Metal Heart Postat Martie 9, 2013 Share Postat Martie 9, 2013 Mai are careva un loc in garaj in zona pe perioada verii? Pai nu stii ca noi ni le tinem afara? In fata blocului... salutare!pe cand prima iesire? Mamaaaa, cine s-a activat!!! Pai maine am si eu in plan surubareala pe la a mea. Azi e zi de treburi casnice si maine imi iau trusa de scule si cobor la motocicleta, sa vedem ce-i acolo Si.. oricum eu nu vreau sa ies cu ea pana nu-i schimb cauciucurile, ca-s duse rau de tot. Probabil ca primul drum va fi-n service. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icemaN46 Postat Martie 9, 2013 Share Postat Martie 9, 2013 iese cineva in seara asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mumy Postat Martie 9, 2013 Share Postat Martie 9, 2013 Metal Heart eu sunt activ mereu,dar nu imi place sa scriu.de exmplu acum am venit de la buzau pt ca am fost in recunoasterea traseului din data de 23.03.2013 a concursului de soft enduro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 10, 2013 Share Postat Martie 10, 2013 Acum am vazut ca ti-ai tras si o capra Pai sa o stapanesti sanatos! Azi a venit Cavaleru pe la mine si am surubarit ceva la moto. Urmeaza sa o duc in service pentru revizie, RCA si ready to go. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Martie 13, 2013 Share Postat Martie 13, 2013 avem, asiguare, avem ITP, dar (cuvant urat) bani de benzin... asta e, noi sa fim sanatosi ca banii se fac ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 13, 2013 Share Postat Martie 13, 2013 Vineri seara mergem sa ne facem praf pe undeva... Iron city, Club A.. ceva de genul, ca dupa aia, pana la toamna numai bere fara alcool o sa turnam in noi. Deci, cine se incumeta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Martie 15, 2013 Share Postat Martie 15, 2013 (editat) Eu cu florin ne bagam! Editat Martie 15, 2013 de dihania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 15, 2013 Share Postat Martie 15, 2013 Voi, ca-ntotdeauna! Hai ca o lasam pe saptamana viitoare, sa vedem cum o rezolvam. tre' sa ma pun pe telefoane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Martie 15, 2013 Share Postat Martie 15, 2013 Merg si eu in seara asta daca se tine ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Martie 16, 2013 Share Postat Martie 16, 2013 Ninge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 16, 2013 Share Postat Martie 16, 2013 Am vazut, sa moara ma-sa! Da-o-n plm de treaba, exagereaza astia cu frigul si cu vremea asta. Bataie de joc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aldraqraudetot Postat Martie 18, 2013 Share Postat Martie 18, 2013 Hai ca azi a fost frumos. Cand facem o plimbare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 18, 2013 Share Postat Martie 18, 2013 Ce frumos man, ca eu la 8 cand am iesit de dimineata din casa, era inghetat pe jos! Geamurile la masina a trebuit sa le iau la racleta. Degeaba e cald si bine la 12, daca eu tre' sa merg la 8 dimineata si la 6 seara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aldraqraudetot Postat Martie 19, 2013 Share Postat Martie 19, 2013 Asta cam asa e ca si eu tot la 8 plec, ma pacaleam si eu si convingeam si pe altii )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Martie 27, 2013 Share Postat Martie 27, 2013 bai sa inceapa sezonul mai repede ca ma dor toate cele .. am adus pitica gatita toata acasa si acum sta in curu` gol in fata blocului si ingheata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 27, 2013 Share Postat Martie 27, 2013 am vazut, ca am terecut pe acolo. eu am bagat-o la loc si am invelit-o. bine ca n-am apucat sa fac rca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Martie 28, 2013 Share Postat Martie 28, 2013 bai...pantilimonistilor, unde va intalniti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 28, 2013 Share Postat Martie 28, 2013 Acum ? Pe messenger Cand o da caldura? Vedem noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonustelystu1992 Postat Aprilie 4, 2013 Share Postat Aprilie 4, 2013 salut nou pe aici sper sa imi fac loc printre voi,ma refer cei din zona pantelimon....cand aveti de gand o intalnire ceva va rog sa lasati mesaj ca sigur o sa vin si eu daca este dupa ora 5 in orice zi:D...asfalt uscat si fara evenimente va doresc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aldraqraudetot Postat Aprilie 9, 2013 Share Postat Aprilie 9, 2013 Ma gandeam sa ne strangem sambata la rond si de acolo sa plecam la salon. Ce zic pantelimonistii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 9, 2013 Share Postat Aprilie 9, 2013 Pai asa ma gandeam si eu. am dat azi niste telefoane In principiu asa as vrea, numai sa reusesc si eu sa schimb gumele si lantul pana atunci. Daca nu, vin cu masina, cu ceva... Oricum, vedem... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icemaN46 Postat Aprilie 9, 2013 Share Postat Aprilie 9, 2013 La care rond? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spiders2066 Postat Aprilie 10, 2013 Share Postat Aprilie 10, 2013 Rondul de la capatul lui Maior Coravu la intrare in stadionul National Arena. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aldraqraudetot Postat Aprilie 10, 2013 Share Postat Aprilie 10, 2013 Sa anuntati aici daca stabiliti o ora ca sa stiu si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sgv Postat Aprilie 10, 2013 Share Postat Aprilie 10, 2013 hop si eu ...salutare vin si eu sambata sa stabiliti o ora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate