dan_pustan Postat Iunie 21, 2011 Share Postat Iunie 21, 2011 salut, nu stiu daca este locul potrivit, dar incerc si aici, ca voi mai cunoasteti zona. Am pe dacie un cd-player clarion cumparat de la "fii-galagios.ro", s-a rupt un fir electric ceva prin el, nu mai face un contact bine, deci, nu mai merge. a expirat garantia, am sunat la service-ul scris pe garantie, vrand sa-l repar contra cost, si nu a raspuns nimeni. Cei de unde l-am cumparat acum vreo 3 ani, mi-au spus ca clarion nu mai are reprezentanta in Romania. daca aveti voi vreo ideie unde as putea sa-l repar, schimb piesa/contactul electric/ firele electrice, orice reparatie as putea sa-i fac si poate sa-mi spune, astept un ajutor. Nu as vrea sa-mi cumpar altul doar pentru un contact prost, mi-am dat seama ce este rupt, si cu cunostintele mele nu-l pot repara. Daca are cineva vreo ideie, astept ajutor, multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Iunie 21, 2011 Share Postat Iunie 21, 2011 Daca ti s a defectat ceva prin el eu zic sa nu te mai agiti ca sunt s-h o caruta. Chiar aici pe forum vindea cineva in semnatura o instalatie audio f ieftina. Daca e ceva minor tre sa te duci la un electrician care se ocupa cu asa ceva. Prin targul vitan sunt cateva chioscuri unde se vind electronice auto si au si reparatii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_pustan Postat Iunie 21, 2011 Share Postat Iunie 21, 2011 Daca ti s a defectat ceva prin el eu zic sa nu te mai agiti ca sunt s-h o caruta. Chiar aici pe forum vindea cineva in semnatura o instalatie audio f ieftina. Daca e ceva minor tre sa te duci la un electrician care se ocupa cu asa ceva. Prin targul vitan sunt cateva chioscuri unde se vind electronice auto si au si reparatii. in vitam am gasit un tip care zice ca mi-l face, o sa-l duc maine sa-l las acolo o zi doua. nu prea as vrea sa arunc player destul de scump, pentru o folie de un centimetru. multumesc pentru idei, se pare ca targul vitan e sfant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Iunie 24, 2011 Share Postat Iunie 24, 2011 azi se anunta careva? sau o lasam pe altadata? hai ca in weekend cica ploua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 24, 2011 Share Postat Iunie 24, 2011 Eu diseara am niste treaba si sambata ma duc cu Cavaleru sa bibilim motoretele. Poate pe sambata seara sau duminica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 24, 2011 Share Postat Iunie 24, 2011 Eu diseara am niste treaba si sambata ma duc cu Cavaleru sa bibilim motoretele. Poate pe sambata seara sau duminica? eu am program sexi week0endu asta nu am cum sa dau pe acolo sera. daca anuntati ceva, incerc dar nu promit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 24, 2011 Share Postat Iunie 24, 2011 Da' chiar, duminica cum o arzi??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Iunie 24, 2011 Share Postat Iunie 24, 2011 cum le bibiliti si unde le bibiliti? ca as aduce-o si eu pe a mea la bibilit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 24, 2011 Share Postat Iunie 24, 2011 Pai mai schimbam un kit de lant, mai un ulei, mai un filtru... chestii din astea. Desfacem si curatam etrierii - asa trebuie sa se procedeze cu mobrele care merg mult sau stau de un an... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Iunie 24, 2011 Share Postat Iunie 24, 2011 tu in a 2-a categorie eu in prima deci ne-auzim la tel ca si asa ploua si nu se pune problema de plimbare sau ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 24, 2011 Share Postat Iunie 24, 2011 Ihim, suna-ma maine, eu la 10 sunt la Cavaleru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 24, 2011 Share Postat Iunie 24, 2011 Ihim, suna-ma maine, eu la 10 sunt la Cavaleru. vezi ca vine si horia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 26, 2011 Share Postat Iunie 26, 2011 vezi ca vine si horia N-a venit! Cica la el in Pantelimon ploua! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Iunie 26, 2011 Share Postat Iunie 26, 2011 Aveti treaba diseara? ne vedem la o vorba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 26, 2011 Share Postat Iunie 26, 2011 Aveti treaba diseara? ne vedem la o vorba? dupa 18.00 sunt liber Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 siiii...avem un castigator? metalu'...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 siiii...avem un castigator? metalu'...? NU stiu, tu sa-mi zici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 naiba stie la ce debandada era acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 (editat) Deci, diseara iesim pe "Âştrase" ? Dupa 10? PS: mi-a jihnit un coleg azi motorul, omul motociclist si el... cica "ce fel de Ducati e asta? Monster sau SuperSport???" Editat Iunie 27, 2011 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 Deci, diseara iesim pe "Âştrase" ? Dupa 10? PS: mi-a jihnit un coleg azi motorul, omul motociclist si el... cica "ce fel de Ducati e asta? Monster sau SuperSport???" ai ajuns de rasu' lumii! si nu l-ai scuipat? eu am toba noua! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
passion_islife Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 Frumos sunet, bv.sa o folosesti cu placere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 Frumos sunet, bv.sa o folosesti cu placere. multumecs! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 Pai eu am lant nou Ia zi, toba aia asa ai de gand sa o barai in fatza blocului sau mai ne si plimbam? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 pai eu ma tot plimb in fiecare zi pana la serviciu si inapoi. deocamdata nu imi permit sa merg mai mult, mai ales ca saptamana viitoare am programata o iesire cu baietii sv-isti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 Am inteles Nu ne permitem sa bagam benzina, dar musai sa avem motocicleta frumoasa si zgomotoasa, chiar daca sta sub prelata in fata blocului Ti-am zis ca te pandesc si te tin numai in corzi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate