Ravenitza Postat Iunie 8, 2009 Share Postat Iunie 8, 2009 Poze de duminica aici Mama ce de baieti goi pe metru patrat... Acum stiu sigur ce mananc in seara asta: mici la Ursu Mi-ati facut pofta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 8, 2009 Share Postat Iunie 8, 2009 Mama ce de baieti goi pe metru patrat... Acum stiu sigur ce mananc in seara asta: mici la Ursu Mi-ati facut pofta! Dap, gratarul a fost de mare angajament, frigaruile au fost specialitatea zilei . Pacat de caldura nenorocita care ne-a gonit mai devreme decat voiam noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 8, 2009 Share Postat Iunie 8, 2009 Dap, gratarul a fost de mare angajament, frigaruile au fost specialitatea zilei . Pacat de caldura nenorocita care ne-a gonit mai devreme decat voiam noi. Asa e, din pacate a fost o caldura grava... Ia sa le propun si eu la titanisti un gratar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 8, 2009 Share Postat Iunie 8, 2009 misto bah nene, dar mai misto a fost la munte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Iunie 8, 2009 Share Postat Iunie 8, 2009 Nu va mai satura Dumnezeu de gratare si tolaneala. Puneti mana si mai si munciti, golanilor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 8, 2009 Share Postat Iunie 8, 2009 Nu va mai satura Dumnezeu de gratare si tolaneala. Puneti mana si mai si munciti, golanilor... Ba, si sa vezi ce ture am dat prin oras si sambata seara, si duminica. Se intorcea lumea din drum si se baga cu noi in coloana. Ieri seara am mers un pic cam haotic, dar sambata a fost frumos rau de tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 8, 2009 Share Postat Iunie 8, 2009 cateva poze sa va fac in ciuda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 8, 2009 Share Postat Iunie 8, 2009 cateva poze sa va fac in ciuda Unde este locatia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 8, 2009 Share Postat Iunie 8, 2009 Unde este locatia? gura diham unde e cortul si apoi dambu morii, respesctiv cascada 7 scari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 gura diham unde e cortul si apoi dambu morii, respesctiv cascada 7 scari mai pardon ..este Canionul 7 scari...! minunata locatie oricum. eu am fost acolo de vreo 3 ori. bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 mai pardon ..este Canionul 7 scari...! minunata locatie oricum. eu am fost acolo de vreo 3 ori. bravo! oki fie ca tine. oricum e superb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 Ce i-am starnit pe Titani cu grataru'! Stiam eu ca micii aia si frigaruile o sa faca valuri. Pacat ca n-am pozat si ceafa! Weekendul viitor vreau sa o tai la tzara, chestii simple, plaja, baie-n Dunare, gratar frumos pe mal (sau Olt, dupa preferinte). Ceva doritori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 Ce i-am starnit pe Titani cu grataru'! Stiam eu ca micii aia si frigaruile o sa faca valuri. Pacat ca n-am pozat si ceafa! Weekendul viitor vreau sa o tai la tzara, chestii simple, plaja, baie-n Dunare, gratar frumos pe mal (sau Olt, dupa preferinte). Ceva doritori? unde si cati km?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 unde si cati km?? Turnu Magurele, cam 300 km dus-intors. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 Ce i-am starnit pe Titani cu grataru'! Stiam eu ca micii aia si frigaruile o sa faca valuri. Pacat ca n-am pozat si ceafa! Da Noi poate o lungim si cu cortul o noapte...Sunteti si voi invitati. Indata ce stabilim ziua si locul va anunt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hofu Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 eu n`am cort ... poate mergem la turnu magurele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 Facem rost, ca nici eu nu am cort. Aoleu, grija mare intre Rosiorii de Vede si Turnu Magurele, ca eu acolo am avut accident...si zbura salvarea cu mine prin gropile alea de numa numa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 (editat) Facem rost, ca nici eu nu am cort.Aoleu, grija mare intre Rosiorii de Vede si Turnu Magurele, ca eu acolo am avut accident...si zbura salvarea cu mine prin gropile alea de numa numa... Eu n-am luat-o niciodata pe acolo, o iau pe drumul clasic, Alexandria - Turnu Magurele. Drumul e bun, e drept, poti atinge lejer 200+ dar asfaltul e valurit, iar la viteza aia e o "adevarata placere" sa tii motorul pe doua roti si pe directie. Cu masina nu se simte, dar la moto e cam aiurea. Editat Iunie 9, 2009 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 Eu n-am luat-o niciodata pe acolo, o iau pe drumul clasic, Alexandria - Turnu Magurele. Drumul e bun, e drept, poti atinge lejer 200+ dar asfaltul e valurit, iar la viteza aia e o "adevarata placere" sa tii motorul pe doua roti si pe directie. Cu masina nu se simte, dar la moto e cam aiurea. Am inteles, din pacate nu stiam de aceasta varianta atunci, dar daca aveam ceva rupt prin mine, in salvarea aia sigur agravam situatia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 (editat) Buey, ce se aude cu onorarea pariului diseara? We gonna hit the roads via Magheru or what? Sa-mi iau aparatul de pozat dupa mine? Editat Iunie 9, 2009 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 Buey, ce se aude cu onorarea pariului diseara? We gonna hit the roads via Magheru or what? Sa-mi iau aparatul de pozat dupa mine? deveniti si voi everisti pt o zi? noi, cativa din titan am incercat acest sentiment, dar ne-am lasat repede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 (editat) Nope, nici gand de asa ceva. Zvonurile ce mi-au ajuns pe la ureche au o oarecare legatura cu topicul asta Sa vedem ce-o iesi diseara. Editat Iunie 9, 2009 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 Buey, ce se aude cu onorarea pariului diseara? We gonna hit the roads via Magheru or what? Sa-mi iau aparatul de pozat dupa mine? Si a iesit asa: Police think they can see me lean I'm tint so it ain't easy to be seen When you see me ride by they can see the glean And my shine on the deck and the TV screen Ride with a new chick, she like hold up Next to the playstation controller is a full clip and my pistola Turn a jacker into a coma... Tryin to catch me ridin dirty Tryin to catch me ridin dirty Tryin to catch me ridin dirty Tryin to catch me ridin dirty................ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 10, 2009 Share Postat Iunie 10, 2009 ce plimbare de cacao aseara, ati mers ca disperatii ...... am fortat vreo 2 galbene ca sa ma tin dupa voi .... in plm data viitoare stiu sa nu merg . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 10, 2009 Share Postat Iunie 10, 2009 ce plimbare de cacao aseara, ati mers ca disperatii ...... am fortat vreo 2 galbene ca sa ma tin dupa voi .... in plm data viitoare stiu sa nu merg . Eu cred ca n-ai mai rezistat aseara si te-ai dus direct acasa, unde ai dat ca-n oala cu sarmale (ai coborat mosu-n beci, ai dus ratonul la veverita, ai dus pionierul la ecluza. ). Ti s-a parut tie ca am mers aiurea... doar la intoarcere a fost un pic mai haotic, ca ne-am despartit pe undeva pe Stefan cel Mare, dar in rest am mers grupati. Si nu, n-am fost eu in fata. Apoi am fost pe DN1, si am luat-o eu in fata, eu cu Dillo. Acolo sa fi venit ca sa ai de ce sa te plangi, nu ca ai trecut pe un galben nenorocit in oras. Eu in fiecare dimineata fortez cate un rosu, asa, miseleste . Cat despre aseara, pacat ca au fost toti cocalarii cu masini si cu bale la gura si incercau sa se bage intre noi sa filmeze. De mare angajament aseara. Pentru asemenea plimbari o sa-mi platesc ratele la motor cu mult mai mult entuziasm de acum incolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate