pretorian Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 ii au eu 1 red bull sa e ridice, adip pe mine cred ca m-ai uitat la numaratoare , s-a mai deschis o terasa pe matei voievod(paralel cu pache protopopescu) se numeste biker's are si parcare pt moto, e realativ aproape de ambele cartiere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tendon Postat Mai 10, 2007 Share Postat Mai 10, 2007 pai atunci ala sa fie locul... care avem chef de plimbare trecem pe-acolo... daca nu-i nimeni... bem un suc poate vine cineva ... si dupa aia taclale sau plimbare dupa preferintze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat Mai 10, 2007 Share Postat Mai 10, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruud914 Postat Mai 25, 2007 Autor Share Postat Mai 25, 2007 Pai da e belea locul e si aproape!! Asa dar o lcalizare mai exacta!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruud914 Postat Iulie 5, 2007 Autor Share Postat Iulie 5, 2007 Loc bun de intaleneala pt bikerii din pantelimon !! La parcul Florilor e superfrumos langa Fatanica nu te dranjaza nimeni doar trecatorii te mai admira din cand in cand!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruud914 Postat Septembrie 12, 2007 Autor Share Postat Septembrie 12, 2007 Deci nimeni interesat?????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KVL Postat Septembrie 25, 2007 Share Postat Septembrie 25, 2007 Deci nimeni interesat?????? Omule baga ID asta in lista ta de mess.Si eu stau tot in pantelimon pe langa spital.Si cine mai vrea si are chef de plimbari cu moto si nu are cu cine.Bagati ID meu ca va pune baiatu in tema imediat. kenvelutzu_4_you@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T Rex Postat Septembrie 26, 2007 Share Postat Septembrie 26, 2007 (editat) Salut, noi stam vis-a vis de Ambianta si suntem o gasca de vreo 6, 2 chopper-e, un ktm, 2 klr, un kawa ninja, stam cam prost cu timpul din pacate si a cam venit si frigul, dar de ce nu? oricum la Arc e cam naspa , noi nu mai mergem acolo, mai bine o iesire afara,....Asfalt drept si far' de udeala. Editat Septembrie 26, 2007 de calaretul fara casca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuslmd Postat Septembrie 30, 2007 Share Postat Septembrie 30, 2007 Deci nimeni interesat?????? pe mine m-ati nimerit cel mai tare eu stau si in titan si in pantelimon asa ca pot veni in ambele parti, basca ca nu am cu cine sa o mai ard pe strada. astept semne de viata ps este chiar tare la biker's. un loc misto de intalnire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruud914 Postat Octombrie 26, 2007 Autor Share Postat Octombrie 26, 2007 Pai hai sa ne vedem cu totzi intr-o seara si sa punem tara la cale!! cine vine cu o idee?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Octombrie 26, 2007 Share Postat Octombrie 26, 2007 eu stau la delfin .. mega image. mai sunt ceva motoare langa mine..... de acord .. sa stabilim ceva ... s ane vedem si noi:) deci?? hai sa zicem duminica .... o intalnire undeva .. mergem sa bem o cafea si vorbim. care se baga???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruud914 Postat Octombrie 26, 2007 Autor Share Postat Octombrie 26, 2007 eu vin si sa propuna cineva un loc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Octombrie 26, 2007 Share Postat Octombrie 26, 2007 pai ... la capat 104 86? e bn? ... ne strangem, acolo si apoi vedem unde merem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Noiembrie 23, 2007 Share Postat Noiembrie 23, 2007 pantelimon si eu... claudiu_is_here e id-ul de mess. dati-mi un buzz si mie cand va mai intalniti sa puneti tara la cale. motoreta e la hibernat acum, si de obicei, seara dupa 8 sunt liber... a! si tin si la bautura, asta daca vine cineva cu o propunere de bere! stau pe la electroaparataj, langa blocul-turn. sunt o groaza de carciumi pe langa mine (cateodata mi-e frica pt ca la mai putin de 100 m de la iesirea din scara, in orice directie, am carciuma, bar, restaurant) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi-M Postat Decembrie 14, 2007 Share Postat Decembrie 14, 2007 M-am trezit si eu acum cand a venit ninsoarea Stau in Vatra Luminoasa. Daca iesit pe undeva anuntati si pe baiatu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paduche Postat Ianuarie 30, 2008 Share Postat Ianuarie 30, 2008 salut! m-am mutat de curand in pantelimon(intersectia cu fundeni) si nu am unde sa-mi tin motocicleta. in fata blocului nu am curaj s-o las. daca aveti sau stiti un loc intr-un garaj/curte dati un mesaj pls. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruud914 Postat Ianuarie 30, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 30, 2008 Hai un pic de energie vie ca a venit dezmortzeala si a iesit si soarele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Februarie 6, 2008 Share Postat Februarie 6, 2008 salut! m-am mutat de curand in pantelimon(intersectia cu fundeni) si nu am unde sa-mi tin motocicleta. in fata blocului nu am curaj s-o las. daca aveti sau stiti un loc intr-un garaj/curte dati un mesaj pls. si eu sunt in aceeasi situatie ca tine insa stau la delfinului ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruud914 Postat Februarie 6, 2008 Autor Share Postat Februarie 6, 2008 si tusi o concluzie??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paduche Postat Februarie 12, 2008 Share Postat Februarie 12, 2008 concluzie(in zazul meu): in 1-2 saptamani aduc motoru de la iernat(Buzau), dau telefon la domnu ruud914 sa vorbim despre eventualiatea unei cazari, dupa care va stau la dispozitie . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruud914 Postat Februarie 12, 2008 Autor Share Postat Februarie 12, 2008 ) simpatic da te astept pentru orice problema si de ordin tehnic!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi-M Postat Februarie 12, 2008 Share Postat Februarie 12, 2008 Stabilim loc de intalnire ? --- Mesaj completat în 13 Feb 2008 00:23 -------------Prima locatie stabilita de ruud914 (rondul de la bazinul de inot) mi se pare super. e frumos acolo si pana se deschide terasa aia de la inot putem merge la Ursu. E ce ziceti ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiu810101 Postat Februarie 13, 2008 Share Postat Februarie 13, 2008 mai bine mergem azi la Arc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruud914 Postat Februarie 13, 2008 Autor Share Postat Februarie 13, 2008 Astazi la Arc? nu e cam racorica??? da cum ziceti as veni poate ne mai si cunoastem! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paduche Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 salut! m-am mutat de curand in pantelimon(intersectia cu fundeni) si nu am unde sa-mi tin motocicleta. in fata blocului nu am curaj s-o las. daca aveti sau stiti un loc intr-un garaj/curte dati un mesaj pls. nimeni nimic ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate