cry Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 incerc sa ajung si eu! am inceput munca de 3 zile si e mai greu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 am inceput munca de 3 zile si e mai greu... LOL, si eu de vreo 10 ani, si al dracului, e la fel de greu ca-n prima zi ) ) ) prost obicei mi-am ales! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hofu Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 dupa ora 8 la rond Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 LOL, si eu de vreo 10 ani, si al dracului, e la fel de greu ca-n prima zi ) ) ) prost obicei mi-am ales! am fost in concediu, nu somer! si eu ma chinui tot de 10-11 ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 am trecut pe la 8 siun sfert pe la rond si nu erati. am crezut ca nu va strangeti. cum o mai ardeti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 Daniel, n-ai mai avut rabdare sa venim si noi... din ciclul "ba a mea e mai frumoasa!" avem placerea de a va prezenta. printre altele, viitoarea fosta motocicleta a lui Vlad. baietii din pantilimon are cu ce, baaaa! azi mi-a venit si farul!!!! amortizoarele continua sa intarzie!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hofu Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 esti talentat nepoate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macintosh Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 esti talentat nepoate si eu i-am zis asta de vreo cateva ori dar nu ma crede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 la naiba, numai voi aveti parte de poze deastea ksto. lasa ca diseara va calc io... p.s. SA CURGA AMORTIZOARILIIIIII !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 salutare. sunt si eu nou in zona. inca nu am A-ul dar am motoru o Yamaha TDM 850 din 92 abia m-am inscris la scoala eu stau pe la gara de este vis a vis de scoala 64 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 salutare. sunt si eu nou in zona. inca nu am A-ul dar am motoru o Yamaha TDM 850 din 92 abia m-am inscris la scoala eu stau pe la gara de este vis a vis de scoala 64 ce vrei tu sa faci ma??!?!?!? vrei sa vii sa te cunosti cu baetii? pai ochiu' tau de motociclist fara permis si cu vechitura de motor din 92 nu vede ce motoare jmechere are baetii. vezi ca mai jos de R6 nu te baga nimeni in seama. Hofu, de exemplu, are R6, si toata lumea il trimite dupa suc, dupa covrigi si seminte (pe banii lui, bineinteles), face si pe taximetristul (ma ia de acasa, ma aduce). eu zic ca am motocicleta lovita, ca altfel ma puneau pe mine sa sar la castane si sa le cumpar tigari, la ce jaf am eu... asa a ai grija in ce te bagi. am auzit ca Dom' Profesor mananca oameni. eu intotdeauna stau cu frica cand il salut. postul de mai sus e un pamflet, si trebuie tratat ca atare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adip Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 care mai e treaba pe aici? cand se mai iese ? poate apar si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hofu Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 cine`i ma taxiu :| te`n gura )))) lasa ca vii tu pe jos de acum in colo > in fiecare seara dupa ora 8 se iese la rond la maior coravu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikeritza Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 asa hofu fi rau ))) eo mai nou am manie sa ma dau extreme cu masina ))))) vineri seara sper sa ajung si eo am uitat sa precizez.... sa ajung si eo p 2 roti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 ce vrei tu sa faci ma??!?!?!? vrei sa vii sa te cunosti cu baetii? pai ochiu' tau de motociclist fara permis si cu vechitura de motor din 92 nu vede ce motoare jmechere are baetii. vezi ca mai jos de R6 nu te baga nimeni in seama. Hofu, de exemplu, are R6, si toata lumea il trimite dupa suc, dupa covrigi si seminte (pe banii lui, bineinteles), face si pe taximetristul (ma ia de acasa, ma aduce). eu zic ca am motocicleta lovita, ca altfel ma puneau pe mine sa sar la castane si sa le cumpar tigari, la ce jaf am eu... asa a ai grija in ce te bagi. am auzit ca Dom' Profesor mananca oameni. eu intotdeauna stau cu frica cand il salut. pe mine ma pun sa le imping motoarele cand raman fara benzina... fiecare cu rolul lui. urmatorul venit cred ca o sa le intoarca motoarele in loc (fara cric) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 pe mine ma pun sa le imping motoarele cand raman fara benzina... fiecare cu rolul lui. urmatorul venit cred ca o sa le intoarca motoarele in loc (fara cric) pai vezi mosule, daca ti-ai laut R6... daca-ti luai si tu "macar" un R1 sau un CBR954 altele erau datele problemei. iti dai seama ca o sa fim cu totii sclavi sexuali cand o aparea prima Hayabusa sau primul Harley (daca mai e si old-school s-a ales praful de noi) in grup ) nasol o sa fie si de ala care o sa fie ales sa le spele si sa le lustruiasca, ca la Dragstarul ala e ceva de munca ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 a zis cineva busa....??? eu imi iau busa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 a zis cineva busa....??? eu imi iau busa duamne pisi ce vise ai si tu ) busa-ti trebe,ai?) dc acceptati si zona titan,vin si io cu voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 duamne pisi ce vise ai si tu ) busa-ti trebe,ai?) dc acceptati si zona titan,vin si io cu voi oricand vrei 'pisi' rondul de la maior coravu (langa lia manoliu), dupa 20:30. esti binevenita ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Giugerty Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 Ce aveti mah cu motoarele VECHI? ? Sunt VECHI...si sunt la REPARAT..Asta e DIFERENTA PS.Pe mine nu m-a trimis nimeni dupa seminte ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 PS.Pe mine nu m-a trimis nimeni dupa seminte ) hmmm, avem internet, suntem sarcastici. pe cand o petrecere de casa noua? ca sa-ti aratam ca suntem baieti de comitet, venim noi cu bautura si târf... pardon, semintelele . pai pe tine nu te trimite nimeni ca daca te duci cu motorul tau, s-ar putea sa se strice-n drum, si sa ne suni sa venim sa te luam ce ai facut cu baietii cu service-ul? ai dat cumva de ei, ti-au dat vre'un raspuns? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 oricand vrei 'pisi' rondul de la maior coravu (langa lia manoliu), dupa 20:30. esti binevenita ! este pisi mea, da?? dc vrei s acobor jos si s ate las fara frane ..... capis???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi-M Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 Ma oftic ca nu mai m-am uitat pe acest topic de mult. Vad ca deja v-ati intalnit cand va mai intalniti data viitoare? Vin si eu. Stau vis-a-vis de Piata Vatra Luminoasa. Maine va intalniti daca da vin si eu. . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 este pisi mea, da?? dc vrei s acobor jos si s ate las fara frane ..... capis???? frana ca frane dar macar eu am carene la a mea pe cand o petrecere de casa noua? ca sa-ti aratam ca suntem baieti de comitet, venim noi cu bautura si târf... pardon, semintelele . ca bine zici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 oki... m'ai lovit unde ma doare ... bag coada intre picioare si ma retrag. dar si cand imi pun carenele. negru mat.... si toba de carbon sa sresez matizul ala rosu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate