Metal Heart Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 oki... m'ai lovit unde ma doare ... bag coada intre picioare si ma retrag. dar si cand imi pun carenele. negru mat.... si toba de carbon sa sresez matizul ala rosu ... cine are nevoie de carene, mosule?? eu nu stiam cum sa scap de ale mele si sa o las naked-naked, fara nimic, si tu abia iti astepti plasticele... hmmm, iti respect parerea dar nu sunt de acord cu ea @Cristi-M in general se strang baietii in fiecare seara. da si tu niste ture pe acolo dupa 8:30 si daca vezi vreo motocicleta din pozele postate in paginile anterioare, opreste-te si prezinta-te. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 (editat) oki... m'ai lovit unde ma doare ... bag coada intre picioare si ma retrag. dar si cand imi pun carenele. negru mat.... si toba de carbon sa sresez matizul ala rosu ... sunt bune carenele ca mai protejeaza partile motorului. cu vopseaua ta aia de o sa se puna prafu imediat pe ea imi deschid spalatorie in fata blocului si cu matizul ala rosu tre sa facem ceva ca e nesimtita rau soferita. face p'adraq. Editat Iunie 5, 2008 de Razorbladed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Mai e nițel, mai e un pic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diandy Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 (editat) SAMBATA 7 IUNIE ORA 11:00 LOCUL DE INTALNIRE DIN FATA ACADEMIEI PT. IESIRE LA TARGOVISTE !!! TIMP DE ASTEPTARE = 30 MINUTE !!! ARANJATI-VA PROGRAMUL DE MAINE si, nu va uitati partenera ori aparatul foto !!! ACADEMIA ROMANA, pe Calea 13 Septembrie Editat Iunie 6, 2008 de diandy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikeritza Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 mey ce`i cu linistea asta p aci????? sry k nu am mai venit da nha...... mai am putin si scap si dupaia n vedem mai des nu mai scapati d mene )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 pai, totoo, de la tine scot furtunul si'o spal:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 LICHID DE FRANA pentru a mea - am nevoie urgenta pana la ora 16. daca nu, o sa ma duc eu maine dimineata sa cumpar. HELP! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 nu cred ca ai sanse sa gasesti la ora asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 LICHID DE FRANA pentru a mea - am nevoie urgenta pana la ora 16. daca nu, o sa ma duc eu maine dimineata sa cumpar. HELP! i know. de asta am postat pe forum,poate avea pe acasa cineva. bineinteles, contra cost. daca nu, maine dimineata ma apuc de cautat prin magazine. care se baga in we la o mare? vreau sa plec de joi sau de vineri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 vine careva in seara asta pe la rond? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macintosh Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 haideti sa ne mai strangem in seara asta si sa mai vorbim, stiu ca e meciul dar mergem pe undeva sa-l vedem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 deci, as usual? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macintosh Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 (editat) haideti cu mic cu mare la rond !!!!! claudiu si-a facut motoreta !!! haideti copiii !!!! asteptam ziua asta de luni de zile !!! PS: se da de baut !!! PS2: nu io dau. Editat Iunie 10, 2008 de Macintosh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tony_smar2 Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 vin si io asta seara da pe jos sau cu rolele ))..am dus janta fata la indreptat ieri si acum astept sa ma sune sa ma duc sa o iau si sa ma duc pe urma cu spatele :-s ( see you all at 8- 830 pm.. :* Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 haideti cu mic cu mare la rond !!!!! claudiu si-a facut motoreta !!! haideti copiii !!!! asteptam ziua asta de luni de zile !!! PS: se da de baut !!! PS2: nu io dau. poula! tot nu-i gata. se pare ca frana fata continua sa-mi faca zile negre!!! maine dimineata o sa dau telefon la yamaha sa vad cat costa una noua, ca de sh-uri m-am cam lecuit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hofu Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 sbeng Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macintosh Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 poula! tot nu-i gata. se pare ca frana fata continua sa-mi faca zile negre!!! maine dimineata o sa dau telefon la yamaha sa vad cat costa una noua, ca de sh-uri m-am cam lecuit! lasa tata ca se rezolva! zi, te ajutam cu ceva? gasim noi pana la urma o rezolvare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 Salut! vine careva azi la arc? poate mergem la capela unde este Irina sa aprindem o lumanare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tony_smar2 Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 io as fi venit da nu am cu ce:)) poate ma ia cineva k pasager ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 lasa tata ca se rezolva! zi, te ajutam cu ceva? gasim noi pana la urma o rezolvare... da, daca ai o pompa buna de frana pe acasa si o poti da cu imprumut pana imi iau eu alta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macintosh Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 da, daca ai o pompa buna de frana pe acasa si o poti da cu imprumut pana imi iau eu alta! pe acasa nu am dar incep sa dau telefoane sa vedem daca gasim ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hofu Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 cum a ramas ?cu pompa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tony_smar2 Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 am io o pompa:)) da e de bicicleta:)) o fi buna? :-?? =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hofu Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 daca e de frana ... o adaptam noi cumva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 (editat) se pare ca nu prea mai da nimeni pe aici... am auzit ca va tineti de prostii, narghilele si alte tampenii de genul. pai e frumos ma oameni buni??? da' si cand l-oi pune pe Cerb pe picioare, sa te tii. Editat Iunie 19, 2008 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate