beje Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 sper sa trec si eu in curand de la motociclismul de forum la ala de sosea. capra din semnatura asteapta numerele rosii si timpul meu liber ca sa fie calarita... sper ca in weekendul asta sa o scot la o prima plimbare... cum sunt din zona (delfinului - diham) ma intreb daca ma primiti... ar fi util sa cunosc si eu motociclistii din zona... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 Esti binevenit ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 "Cerbul" are copite noi, marca Continental Road Attack . Si i-am pus si niste banda d'aia colorata pe jante. Deci, care se baga diseara la o plimbare. La 6 plec de la munca. Dupa 7:30 ne vedem la rond? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Giugerty Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 I'm in.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 hai ma ca vin si eu desi ma doare capu de mi crapa. la cat sunteti acolo|? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 daca am inceput-o anul asta cu un gratareanu' la snagov, ar cam fi cazul sa sarbatorim cumva sfarsitul asta de sezon. asadar, Domn' Profesor e la batai prin Polonia, ar cam trebui sa se intoarca saptamana viitoare, si am vb cu el inainte sa plece sa o comitem intr-un fel. asadar, veniti cu idei, propuneri, sugestii, sariti cu un plan de bataie. Alex tocmai ce si-a schimbat motorul, Vlad la fel, Domn' Profesor vrea sa treaca la Dragstar 1100, si Ana cu Kymco ala de 125 a dat aseara cu fundu' de pamant si la cam stricat. , deci sunt si bune si rele; avem de ce sa ne bucuram sau sa ne inecam amarul. vedem ce facem. eu propun un weekend pe undeva, nu neaparat cu motoarele si nu neaparat aproape de bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 In seara asta intalneala la arc pe la 7 apoi chill out prin oras pe la un suc. Eventual plecam de la rond.Cine se baga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 I'm in. Dar vin direct la Arc. Ne vedem acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 si eu merg la arc impreuna cu niste prieteni, sau ma vad cu ei acolo, vedem noi...pentru mine va fi ultima iesire pentru ca vineri imi duc motorul la calarasi, il bag la hibernat.... ne vedem acolo. in jur de 7 ajung si eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 Gata fratilor, eu m am retras din sezonul asta si mi am bagat fugaritza la iernat sa se odihneasca, nu de alta dar mi se aburea viziera si ma stresa. Asa ca next ride in lunile de primavara, sper cat mai curand. Nu stiu cum o sa suport sa merg cu metroul insa n am ce face. Va pup! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 Gata fratilor, eu m am retras din sezonul asta si mi am bagat fugaritza la iernat sa se odihneasca, nu de alta dar mi se aburea viziera si ma stresa. Asa ca next ride in lunile de primavara, sper cat mai curand. Nu stiu cum o sa suport sa merg cu metroul insa n am ce face. Va pup! one down care se mai baga miercuri la un Arc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 ei bine...si eu mi-am dus motorul ca calarasi si am bagat-o la hibernat. sper sa ne revedem curand calare pe motoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 (editat) care se baga maine la un Arc? Editat Noiembrie 4, 2008 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Keyser_Soze Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 I'm in !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 La ce ora ca vin si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 La ce ora ca vin si eu pai pe la un 6 cel tarziu sa ne vedem la Arc. ca si data trecuta, o sa vin direct de la munca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Noiembrie 8, 2008 Share Postat Noiembrie 8, 2008 A ti fost aseara in Bikers? cum fuse? imi pare rau ca n am venit si eu dar nu am putut. la urmatoarea iesire promit sa va insotesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shumy001 Postat Noiembrie 8, 2008 Share Postat Noiembrie 8, 2008 A ti fost aseara in Bikers? cum fuse? imi pare rau ca n am venit si eu dar nu am putut. la urmatoarea iesire promit sa va insotesc ! ceva poze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Noiembrie 9, 2008 Share Postat Noiembrie 9, 2008 ceva poze? avem si poze, dar n-am apucat sa le fac un downsize. A ti fost aseara in Bikers? cum fuse? imi pare rau ca n am venit si eu dar nu am putut. la urmatoarea iesire promit sa va insotesc ! a fost caterinca. s-a stat pana tarziu, ne-am betivanit, neam hlizit... ca mai.. a fost misto. pacat totusi ca am fost gasca mica. lumee, azi bagam un mic pe la branesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shumy001 Postat Noiembrie 9, 2008 Share Postat Noiembrie 9, 2008 lumee, azi bagam un mic pe la branesti? cand, cum , unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strejeav Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 Salut,stau pe socului si mai putin pe forum dar daca e vreo intilnire nu ma dau inapoi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 avem si poze, dar n-am apucat sa le fac un downsize. a fost caterinca. s-a stat pana tarziu, ne-am betivanit, neam hlizit... ca mai.. a fost misto. pacat totusi ca am fost gasca mica. lumee, azi bagam un mic pe la branesti? am bagat pe naiba ca n-am mai fost...n-ai cu cine!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 Salut,stau pe socului si mai putin pe forum dar daca e vreo intilnire nu ma dau inapoi. pai daca iesim pe undeva, de obicei ne anutam pe aici, dar folosim mess-ul mai mult sau telefonia mobila am bagat pe naiba ca n-am mai fost...n-ai cu cine!! pardon. n-ai cu ce lasa, mai sunt doar 4 luni pana la primavara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 pardon. n-ai cu ce lasa, mai sunt doar 4 luni pana la primavara lasa ma ca ma fac eu mare si va arat eu voua...si chiar daca ai cu ce si n-ai cu cine...tot degeaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Noiembrie 15, 2008 Share Postat Noiembrie 15, 2008 bajetii...ce faceti, v-ati pus pe low-down? hai, ca maine pana la ora 4 vreau sa eschivez cumva sessionul de curatenie si perioadade shopping, nu de alta dar de anunta musafiri mai pe seara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate