CosX Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 Cum s-a intamplat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hofu Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 i`a fost taiata calea .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CosX Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 Ar trebui sa cheme si cate un sofer d-asta ... "ne-fairplay" .. la marsu' fairplay. Poate le mai deschid ochii. Bine ca e intreaga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hofu Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 da asa e .... deh cand se intampla se intampla .... bine ca nu s-a lovit mai rau ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 (editat) Maine la 10:30 adunarea la rond, la un 11-11:30 sa plecam catre SMAEB. Didi e intreaga, doar o glezna luxata si ungenunchi julit, dar din pacate, in urmatoarea perioada, nu o sa o vedem la rond decat pasagera cuiva sau cu rolele. Editat Aprilie 10, 2009 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 asat e se mai intampla bine ca ea e intreaga si ca e oki. sanatate maxima didi. fieru se face. are careva poze de la locu incidentului si poze cu motoru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 F.u.t.u.i.....ce ghinion, nici anul asta n a scapat Mai multe detalii. ma miram de ce nu era motorul in fata scarii acum cand am venit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hofu Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 sa inteleg toto ca acum te-ai facut cu pasager .. e mai accesibil nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hofu Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 bagam diseara un rond pana sa plecam colo ? pe la 8 ma gandeam si am vb si cu domn prof. si cu costi .. ?!?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 (editat) bagam diseara un rond pana sa plecam colo ? pe la 8 ma gandeam si am vb si cu domn prof. si cu costi .. ?!?! Adica la 8 sa ne intalnim la rond?!!!? Am inteles ca dezmatul la Apasu incepe pe la 9. O suni tu si pe Didi, poate se baga si ea cu noi, macar ea poa' sa bea. Editat Aprilie 11, 2009 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hofu Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 ok o sa iau legatura cu ea.. dar nu stiu daca mai vrea sa se suie pe moto.. daca nu vine si corlan cu masina.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 maine la 9-9.30 la rond da??? ca sa mergem la mars Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shumy001 Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 maine la 9-9.30 la rond da??? ca sa mergem la mars ???????????????????????????????????????/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto28 Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 ???????????????????????????????????????/ ok baieti voi fi si eu la rond pe la un 9,15 sa mergem impreuna la mars. toate bune asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hofu Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 exact la 9 jumate sa ne strangem .. sper sa ma trezesc ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 ???????????????????????????????????????/ ce?? ok baieti voi fi si eu la rond pe la un 9,15 sa mergem impreuna la mars. toate bune asfalt uscat dan tu esti?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shumy001 Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 ce?? care , unde , cum, ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 Pai, de adunat ne-am tot adunat de dimineata pentru MARS, dar s-a plecat in etape, am inteles ca o gasca a plecat pe la 9:15 iar noi ne-am adunat dupa 9:30 si am plecat pe la 10. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hofu Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 se strica vremea ... nasol... cel putin de sambata pana luni ... ploaie.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 se strica vremea ... nasol... cel putin de sambata pana luni ... ploaie.. Azi am venit cu motorul la munca, si m-am cam ca.cat pe mine de frig. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hofu Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 idem la ora 9 am plecat de acasa .. prima zi de facultate )) pe anu asta .. si am constatat ca am fost degeaba .. PS: la picioare am simtit putin furia naturii atat .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto28 Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 (editat) ce?? dan tu esti?? Da CAVALERU' eu sunt Dan cu gsr-ul ,mi-ai tinut tu husa de motor la mars, mercik !!!!!!!!!!!! hai ca o sa ne mai vedem la rond dar zilele astea vremea o sa fie... rea de tot dar de miercuri am auzit ca o sa fie mai bine si atunci o sa mai vin si eu toate bune pana atunci Asfalt uscat si fara gropi !!!!!!! ciao Editat Aprilie 13, 2009 de moto28 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 didi fata unde esti? ce facusi cu mobra? baga niste poze sa vedem cum arata Da CAVALERU' eu sunt Dan cu gsr-ul ,mi-ai tinut tu husa de motor la mars, mercik !!!!!!!!!!!! hai ca o sa ne mai vedem la rond dar zilele astea vremea o sa fie... rea de tot dar de miercuri am auzit ca o sa fie mai bine si atunci o sa mai vin si eu toate bune pana atunci Asfalt uscat si fara gropi !!!!!!! ciao daca pot sa ajut o fac cu mare placere. sa stii ca merita sa iti iei o plasa de bagaje sau exista rucsaci de rezervor. sau rucsac pt pus pe codita in loc de pasageri. sunt foarte utili cand ai nevoie sa cari ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 didi fata unde esti? ce facusi cu mobra? baga niste poze sa vedem cum arata daca pot sa ajut o fac cu mare placere. Am fost eu acum si am vazut-o. E mult mai bine decat mi-a povestit la telefon. Carenele se pot lipi (futu-le mama lor de plastice, d'asta sunt eu fan nakeduri), farul are o urechiusa rupta dar nu-i bai, becul dreapta de pozitie e ars, franele trebuiesc verificate, s-ar putea un disc sa fie stramb sau un etrier sa nu mai functioneze corect, sau e nevoie de o aerisire corecta, mai are doar un semnal intreg, maneta de ambreiaj are rupat capatul, ghidonul stramb usor (dar are de rezerva) si ce-i mai naspa e ca are capacul de la pompa de apa spart. In rest e ok. sa stii ca merita sa iti iei o plasa de bagaje sau exista rucsaci de rezervor. sau rucsac pt pus pe codita in loc de pasageri. sunt foarte utili cand ai nevoie sa cari ceva Sau o plasa d'asta e numai buna pentru a-ti zgaria carena! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hofu Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 da stii ca la mine nu s-a zgariat nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate