Sari la conținut

Donatii pentru "comunisti"

stoeanp
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 1,3k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Am nevoie de un cric lateral, nu conteaza de la ce motor mie imi trebuie doar sistemul de prindere.

Mesaj completat

Cine are asa ceva? Este un holender de la admisia de ulei la MZ ETZ 125. Are in el o supapa pe sens si sa rupt. Macar o supapa pe sens de la alt motor numai sa fie asa mica, poate reusesc sa le adaptez.

Multumesc anticipat! :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Donez cauciuc 3.0x18 marca Barum. Nu pare a avea defecte si are inca profil. Este inca pe janta si am sa-l dau jos ca imi vine cauciuc nou 2.75x18 cat imi trebe, l-am comandat, asa ca o sa fie cu adevarat disponibil in 2 saptamani maxim si atunci pot sa-l trimit.

Pentru cine e interesat, am sa va spun maine toate codurile de pe el(DOT, etc.). Primul venit, primul servit.

Mesaj completat

--------------

LE: L-am promis pe PM.

Link spre comentariu

• 2 weeks later...
PS:ramane valabila geaca de piele format civil cu nasturi !!

Deoarece nu e chiar potrivita pt.moto ,cine are un batranel mai necajit si o vrea ,e asteptat !!

Nu vrea nimeni o haina de piele ?? :bounce:

Link spre comentariu

un cadru de ij si unul de dnepr(partea din spate chopperita) o furca de ceva enduro mic.

o poza cu furca de enduro?!?

multumesc mult!!! :bounce:

Link spre comentariu

Dau cadru de Minsk!N-are acte, ca mi s-au furat cand mi s-a spart casa, asa ca nu mai am ce face cu cadruletul...

E bun pentru experimentat pe el, zic eu...

Cine-l vrea, vorbim, dar sa fie din Bucuresti, ca io vin taman din provincie mai nou, iar cadru se afla in Colentina :drink:

Link spre comentariu

ARE CINEVA JANTE DE IJ 4 5 IN STADIU BUN? DONEAZA CINEVA ASA CEVA?

Editat de rocket1982
Link spre comentariu

Ce zici de asta, te "coafeaza"? Daca o vrei, platesti transportul ei pina la domiciliul tau si este a ta. :drink:

Are ceva pete de rugina fiindca a stat ani de zile ascunsa printre fiare si doar motanu' a mai "marcat-o" uneori...dar sablata sau curatita cu o perie de sirma si cromata sau vopsita iese brici! Nu este strimba sau crapata!

Link spre comentariu

Ce zici de asta, te "coafeaza"? Daca o vrei, platesti transportul ei pina la domiciliul tau si este a ta. :drink:

Are ceva pete de rugina fiindca a stat ani de zile ascunsa printre fiare si doar motanu' a mai "marcat-o" uneori...dar sablata sau curatita cu o perie de sirma si cromata sau vopsita iese brici! Nu este strimba sau crapata!

este super ok.... :wink: o iau ...

as mai acea nevoie de inca 1 sau 2 :D

Link spre comentariu

pentru furca de fata plus roata si ce mai vine la pachet de enduro mic fac eforturi sa intru in posesia ei; am vb cu cristi; aripa nu imi trebuie...

numai bine!!! :rose:

Link spre comentariu

la curatenia de primavara am fotarat sa mai scap din fiare. am un cadru de voshod cu bascula spate ,amortizoare ,laditele laterale parca.toate elemetele de "tablarie" le donez .daca e interesat cineva voi pune poze samba.piesele se ridica din cluj-napoca,daca trebuie trimise pe posta/curier atunci va trebui platit transportul

Link spre comentariu