dihania Postat August 6, 2009 Share Postat August 6, 2009 Vedem mai tarziu, functie de cum iese cadrul de bord. Partea proasta e ca am cautat pe ebay si nu am gasit sa mi-l cumpar, deci e musai sa iasa bine. Ma gandeam sa renunt la carena pana la urma, sa-mi pun un far de streetfighter si aia e, ca m-a adus la sapa de lem carena aia nenorocita, pisa-m-as pe ele de plastice. eu vreau sa indrept bratul schimbatorului de viteze...nu cred ca e mare jmecherie, sau cine stie ce finete de treaba . la tine e alta chestie cu cadrul ala...in fine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat August 6, 2009 Share Postat August 6, 2009 Ma gandeam sa renunt la carena pana la urma, sa-mi pun un far de streetfighter si aia e, ca m-a adus la sapa de lem carena aia nenorocita, pisa-m-as pe ele de plastice. Si mai bagi si un uscator de rufe pe coditza si te apuci de stunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat August 6, 2009 Share Postat August 6, 2009 Claudiu, bine ca nu ai patit nimic. Orgoliul sufera dar uita pana la urma. Si ai grija ca motoretismul de ses nu e la fel cu motoretismul de munte,Cheia,Siriu,Poiana,Sighisoara,etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat August 6, 2009 Share Postat August 6, 2009 Ete din cauza asta nu vreau eu cu orice fel de carene Claudiu... Bine ca nu ai patit nimic, mi s-a facut pielea de gaina cand citeam...phiu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 6, 2009 Share Postat August 6, 2009 Claudiu, bine ca nu ai patit nimic. Orgoliul sufera dar uita pana la urma. Si ai grija ca motoretismul de ses nu e la fel cu motoretismul de munte,Cheia,Siriu,Poiana,Sighisoara,etc. Tocmai d'aia o sa mai las niste bani frumosi pe AMCKart. Mesaj completat Imi pare rau sa aud asta bre, nenea Claudiu..... bine ca esti tu bine si nu ai decat o unghie neagra din greseala ta.....in rest...fierul se face Nea' Gabone, am zis ca-ti dau un site unde-ti poti calcula valoarea maxima a despagubirii in caz de accident, implicit dauna totala. Din ce ai zis matale, se pare ca tu vei avea destul de lejer dauna totala... Asadar, iaca siteul mai jos. http://www.expertasig.ro/evaluare-auto-rca.php Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zircon Postat August 7, 2009 Share Postat August 7, 2009 Daca ai timp, incearca sa faci celebrul curs. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat August 8, 2009 Share Postat August 8, 2009 Ba clau, te scap o sapt din vedere si uite ce patesti...imi pare rau oricum dar tre sa te bucuri ca ai scapat asa ieftin si ca era curba la stanga. Deci cand iti repari cascarabeta sa te scot la o plimbare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 8, 2009 Share Postat August 8, 2009 Ba clau, te scap o sapt din vedere si uite ce patesti...imi pare rau oricum dar tre sa te bucuri ca ai scapat asa ieftin si ca era curba la stanga.Deci cand iti repari cascarabeta sa te scot la o plimbare? Cascarabeta e spalata frumos, e reparata (ii lipseste doar carena, dar asta nu ma deranjeaza). Partea proasta e ca de vreo doua zile am probleme cu un ochi, nu stiu de la ce ma-sa, curent sau conjuctivita si sunt cam tintuit in casa. De dimineata m-am trezit cu ochiul cat pumnul, am baagt picaturi toata ziua. Sa speram ca-mi trece pana maine seara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dublu JACK Postat August 9, 2009 Share Postat August 9, 2009 Tocmai d'aia o sa mai las niste bani frumosi pe AMCKart.Mesaj completat Nea' Gabone, am zis ca-ti dau un site unde-ti poti calcula valoarea maxima a despagubirii in caz de accident, implicit dauna totala. Din ce ai zis matale, se pare ca tu vei avea destul de lejer dauna totala... Asadar, iaca siteul mai jos. http://www.expertasig.ro/evaluare-auto-rca.php MERCI FRUMOS NENEA:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 Mai am loc de 1 - 2 motoare pe comanda din Italia, plec cat mai curand transportul se face cu un mercedes sprinter in care motoarele au destul loc si nu se zgarie sau alte probleme... pret :400 ~ 500 euro cu totul contact: Septimiu 0752447970 id mess: septimiu_21 septimiu_21@yahoo.com plecarea: max. 15 august 2009 se poate veni cu noi daca se doreste ( pt mai multa siguranta si sa vada omu ce cumpara)...mai ok de asa nu se poate ...facem tot ce se poate k sa fie bine mai ales k-i criza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 Pantelimonu...care merge la Breaza ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dublu JACK Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 eu merg la breaza:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 Plec de vineri la mare la bulgari. Merg cu masina. Poate o sa ajung la intrunirea de Ploiesti, la Heavy Riders. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 http://www.apropo.ro/wow/perseidele-ploaie...omaniei-4743740 Mesaj completat Cine vrea sa vina? eu cu nyt ne duce la prima parcare de pe autostrada soarelui sa vedem ploaia de stele la o punga de seminte si o sticla de suc, ne gasiti incepand cu orele 23:30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 cand? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 (editat) Ie-te-te la ei, astrologii, unde erau! Va duceti dar voi amandi, bibilica bibiloi?!?!?) As venit, dar mi-e cam lene sa car aparatul si trepiedul dupa mine ca sa nu zic ca vin degeaba iar de seminte incerc sa ma las. Daca va duceti sigur acolo, poate vin si eu, sa vedem. Editat August 12, 2009 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 Diseara se intampla, e la intensitate maxima ,si nu mai fac babele reclamatie la politie ca facem galagie si mancam seminte Mesaj completat Ie-te-te la ei, astrologii, unde erau! Va duceti dar voi amandi, bibilica bibiloi?!?!?)As venit, dar mi-e cam lene sa car aparatul si trepiedul dupa mine ca sa nu zic ca vin degeaba iar de seminte incerc sa ma las. Daca va duceti sigur acolo, poate vin si eu, sa vedem. Ne ducem sigur,si daca vrei sa vi cu mobra,iti car eu aparatura ca vin cu masina cred ca o sa fie senzatie...daca nu sunt nori... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 Pai daca veniti si cu fetele si cu masini... atunci poate o urnesc si eu p'a mea din casa si dam cep si la o sticla de vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 poate vin si eu. ne auzim la tel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 Pai daca veniti si cu fetele si cu masini... atunci poate o urnesc si eu p'a mea din casa si dam cep si la o sticla de vin Da bre venim insotiti,so m-as baga si la o sticla de vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 poate vin si eu. ne auzim la tel Sau vorbim la Arc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 Eu nu vin la arc ,daca te decizi da-mi un semn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 Da bre venim insotiti,so m-as baga si la o sticla de vin Me 3 ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 Atunci ne auzim la telefon mai pe seara ca nu stiu daca mai intru pe mess. Mesaj completat Vazurati ma stelele cazatoare? Eu la 10:30 rupeam patu'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 Vazurati ma stelele cazatoare? Eu la 10:30 rupeam patu'. Ele or fi fost multe dar eu mai mult de una nu am vazut poate Nyt de la vinul ala sa fi vazut mai multe ...nus.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate