Tony_smar2 Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 salut dak vrei poti sa l parchezi la mn acasa k am garaj si caini:D stau la 5 min de la cora ptm....dak vrei vb pe mes sau la tel...si poti s al lasi oricand 0723659512 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Giugerty Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 Seara buna people.. Probabil...voi sunteti toti la rond la ora asta...eu am vandut BATRANICA.... Astept sa iau alta...mai tanara..saptamana asta...si ne revedem soon.. Tony e gata motoru tau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 Seara buna people..Probabil...voi sunteti toti la rond la ora asta...eu am vandut BATRANICA.... Astept sa iau alta...mai tanara..saptamana asta...si ne revedem soon.. Tony e gata motoru tau? pai hai mai repede.... ce vrei sa-ti iei si la ce bani? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hofu Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 cumpara-ti si tu o busa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Giugerty Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 :jump: ..auzi,,,busa.... abia stiu sa merg pe astea de 5-600...el vrea sa imi iau busa....... :jump: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 pai are dreptate Horia, iti iei o Busa si cand o sa crapi, macar mori cu demniate da mai multe detalii despre a ta, cu cat ai dat-o, cui si ce vrei sa-ti iei acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Giugerty Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 pai are dreptate Horia, iti iei o Busa si cand o sa crapi, macar mori cu demniate da mai multe detalii despre a ta, cu cat ai dat-o, cui si ce vrei sa-ti iei acum. Nu prea am de gand sa mor acum....nici cu busa nici cu alta motoreta..e preea devreme...sper Am dat-o la un nene din braila..are vreo 40 de ani.. A zis ca el nu a mai avut motor de asta "bengos"...si m-am simtit foarte bine ca are asa parere despre BATRANICA mea.. Oricum...a fost multumit..si eu la fel Cat despre ce va urma...hmmm.. Prima data ..saptamana asta..voi fi fericitul (sper)posesor al unei DACIA SANDERO..apoi....motorul..sa vad ce bani imi mai raman...oricum...nu stau fara motor ANaaaaaaaaaaaa...nu mai dai nici un semn..?????????? Ce ai facut la bac..iei cu 10 sau...????? Mai da si tu un semn de viata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 las-o ma pe Ana in pace ca esti om insurat pai ia vezi tu daca pe Sandero ala ai nevoie de chiar atat d emulte optionale, si sa-ti ramana si bani de doua roti! btw, cand ti-l iei, da-i si mie un semn sa vad cum arata noua inventie UAP!, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikeritza Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 ANaaaaaaaaaaaa...nu mai dai nici un semn..??????????Ce ai facut la bac..iei cu 10 sau...????? Mai da si tu un semn de viata... poi sunt cu bacu mey joi termin si eo, intrun final apoteotic...... abia astept promit sami fac din nou simtita prezenta d joi incolo pana acu am luat 8 la romana oral si 10 la engleza oral....... si p 4 vad c am facut si la restu k atunci s afiseaza rezultatele in rest mai nik nou..... stau si mai recapitulez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu_21 Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 CINE IMI ADUCE SI MIE MOTORUL ASTA http://www.moto.it/usato/usato02.asp?page=...amp;IDANNUNCIO= DACA STITI PE CINEVA CARE ADUCE MOTOARE DIN ITALIA SI PUTETI SA IMI FACETI LEGATURA SAU MA PUTETI AJUTA INTR-UN FEL DAU DE beer.gif TEL: 0752447970 SAU 0752447971 SAU septimiu_21 ID mexicanwave.gif Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 (editat) Ceva planuri pentru zilele astea? Editat Iunie 30, 2008 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rotila Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 Salutare CAnd mai iesiti daca ma primiti si pe mine ....vin si eu:) stau pe la vergului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 salutare lume. ce de schimbari pe la voi prin ograda, unii cu bacu, unii cu sandero, altii au venit de prin tara. n as mai fi vrut sa ma intorc cum am vazut cum e pe la toplita, borsec, cluj, tg mures, sapanta, sighisoara, etcetera.... imi fu dor de voi mai ales cand vedeam grupurile de nemti pe 2 roti. mergem in seara asta prin parcul tineretului? ca cia da cu artificii la greu, e festivalul pirotehnismului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rotila Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 NU mai zice nimeni nimic??........or fii toti plecati la mare?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 NU mai zice nimeni nimic??........or fii toti plecati la mare?) noi suntem pe fapte, nu pe vorbe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rotila Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 fapte ,fapte dar sa stim si noi:) ....ce cand si unde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 seara, dupa 8 la rondul de la Maior Coravu. vezi cateva pagini mai in spate poze cu motoarele noastre ca sa stii dupa ce te uiti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rotila Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 Tocmai mi-am rupt ambreiaju:((...s-a infipt in asfalt....daca o repar vin!!!! Am reparato ..si de astazi sunt si posesor de carnet cat. A .......uraaaaaa:)) am intrat in legalitate:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikeritza Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 Tocmai mi-am rupt ambreiaju:((...s-a infipt in asfalt....daca o repar vin!!!! Am reparato ..si de astazi sunt si posesor de carnet cat. A .......uraaaaaa:)) am intrat in legalitate:) felicitari domne cati ani ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 felicitari domne cati ani ai? pisi, tu ce ai facut cu bacu'? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikeritza Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 pisi, tu ce ai facut cu bacu'? 8,88..... mau cam jekmanit aia la franceza da fie... nam mai depus contestatie k imi era lene si ma asteptau si nijte amici....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 8,88..... mau cam jekmanit aia la franceza da fie... nam mai depus contestatie k imi era lene si ma asteptau si nijte amici....... bravos, sa dai de baut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rotila Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 Merci merci .......am multi ani.........sunt batran rau ...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikeritza Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 Merci merci .......am multi ani.........sunt batran rau ...) poi cam cat d multi???? si in alta ordine d idei...... astia nau matrimoniale p forumu asta???? =))=))=))=)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 poi cam cat d multi???? si in alta ordine d idei...... astia nau matrimoniale p forumu asta???? =))=))=))=)) ba da...hai la timpu liber, ca e mare topic de matrimoniale...partea a doua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate