Metal Heart Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 pai daca e frumos, ne bagam, dar cu veremea asta... Lope, cam devreme sfarsitul asta de sezon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 pai daca e frumos, ne bagam, dar cu veremea asta... Lope, cam devreme sfarsitul asta de sezon. Este o petrecere... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 pai daca e frumos, ne bagam, dar cu veremea asta... Lope, cam devreme sfarsitul asta de sezon. Este o petrecere... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 Stiu cum e cu vremea asta, tocmai am venit de la pavilionul H ca i s-a rupt unui amic de-al meu lantul de la motor, si am fost sa il iau sa il aduc la munca. Am fost cu un scuter de 125 si mi-a fost greu (sunt incepator, merg de 1 saptamana cu motorul) Maine sunt programat la RAR. Sa imi tineti pumnii pentru vreme buna! Offtopic...care stie un mecanic bun si mai ieftin sau un service bun...prin zona? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 maine ploua dar in wend o sa fie frumos. ma bag si eu la o plimbare unde preconizati. Si la facut poze de asemenea ca acum am cu ce, ce scula mea (nikon d 40)... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikulinaorangina Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 Salutare tuturor, eu stau oarecum in zona, stau in Diham pe langa Sheriffs, poate facem si noi o iesire ceva, o plimbarica mica prin oras...Ce ziceti? suntem vecini bre ... a cam plouat ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 daca e de plimbat ma bag si eu...numa sa nu coincida cu "petrecerea" de ziua prietenei mele . urmaresc topicul ..poate stabiliti ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 'ti-ai dreaq de frigurosi! aseara n-a fost nimeni sa-mi tina companie, a trebuie sa traversez bucurestiul de la un cap la altul pe ploaia aia nenorocita si rece, undeva pe la 10 noaptea. a fost ok, pana cand s-au udat "bijuteriile familiei". doua paracetamoale acasa si o baie fierbine, dar de dimineata ma intepau un pic genunchii (deh, aseara eram in blugi si adidasi), asa ca azi am lasat-o acasa. vb pentru we. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 'ti-ai dreaq de frigurosi! aseara n-a fost nimeni sa-mi tina companie, a trebuie sa traversez bucurestiul de la un cap la altul pe ploaia aia nenorocita si rece, undeva pe la 10 noaptea. a fost ok, pana cand s-au udat "bijuteriile familiei". doua paracetamoale acasa si o baie fierbine, dar de dimineata ma intepau un pic genunchii (deh, aseara eram in blugi si adidasi), asa ca azi am lasat-o acasa. vb pentru we. stai bre ca si pe mine m-a plouat...am fost la serviciu tot cu motorul din dotare...dar na fost chiar asa de rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 stai bre ca si pe mine m-a plouat...am fost la serviciu tot cu motorul din dotare...dar na fost chiar asa de rau deci, ramane sa dam maine o tura in gasca pe undeva sa mancam un mic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 suntem vecini bre ... a cam plouat ... Mai exact pe unde stai? Stai pe langa scoala 16? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 pai ori maine ori duminica , ca e mai cald. daca nu m'ascultati cad spun ca ploua...nu stiti ca eu sunt meteorologul de serviciu? va incapatanati voi sa mergeti pe ploaie. si in legatura cu iesirea din wend un scop mai bun decat sa mancam mici nu gasim? (romanu tot cu matzu frate) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 pai ori maine ori duminica , ca e mai cald. daca nu m'ascultati cad spun ca ploua...nu stiti ca eu sunt meteorologul de serviciu? va incapatanati voi sa mergeti pe ploaie. si in legatura cu iesirea din wend un scop mai bun decat sa mancam mici nu gasim? (romanu tot cu matzu frate) pai si ce vrei ma sa facem??sa admiram porumbei?? pana mea...a dat si omu un exemplu...zi si tu ce vrei sa faci?eu de exemplu vreau sa ma plimb si sa ma plimb...si mie imi convine si daca stau p[e o bordura si sparg seminte dupa...numa sa ma plimb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 pai si ce vrei ma sa facem??sa admiram porumbei?? pana mea...a dat si omu un exemplu...zi si tu ce vrei sa faci?eu de exemplu vreau sa ma plimb si sa ma plimb...si mie imi convine si daca stau p[e o bordura si sparg seminte dupa...numa sa ma plimb Ai uitat de sticla de coca cola Si eu prefer sa ma plimb, plimb, plimb si iar plimb Hai sa vedem ce facem, poate ne horaram asta seara si stabilim ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 bai riderilor eu m am referit la destinatia finala. M am gandit ca nu prea are nici un farmec sa mergi pana la otopeni sau nu stiu ce bodega sa mananci mici si sa ragai pe urma in drum spre casa. Ceva cu scop mai atractiv. Daca vreti merem la dunare si facem pipi in ea intrecandu-ne la lungimea jetului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 (editat) pai bine ma....voi ca aveti "trompetica" puteti sa va "bateti" in jet , dar noi, tipele ce dracu facem?suntem arbitri??? Editat Septembrie 26, 2008 de dihania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 voi ne sustineti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 voi ne sustineti hmmm suna cel putin dubios eu nu ma bag ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 bai riderilor eu m am referit la destinatia finala. M am gandit ca nu prea are nici un farmec sa mergi pana la otopeni sau nu stiu ce bodega sa mananci mici si sa ragai pe urma in drum spre casa. Ceva cu scop mai atractiv. Daca vreti merem la dunare si facem pipi in ea intrecandu-ne la lungimea jetului you pussy!!! nimic nu se compara cu ragaiala in casca dupa cinci mici cu cartofi prajiti si trei beri bagate imediat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 (editat) Din seria "Mai bine ingrasat de bere decat cocosat de munca" S-ar putea ca eu sa zac in casa wendul asta ca m a luat o raceala de mi tarai mucii prin casa si nu vreau sa mii las prin casca! Editat Septembrie 26, 2008 de Razorbladed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 halal vreme... iese careva la rond in seara asta, pe la un 7-7:30? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikulinaorangina Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 Mai exact pe unde stai? Stai pe langa scoala 16? Undeva peste drum de spitalul judetean ilfov acela de pe basarabiei! in zona bre numai ca am choperash Io m-am plimbat azi pe la apashu sa beau un sukuletz m Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 ne mai vedem si noi? iesiti ...pe la 7 juma-8?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 da fata, ne vedem. dar cu o conditie, sa ma asdteptati si pe mine, ca s-ar putea sa ma apuce seara pe la munca pe aici, cel mai probabil o sa ajung si eu pe la un 8-8:30. daca nu vad pe nimeni o tai spre casa, ca sunt cam frant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 da fata, ne vedem. dar cu o conditie, sa ma asdteptati si pe mine, ca s-ar putea sa ma apuce seara pe la munca pe aici, cel mai probabil o sa ajung si eu pe la un 8-8:30. daca nu vad pe nimeni o tai spre casa, ca sunt cam frant. pai ok...dar daca nu se mai anunta nimeni ..eu nu vin sa stau ca cucuveaua pe un gard singura e nebuna!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate