stulewa Postat August 16, 2011 Share Postat August 16, 2011 TE MANANCA PALMELE DE DRUM LUNG PRINTZESO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat August 16, 2011 Share Postat August 16, 2011 pai daca ziua sunt incuiata la birou .. seara plimbare si weekend de weekend drumuri peste drumuri ..ce-i rau in asta? motocross nu se mai anunta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EfesExtra Postat August 16, 2011 Share Postat August 16, 2011 ba da efes .. ca in principiu asta trebuia sa fac ..sa vad de bani ..tu te bagi? Ja Ja, sunt in cautare de anturaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 (editat) daca nu reusesc sa ajung si eu sa stii ca sigur or sa vina din gasca cu care am stat la buzau buna dimineata lume.. e vineri si momentan nu cred ca plec nicaieri in weekend..deci .. ne vedem? Editat August 19, 2011 de Roxynel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 Nuj. Sunt cam chaiun la ora asta. Vedem diseara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 Eu va urmaresc live din Neptun, maine ma mut in 2Mai Sa fiti cuminti la rond! Doar bere fara alcool! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 ce-ti mai merge niko .. 1weekend prind si eu in buc si atunci nu esti tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 Vaaaai, ce-mi mai merge mie,auzi!Dupa ce a fost plecata in fiecare we, acum ca sta unul acasa se plange!Tz tz tz... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat August 22, 2011 Share Postat August 22, 2011 pai ce sa fac si eu? hai ia zi te-ai intors? ai adus ceva frumos de acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat August 22, 2011 Share Postat August 22, 2011 Nu m-am intors, mai stau pana pe joi asa. Ce sa aduc?Praf de vama pe cauciucuri, soarele pe fatza, marea pe mine, cel putin pana la primul dus! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 22, 2011 Share Postat August 22, 2011 Pai hai mai, mai lungeste-te un pic, ca poate vineri aterizez si eu in Vama. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat August 22, 2011 Share Postat August 22, 2011 Bai,chiar m-as fi lungit, ca se anunta frumos in continuare, dar trebuie sa ma intorc vineri ca sambata sunt la o nunta a unui prieten in Otopeni! Asa ca din partea mea cred ca pot ajunge vineri la rond! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat August 23, 2011 Share Postat August 23, 2011 cum suna o transalpina in weekend? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trandafir Postat August 23, 2011 Share Postat August 23, 2011 daca sunt in bucuresti as veni si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 23, 2011 Share Postat August 23, 2011 cum suna o transalpina in weekend? Scump. Foarte scump avand in vedere ca mi-a intarziat salariul doua saptamani si nici nu stiu cand il voi lua. Azi am venit pe vapori la munca, sper sa-mi ajunga sa ajung acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat August 23, 2011 Share Postat August 23, 2011 cum suna o transalpina in weekend? Eu sambata dimineata dau o tura pe Amkart, apoi am nunta. Duminica se exclude plimbare pentru ca sigur voi fi mahmur. Dar daca astepti pana weekendul urmator merg pe Transalpina,sunt chiar curios cum e,nu am fost niciodata si prea il lauda toti acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat August 23, 2011 Share Postat August 23, 2011 weekenduul viitor grecia asta daca reusesc sa ma ascund pana atunci ca am fost amenintata cu taierea cauciucurilor.. se pare ca nu ma lasa nimeni sa plec la drum lung cu gumele astea ( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trandafir Postat August 23, 2011 Share Postat August 23, 2011 si tu te iei dupa ei ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat August 24, 2011 Share Postat August 24, 2011 weekenduul viitor grecia asta daca reusesc sa ma ascund pana atunci ca am fost amenintata cu taierea cauciucurilor.. se pare ca nu ma lasa nimeni sa plec la drum lung cu gumele astea ( Pfff!Exact cum spuneam, cum facea ea micutza pe victima ca nu se distreaza 24/24! Si unde mergi in Grecia, ne poti spune sau ti-e frica ca vin paparazzi dupa tine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat August 24, 2011 Share Postat August 24, 2011 thassos .. dar mi-e ca va trebui sa raman si weekendul asta in buc ca sa pot sa imi pun mobra in regula pt saptamana cealalta .. cred ca ar fi prea mult pt ea si transalpina si grecia in starea in care e ( si cum adk facea micutza pe victima? unde vezi tu ca ma distrez 24/24???va fi al 2-lea weekend in buc ( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat August 24, 2011 Share Postat August 24, 2011 Al doilea we in Bucuresti? Groazniiiiiic!Incredibiiiiil! Cred ca unii au murit de plictiseala daca au stat mai mult de 2 we in Bucuresti! Pune mana si fa motoreta apta de drum, nu mai face pe viteaza, ca parca si mie mi s-a parut ca aveai ceva cauciuc gingie pe spate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat August 24, 2011 Share Postat August 24, 2011 da da da .. o sa o fac .. cand nu stiu ..ca parca renunt la transalpina si plec in bulgaria la catarat la liber .. si cand cazi cazi in apa ...debea astept yupiii daca nu mai plec nicaieri si raman in buc si weekendul asta vin dupa tine la nunta si te sugrum !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat August 24, 2011 Share Postat August 24, 2011 femeie, baga-ti mintile in cap si schimba gumele daca trebuie ca o sa lasi motoreta amanet p-acolo daca pleznesc pe drum... daca faci frumos poate iti fac rost de un slic pe fata, cu spatele te descurci... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat August 26, 2011 Share Postat August 26, 2011 asa ma stii tu pe mine sa o las la greu? raman alaturi de ea.. trebuie sa vad cat mai repede de niste gume .. si ideal ar fi sa le si schimb nu numai sa le iau si sa ma uit la ele =))) copii .. daca va vedeti azi la rond sa mancati o clatita si pt mine eu m-am hotarat .. azi plec ..wish me luck sa ma intorc intreaga inapoi si have fun weekendul asta ... ai pup iu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat August 26, 2011 Share Postat August 26, 2011 (editat) Ce sa zic? Vaya con Dios, ca mare ulicaritza mai esti! P.S. Sper ca ti-ai luat pingele! Editat August 26, 2011 de Niko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate