plevnei).am reusit sa gasesc ceva suruburi cu cap imbus si fund plat in halele de la obor.dezavantajul il consyiyuie faptul ca nu au decat de 5 si 6mm grosime. sper sa-ti fie de folos informatiile. dc reusesti sa gasesti in alta parte te rog sa postezi si tu numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micaradu Postat Martie 14, 2008 Share Postat Martie 14, 2008 Daca va ajuta cu ceva va pot da datele de contact ale tipului care mi-a rezolvat si mie cu un set suruburi carenaj originale. Le-am luat pe toate, de la cele de parbriz pana la cele de sa. Singura chestie e ca trebuie sa va asteptati sa treaca de 100-150e setul complet. Cateva bucati, daca doar doriti sa completati, nu ar trebui sa va ajunga prea mult.....Sunt cam pe la 2-2.5e bucata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazyahmed Postat Martie 15, 2008 Share Postat Martie 15, 2008 fa-o nacked, si o sa arate si mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate