Metal Heart Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 Aloooo,ce zvon se aude? Ce noua achizitie a Prof-ului? Nu stiu nimic.... Hai ca acu' daca s-a incalzit o sa mai apar si eu pe la rond. Salutare. Pai te asteptam diseara. O sa apara si Profu' dupa antrenamente cel mai probabil cu scula lui. Deci, as usual, dupa 7?!?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 eu cred ca o sa vin putin mai tarziu...merg sa ma vad cu fetele.azi e joi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 Oare cati dintre cei care vin la rond citesc topicul asta? Eu am nimerit acolo din...greseala Imi pare bine de cunostinta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 Pai te asteptam diseara. O sa apara si Profu' dupa antrenamente cel mai probabil cu scula lui. Deci, as usual, dupa 7?!?!? Hai ca vin,m-ati facut f curios. Pe la 7.30-8.00. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hofu Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 Eu am nimerit acolo din...greseala Imi pare bine de cunostinta pai te mai asteptam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 de ce ati plecat mai asa devreme. am trecut si eu pe la 9 jumate , cred , si nu am mai gasit pe nimeni pe acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 ca era foarte frig. eu venisem de la 6.30. apoi am plecat din cauza ca eram imbracat lejer si m-am intors calare. am plecat pe la 9.10 cred te misti lent didi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 ca era foarte frig. eu venisem de la 6.30. apoi am plecat din cauza ca eram imbracat lejer si m-am intors calare. am plecat pe la 9.10 cred te misti lent didi bre...eu am fost de m-am vazut cu fetele...cu inca 8 fete motorizate...dupa care am fost la ursu si dupa am venit si la rond... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 (editat) Am plecat cam pe la 9:30 de la rond. Deja se lasase frigul rau. Am tremurat pana acasa. Daca tot mai aveai chef de stat, puteai sa dai un telefon sa vezi care mai e treaba pe acolo, cine si care mai sta. Sau puteai sa zici ca sunteti la Ursu sau unde ati fost, si poate dadeam si noi o fuga pana acolo sa bem un ceai cald. Ca sa te punem si pe tine la curent, sambata ne intalnim la un 11-12 la rond ca sa mergem la Salon iar duminca la un 9-9:30 ca sa mergem la marsul ala. Duminica o sa se adune gasca mare, Niko am inteles ca o sa-si dea si el intalnire cu prietenii lui tot la rond, o sa fim noi ai nostri plus cei care or sa pice pe acolo din intamplare. Vedem acum cine se tine de cuvant. Didi, in seara asta l-ai ratat pe Luci . Editat Aprilie 9, 2009 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 (editat) te misti lent didi Nu se misca greu, ci cand e cu fetele sta cu coada pe sus si nu mai baga-n seama pleaba. Vorba aia, noi suntem buni sa montam o carena, sa schimbam o bujie... stii tu. Lasa mosule, ca o sa o prindem noi la inghesuiala . Editat Aprilie 9, 2009 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hofu Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 ai venit cu 8 fete motorizate la rond ??? bre...eu am fost de m-am vazut cu fetele...cu inca 8 fete motorizate...dupa care am fost la ursu si dupa am venit si la rond... nu ne puteai chema si pe noi ?? doamne ce rautate ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 terminati-va ma ca mi-ati mancat ficatii..adica noi am schimbat locul de intalnire ca sa nu ne mai trezim cu baietii peste noi si voi acuma va luati de viata mea ca de ce nu v-am chemat...doamne , ce uameni!! cand sunt cu fetele ...sunt doar cu fetele...si la ursu nu am stat mult ca era nebuneala..era curtea plina de motoare , abia aveai pe unde ca calci. in alta ordine de idei ...sambata merg cu voi la salon, asta dupa ce imi spal motorul cu razorblade ( asa cum a promis) si dupa venim si noi la rond. duminica insa nu vin ca am deja planuit altceva. p.s. mi-am schimbat singura bujiile si mi-am dat/ pus singura carenele , sub supravegherea si cu ajutorul sfaturilor voastre , dar asata nu inseamna ca ati facut voi toata treaba si cu inghesuiala aia...aveti grija ca daca va afla nevestele...numai mancati mancare calda o saptamana. p.s.s fir-ar sa fie..iar l-am ratat pe luci , ca nu puteati sa dati ma si voi un telefon, sms ceva...prieteni imi sunteti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 E simpatic luci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 Am plecat cam pe la 9:30 de la rond. Deja se lasase frigul rau. Am tremurat pana acasa.Daca tot mai aveai chef de stat, puteai sa dai un telefon sa vezi care mai e treaba pe acolo, cine si care mai sta. Sau puteai sa zici ca sunteti la Ursu sau unde ati fost, si poate dadeam si noi o fuga pana acolo sa bem un ceai cald. Ca sa te punem si pe tine la curent, sambata ne intalnim la un 11-12 la rond ca sa mergem la Salon iar duminca la un 9-9:30 ca sa mergem la marsul ala. Duminica o sa se adune gasca mare, Niko am inteles ca o sa-si dea si el intalnire cu prietenii lui tot la rond, o sa fim noi ai nostri plus cei care or sa pice pe acolo din intamplare. Vedem acum cine se tine de cuvant. Didi, in seara asta l-ai ratat pe Luci . Mica neintelegere,am zis ca vin cu voi duminica si ma intalnesc cu prietenii mei direct la salon,nu reusesc sa-i strang la rond. Deci eu vin duminica la 9.45 asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 bre...eu am fost de m-am vazut cu fetele...cu inca 8 fete motorizate...dupa care am fost la ursu si dupa am venit si la rond... bv mai sa le tii numa pt tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 (editat) E simpatic luci? nu stiu ma peesee...ca si eu ma tot chinui sa dau de el, dar nu vezi ca prietenii astia ai mei ma ajuta de nu mai pot?! te tin la curent Editat Aprilie 10, 2009 de dihania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 bah, pe unde va mai intalniti? Eu stau in Dristor, ...si pretina sta langa Lia Manoliu, si cum de ceva vreme stau mai mult pe la pretina, as vrea sa stiu si eu pe unde va mai intalniti Stiu ca intr-o perioada pantelominu se lipise de titan, vineri seara la metroi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hofu Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 (editat) bah, pe unde va mai intalniti? Eu stau in Dristor, ...si pretina sta langa Lia Manoliu, si cum de ceva vreme stau mai mult pe la pretina, as vrea sa stiu si eu pe unde va mai intalniti Stiu ca intr-o perioada pantelominu se lipise de titan, vineri seara la metroi. la rond pe coravu langa parcul 23 P.S.: Didi eu n`am nevasta si mancarea calda nu ma reprezinta asa ca insist sa ne chemi cand iti dai intalnire cu fetele tale ) Editat Aprilie 10, 2009 de Hofu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 la rond pe coravu langa parcul 23 P.S.: Didi eu n`am nevasta si mancarea calda nu ma reprezinta asa ca insist sa ne chemi cand iti dai intalnire cu fetele tale ) cu fetele mele, zici a?? da io ce-am ma , ha? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hofu Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 (editat) pai da didi dar stii cum e mereu vrei sa cunosti pe cineva )) si in plus le poti aduce la noi in grup`a )) sau ti`e rusine cu noi ? :| Editat Aprilie 10, 2009 de Hofu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 pai da didi dar stii cum e mereu vrei sa cunosti pe cineva )) si in plus le poti aduce la noi in grup`a )) sau ti`e rusine cu noi ? :| nu mi-e rusi ne mai cu voi ...sunt doar teritoriala...va pastrez doar pentru mine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hofu Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 nu mi-e rusi ne mai cu voi ...sunt doar teritoriala...va pastrez doar pentru mine... ce egoista esti )) sau sunt fetele timide ? :-?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 (editat) dihania tocmai a avut un accident undeva pe Stefan cel Mare. Gasim o platforma sa ii luam motoreta? Daca puteti ajuta, sunati-l pe Tendon 0723 329 278. Editat Aprilie 10, 2009 de paispe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 Acum am aflat si eu, futu-i! Plec spre spital! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hofu Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 e ok am fost la ea si se simte bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate