Sari la conținut

Detinatori de Honda CBR 600F

Sinner-
 Share

Ce model de CBR conduci?  

1.871 membri au votat

Nu ai permisiunea să votezi în acest sondaj, sau să vezi rezultate sondaj. Te rog autentifică-te sau înregistrează-te pentru a vota în acest sondaj.

Postări Recomandate

• Răspunsuri 19,6k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ce vrei sa fac ma tata ma .... daca lumea vrea dar bani nu "este" .

Bani sunt, din pacate oferta depaseste cu mult cererea. ;) Deja treaba asta cu vanzarea/cumpararea a devenit o treaba ce tine mai mult de bafta decat de alte lucruri, din pacate...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu prea imi place ce spui tu acolo ma Gixxule , pe bafta nu m-am bazat niciodata, nu prea am avut parte de ea. Ma rog ... stii tu vorba aia : timpul le rezolva pe toate. Daca o fi sa fie ... o sa se gaseasca un nou proprietar si pentru roscata mea, daca nu ... nu e moarte de om.

Link spre comentariu

Nu prea imi place ce spui tu acolo ma Gixxule , pe bafta nu m-am bazat niciodata, nu prea am avut parte de ea. Ma rog ... stii tu vorba aia : timpul le rezolva pe toate. Daca o fi sa fie ... o sa se gaseasca un nou proprietar si pentru roscata mea, daca nu ... nu e moarte de om.

Incearca si tu o blonda, o bruneta...Lasa naibii roscatele ca au tenul albinos si pistrui in exces ;)

Link spre comentariu

Cand o vroiam eu ... nu o dadeai tu ... acum ... nu se mai potriveste cu motoru`. Dar las ca la cum esti tu cu vanzarile sigur ii gasesti stapan. Bafta la vanzare!

Link spre comentariu

Cand o vroiam eu ... nu o dadeai tu ... acum ... nu se mai potriveste cu motoru`. Dar las ca la cum esti tu cu vanzarile sigur ii gasesti stapan. Bafta la vanzare!

:crack:

Acum ai toba sport ma ;) Multzm, nu ma grabesc...Poate la primavara o pun pe noua mobra ;)

Link spre comentariu

gabarab, merge sigur pe a ta, e fosta toba a lui Ivi de pe F4. ;))

Poti lua lejer toba de la Gixu., cunosc un baiat care face coturile alea de zici ca-s de fabrica. Mi-a facut mie pentru Termignoni de pe F4i-ul lui Claudiu. :crack:

Editat de Alter Ego
Link spre comentariu

gabarab, merge sigur pe a ta, e fosta toba a lui Ivi de pe F4. ;))

Poti lua lejer toba de la Gixu., cunosc un baiat care face coturile alea de zici ca-s de fabrica. Mi-a facut mie pentru Termignoni de pe F4i-ul lui Claudiu. :crack:

Daca tinichigiul e priceput are chiar si materia prima , actuala teava de inox aflata in prelungirea tobei.

Link spre comentariu

Ba terminati cu incurajarile .... nu de alta, dar vreti sa ne dea mie si lui Claudiu rusine ? ;)

Serios vorbind , cred ca e cea mai tare toba din cate am auzit pe F

Da' tu dă' care ai mă? Se aude mai tare fosta mea? :crack:

Link spre comentariu

La mine e un Arrow... sincer se aud cam la fel ... o idee parca mai tare a mea, dar doar la relanti si e posibil sa fie doar un pic mai gros sunetu. Nu prea e mare diferenta intre ele sincer. Mivv`u ala in schimb o bate pe a mea si pe a lui Claudiu puse la un loc.

Link spre comentariu

La mine e un Arrow... sincer se aud cam la fel ... o idee parca mai tare a mea, dar doar la relanti si e posibil sa fie doar un pic mai gros sunetu. Nu prea e mare diferenta intre ele sincer. Mivv`u ala in schimb o bate pe a mea si pe a lui Claudiu puse la un loc.

Oricum e neimportanta toba, doar daca vrei borcane, cartofi, rosii sau oua in cap in miez de noapte. :crack:

Link spre comentariu

Hehe, va urma... ;)

Mesaj completat

Gasesti piese la dezmembrari, la arabi in general...

Acolo mi-am gasit o gramada de chestii la TICO-ul meu.... (Prima dragoste... Furia Albastra ;))

A mea e ...furia verde :crack:))

Link spre comentariu

ba pun si eu o intrebare cretina si tardiva vine cineva pe cancerul asta la protitutiei?

Eu veneam daca nu ma duceam la munca si veneam pe 2 roti ;) Am pe mana la nevoie un VTR... de 250 ! :crack:)))

Link spre comentariu