Metal Heart Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 cri dai de baut )) sa-ti traiasca 1000 de ani si sa se dea ca tacsu pe bicicleta se spune "sa se dea mai bine ca tac'su" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hofu Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 sau asa )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz XL Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 Scrieti si voi un post cu data si ora exacta pentru urmatoarea intalnire! As vrea sa particip si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 va multumesc frumos la toti poate dau azi de baut,dar daca nu scap (de nevasta sau de sticle) dau maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 Scrieti si voi un post cu data si ora exacta pentru urmatoarea intalnire! As vrea sa particip si eu Taz, lumea se strange de obicei la rondul de pe Maior Coravu seara, dupa 8. teoretic, in fiecare seara gasesti pe cineva pe acolo. deci, baietii, in seara asta va gasesc pe acolo in jur de 10:30? oricum, dau un telefon inainte, sa nu vin degeaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 lume hai sa ne strangem tot la maior coravu. cry poate face o surpriza sa vina cu baietelul sa l sarbatorim. (sa ti traiasca picpalacul cry si sa te bucuri de el). mai vine lume noua si dau si eu bere pt micii de ieri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Giugerty Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 Io tre sa ma mut...si am de carat niste bagaje..and stuff.. pe la 7 .30 ma apuc..si sper sa termin in timp util sa ajung si io... Oricum..dau tel inainte..daca e vin dupa voi... Ca..pana mea...nu pot sa lipsesc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikeritza Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 cry... acu am reusit sa intru si eo p forum la multi ani, sati traiasca si sa t bucuri d el eo zic deja sa ii iei un pocket bike si sal incepi sal inveti d p acu cam cum sta treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 spun si eu prezent...daca nu ploua!!! nu te'am vazut... ai chiulit. gata, te-ai hotarat s ate mai tragi cu jucaria? ... totusi, parca statea bine sub prelata si, la multi ani pt baietelul tau. sa'ti traiasca, sa te bucuri de el si sa'ti aduca numai multumiri !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hofu Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 Taz noi in fiecare seara dupa ora 8:00 - 8:30 suntem acolo la rondu de pe maior coravu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 va multumesc la toti imi pare rau ca am lipsit dar m-am luptat din greu cu 2 sticle de vin rosu frantuzesc pe prima am dovedit-o dar a doua nu se lasa am cinstit si pentru voi iar maine imi iau revansa numai sa-mi spuneti daca veniti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikeritza Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 Taz noi in fiecare seara dupa ora 8:00 - 8:30 suntem acolo la rondu de pe maior coravu deja sa spart gasca?? cei cu u acasa ? eo am fugit...... vam pupat baieti.... si vb maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 eu am ajuns dupa 22:30. i-am gasit pe baieti, alimentau la McD. am vorbit un pic iar foame si frigul m-au gonit catre casa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
traffic_man_fm Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 va multumesc frumos la totipoate dau azi de baut,dar daca nu scap (de nevasta sau de sticle) dau maine Cry, acum am intrat pe forum! Sa-ti traiasca! Sa te bucuri de ai tai! poate ne mai intalnim prin cartier... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 Cry, acum am intrat pe forum! Sa-ti traiasca!Sa te bucuri de ai tai! poate ne mai intalnim prin cartier... multumesc! sa-ti traiasca si tie fetele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hofu Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 nice day Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 salut! cat stati la rond? trebuie sa plec undeva pe la 19 si nu stiu cand ajung oricum,sun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hofu Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 Maine la ora 6 la rond pentru cine vrea sa vina la mars ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 Maine la ora 6 la rond pentru cine vrea sa vina la mars ... de data asta chiar nu o sa lipsesc la 18:00 la rond pentru mars de notat ca suma a crescut considerabil ajungand la 5000 euro, bani pt care chiar merita sa ne ducem haideti sa mergem toti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikeritza Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 pff din pacate eu chiar nu pot sa ajung...... pana la 19:00 am cursuri la british council si dupaia tre sa ajung neaparat pana in titan la cineva sa ii duc ceva...... chiar imi pare rau.....in cazu asta cred k n vedem maine seara p la rond.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 unde ati disparut toti? la 18:20 sunt acolo si sper sa ne mai adunam din colentina haideti sa mergem toti, sa se simta ca venim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 unde ati disparut toti?la 18:20 sunt acolo si sper sa ne mai adunam din colentina haideti sa mergem toti, sa se simta ca venim je merg cu tine....pe la cat plecam din za hood? PS: vedeti ca va fi si o urna la arc, la amimagz....zic sa dam si noi cat putem, in urna aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hofu Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 i`m in ne strangem acolo la 18 fix la si 30 sa o intindem cum impacam ploaia cu marsul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frtw0 Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 i`m in ne strangem acolo la 18 fix la si 30 sa o intindem cum impacam ploaia cu marsul ? acilea @cry si @orl venim si noi pe la 18 si ceva, ca intai trecem pe la dna ghica sa mai luam pe cineva... impacam ploaia lejer, ca nu facem reising ne mai udam si noi putin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hofu Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 ok la 18 si 10 o sa fiu acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate