The Mentalist Postat Iunie 16, 2009 Share Postat Iunie 16, 2009 N-ai mai venit pe la rond... In seara asta n-am mai plecat nicaieri. Sau ma rog, baietii ziceau ca voiau sa dea o tura pe undeva dar ma incolo si nu era nimic sigur. Nu era,dar s-a dat o tura pana in regie,am fost si eu cu conserva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 16, 2009 Share Postat Iunie 16, 2009 (editat) Nu era,dar s-a dat o tura pana in regie,am fost si eu cu conserva! Auzi man, tu nu mai venit pe la noi, ca numai prostii invat de la tine. Auzi la el, sa dau blana intr-a intaia la 6.000 rpm. Ghici ce am facut aseara cand am plecat acasa? Asta!!!! Si era sa fuga dihania (motocicleta, nu userita de aici ) de sub mine de am zis ca nu-i adevarat!!!! Lasa, e mai bine pe doua roti decat p'o roata. Rotila, vad ca stai cu ochii pe aici... Te-am vazut aseara pe la McD, te alergau cainii, "Alienul" tau e foarte usor de observat in trafic. Editat Iunie 16, 2009 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iunie 16, 2009 Share Postat Iunie 16, 2009 Auzi man, tu nu mai venit pe la noi, ca numai prostii invat de la tine. Auzi la el, sa dau blana intr-a intaia la 6.000 rpm. Ghici ce am facut aseara cand am plecat acasa? Asta!!!! Si era sa fuga dihania (motocicleta, nu userita de aici ) de sub mine de am zis ca nu-i adevarat!!!! Lasa, e mai bine pe doua roti decat p'o roata. Uite link aici nu te mai plange,enjoy! Vezi ca are multe filme maniacu' asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 16, 2009 Share Postat Iunie 16, 2009 Cei din titan am stabilit: sambata asta 20.06.2009 la ora 9 la ARC , se pleaca pe Valea Doftanei la un gratar http://www.hartionline.ro/ro/harta/h6.html Asa ca sunteti si voi invitati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 16, 2009 Share Postat Iunie 16, 2009 Auzi man, tu nu mai venit pe la noi, ca numai prostii invat de la tine. Auzi la el, sa dau blana intr-a intaia la 6.000 rpm. Ghici ce am facut aseara cand am plecat acasa? Asta!!!! Si era sa fuga dihania (motocicleta, nu userita de aici ) de sub mine de am zis ca nu-i adevarat!!!! Lasa, e mai bine pe doua roti decat p'o roata. Rotila, vad ca stai cu ochii pe aici... Te-am vazut aseara pe la McD, te alergau cainii, "Alienul" tau e foarte usor de observat in trafic. te apuci si tu de stunt??? Nu era,dar s-a dat o tura pana in regie,am fost si eu cu conserva! nu eram eu aseara, i-am dat masina unui coleg ca avea intalnire cu o caminista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 16, 2009 Share Postat Iunie 16, 2009 te apuci si tu de stunt??? Nu ma apuc de stunt, dar vreau sa stiu ca pot face asa ceva fara sa ma sperii. Singura data cand mi s-a ridicat pe o roata fara sa vreau mi-a cam sarit inima din piept. Cu acceleratiile si reprizele sunt obisnuit, stiu unde si cum trage, acum trebuie sa ma obisnuiesc cu gandul de a ma ridica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 16, 2009 Share Postat Iunie 16, 2009 abia astept sa te vad facand wheelie apoi urmeaza stoppie?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 16, 2009 Share Postat Iunie 16, 2009 Buey, ne vedem in colt la Everestul nostru din Pantelimon (cel de langa OMV, ala de functioneaza cu fransiza americaneasca ) diseara pe la vreo 6:30-7 sa mancam ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 deci duminica gratar. dar unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 Pai undeva inspre munte... Breaza, Campina. Daca mai avem si o balta pe langa noi sa ne balacim, o sa fie de minune. Vedem unde merg titanii sambata, si daca-i frumoasa locatia, poate mergem si noi in acelasi loc duminica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 ok sper sa posteze in timp util pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hofu Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 pai daca lasa mizerie titanii ? > PS: toata lumea lauda nus ce loc pe langa un baraj undeva langa campina... poate arunca cineva 2-3 poze pe aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 Ah,cred ca stiu eu unde e,dupa Campina se merge la baraj la Paltinu,apoi inca putin si e un loc de grataristi d-astia.... Dar nu o sa fie foarte intim,deobicei vine multa lume in zona cu aceleasi ganduri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 Ete ca nu vreti sa veniti cu noi, nu o sa punem pozele repede... (nu ca am avea timp)... Hofu: baaaaiii nu noi suntem cei ce mancam seminte si aruncam pe jos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 Cei din titan am stabilit: sambata asta 20.06.2009 la ora 9 la ARC , se pleaca pe Valea Doftanei la un gratar http://www.hartionline.ro/ro/harta/h6.html Asa ca sunteti si voi invitati. Treceti si pe la Ema, Ravenito?Saluta-l din partea mea....abia astept sa fiu apt si cu mobra facuta sa pot veni si eu la plimbari, ca mi-au ajuns aproape doi ani de pauza Distractie placuta si drum la fel de placut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 (editat) Hofu: baaaaiii nu noi suntem cei ce mancam seminte si aruncam pe jos Nu, voi sunteti aia care le mancati cu tot cu coaja . Am vorbit cu un amic din Ploiesti care o sa ni se alature la ospatul de duminica, si mi-a zis si el de locatia de la barajul ala, dar cica acolo e destul de naspa, te bate soarele-n cap de te rupe si nu stia daca este voie sa se faca baie in baraj. O alta locatie interesanta ar mai fi pe Arges, dupa comuna Jilava, e si aproape si e si padurice pentru umbra si gratar. Si-n Arges se poate face baie. Ar mai fi pe autostrada A1, la km 36, tot pe raul Arges. Alte idei unde se lasa si cu balaceala nu prea mai am acum. Editat Iunie 19, 2009 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 ce ziceti de locatia asta? /index.php?showtopic=382146 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 Am vorbit cu Noro, suntem invitati (multumim man de invitatie) dar e pacat sa mergem duminica dimineata si sa ne intoarcem seara. Era frumos sa mergem de sambata, sa prindem si noi o betivaneala si un foc de tabara. Nu stiu, mai ne gandim, mai analizam, mai negociem si vedem noi la ce concluzie ajungem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 Cu mare placere! uite si link: /index.php?...p;#entry1953572 Sper sa veniti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 La mare merge cineva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 Am vorbit cu Noro, suntem invitati (multumim man de invitatie) dar e pacat sa mergem duminica dimineata si sa ne intoarcem seara. Era frumos sa mergem de sambata, sa prindem si noi o betivaneala si un foc de tabara. Nu stiu, mai ne gandim, mai analizam, mai negociem si vedem noi la ce concluzie ajungem. Bre daca mergeti la Noro maine seara sau duminica, dati-mi si mie un tel va rog: 0766499621 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 Am vorbit cu Noro, suntem invitati (multumim man de invitatie) dar e pacat sa mergem duminica dimineata si sa ne intoarcem seara. Era frumos sa mergem de sambata, sa prindem si noi o betivaneala si un foc de tabara. Nu stiu, mai ne gandim, mai analizam, mai negociem si vedem noi la ce concluzie ajungem. as merge duminica macar, maine o sa fiu varat cu totul in motoreta am plananuri mari. sper sa le si realizez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 (editat) In principiu a ramas ca mergem spre Snagov, la Astoria. Maine dam o fuga pana acolo sa vedem cum e cu locul si daca e rost de balaceala si eventual pe seara, ne vorbim care cati suntem, care cum cu ce venim si strangem si niscaiva bani sa cumparam d'ale gurii de sambata seara, iar duminica dimineata scoatem berile din frigider si imbarcarea catre ospat. Ne auzim maine la telefoane. Editat Iunie 19, 2009 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hofu Postat Iunie 20, 2009 Share Postat Iunie 20, 2009 asa sa facem !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 20, 2009 Share Postat Iunie 20, 2009 La ora 9 adunarea la Rond, care vine, cu masina, cu motor, ne strangem si am taiat-o. Cumpraturi si apoi directia Snagov -> Astoria. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate