bikeritza Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 neatzaaaa c faceti lume?????? motivati si mie absenta de azi? ati fo la marsh? cum a fo? sper sa n vedem maine dupa amiaza putin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 cica eu invat, maine dim examen la facultate asa am un chef de o plimbare.... auuuuuu..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hofu Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 a. fost.. a fost multa lume da ajutorul politiei/jandarmilor foarte aiurea ...in rest ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 aseara am fost un pic pe la Ursu, am baut o bere (doar eu) si i-am cantat LMA chelneriteti de acolo. in seara asta cica se lasa cu nu-stiu-ce petrecere misto la Ursu, cica circuit moto si alte aberatii. baietii ziceau ca or sa fie pe acolo, eu s-ar putea sa fiu pe la munca. daca scap, dau eu cumva de voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hofu Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 dai un tel si trec eu sa te iau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 la 20:10 am fost la rond si am plecat pe la si 20 am venit cu gsxr-ul unui prieten sa va iau la o tura da` nu era nimeni acolo poate ne vedem maine (adica azi...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hofu Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 am ajuns putin mai tarziu aseara pe la 8:30-40... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 astazi, la cat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hofu Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 dupa ora 8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DTP-Ludacris Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 hello all...........dak iesiti diseara la rond dati mi si mie un bip sau un sms sa vin si io....Tony aici :* Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hofu Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 pai iesim.. dupa ora 8 (8:30 cel tarziu) va fii cineva acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DTP-Ludacris Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 oky...ne vedem acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Giugerty Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 Salut la toti.. Trec si eu la rond la 8 ...inainte sa plec la munca.. Ne vedem acolo..care vine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikeritza Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 eo nu stiu sigur d acu...... dak e sa vin, dau un tzrrrr cuiva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macintosh Postat Mai 31, 2008 Share Postat Mai 31, 2008 eo nu stiu sigur d acu...... dak e sa vin, dau un tzrrrr cuiva da-mi mieeeee, da-mi mieeee plecare Cheia sambata 31.05 , strangere la 10:00 la rond la maior coravu.pup:* Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 31, 2008 Share Postat Mai 31, 2008 da-mi mieeeee, da-mi mieeee plecare Cheia sambata 31.05 , strangere la 10:00 la rond la maior coravu.pup:* ve duceti sa va dați extrem, huh? aveti grija, ca sunt o gramada de idioti pe patru roti! mie mi-au venit o aprte din piese, ma trebuie sa vina amortizoarele si farul!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hofu Postat Mai 31, 2008 Share Postat Mai 31, 2008 fara tine nu plecam.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Mai 31, 2008 Share Postat Mai 31, 2008 mai e careva ... sau toata lumea a plecat deja????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hofu Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 nu s-a mai tinut drumetia nu ne-am strans ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 nu s-a mai tinut drumetia nu ne-am strans ... pai si de ce n-ati mai dat si voi un semn? am fost pe la o nunta sa trag niste poze, si pe la 9 am fost acasa. as fi iesit la o bericica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hofu Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 pai n-am mai fost nici noi nicaieri.. (bere... suc... taclale) vineri plecare la bacau... (marea intrunire ) cine se baga ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 in seara asta ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Giugerty Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 Mergem la bacau..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macintosh Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 in seara asta ceva? da pe la 20:30 suntem acolo Mergem la bacau..... confuzezi omul tata.....la bacau vinerea viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 (editat) k, ne vedem la rond la 8-8:30. aveti chef de plimbari, iau casca si geaca dupa mine, sau stai cuminti la un pahar de vorba, ca daca-i asa, as lua si camera dupa mine, mai tragem una-alta. da-ti-mi un buzz pe mess sa stiu ce am de facut. Editat Iunie 2, 2008 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate