robert bk350 Postat Martie 21, 2010 Share Postat Martie 21, 2010 un cadru de ij si unul de dnepr(partea din spate chopperita) o furca de ceva enduro mic. salut ai cumva pe cadru de IJ sistemul de prindere atas? aia de sub sa,care traverseaza cadrul.poza jos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TOR Postat Martie 21, 2010 Share Postat Martie 21, 2010 (editat) ARE CINEVA JANTE DE IJ 4 5 IN STADIU BUN? DONEAZA CINEVA ASA CEVA? Editat Martie 21, 2010 de rocket1982 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Martie 21, 2010 Share Postat Martie 21, 2010 Ce zici de asta, te "coafeaza"? Daca o vrei, platesti transportul ei pina la domiciliul tau si este a ta. Are ceva pete de rugina fiindca a stat ani de zile ascunsa printre fiare si doar motanu' a mai "marcat-o" uneori...dar sablata sau curatita cu o perie de sirma si cromata sau vopsita iese brici! Nu este strimba sau crapata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TOR Postat Martie 21, 2010 Share Postat Martie 21, 2010 Ce zici de asta, te "coafeaza"? Daca o vrei, platesti transportul ei pina la domiciliul tau si este a ta. Are ceva pete de rugina fiindca a stat ani de zile ascunsa printre fiare si doar motanu' a mai "marcat-o" uneori...dar sablata sau curatita cu o perie de sirma si cromata sau vopsita iese brici! Nu este strimba sau crapata! este super ok.... o iau ... as mai acea nevoie de inca 1 sau 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 (editat) un cadru de ij si unul de dnepr(partea din spate chopperita) o furca de ceva enduro mic. poze cu rezolutie mai buna pe mess,pt. cei interesati Editat Martie 22, 2010 de cristi80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nosferatum18 Postat Martie 23, 2010 Share Postat Martie 23, 2010 (editat) poze cu rezolutie mai buna pe mess,pt. cei interesati salut,donatia se ofera cu tot cu roti???, apropo, aripa dp fata e incredibila....foarte asemanatoare ca cele de INDIAN Editat Martie 23, 2010 de nosferatum18 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Martie 23, 2010 Share Postat Martie 23, 2010 pentru furca de fata plus roata si ce mai vine la pachet de enduro mic fac eforturi sa intru in posesia ei; am vb cu cristi; aripa nu imi trebuie... numai bine!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat Martie 24, 2010 Share Postat Martie 24, 2010 salut,donatia se ofera cu tot cu roti???, apropo, aripa dp fata e incredibila....foarte asemanatoare ca cele de INDIAN tot ce se vede in poze se doneaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebix Postat Martie 25, 2010 Share Postat Martie 25, 2010 la curatenia de primavara am fotarat sa mai scap din fiare. am un cadru de voshod cu bascula spate ,amortizoare ,laditele laterale parca.toate elemetele de "tablarie" le donez .daca e interesat cineva voi pune poze samba.piesele se ridica din cluj-napoca,daca trebuie trimise pe posta/curier atunci va trebui platit transportul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrey_832 Postat Martie 26, 2010 Share Postat Martie 26, 2010 vreau eu roata spate sau macar janta. daca nu e data ink, spune-mi si trimit adresa prin PM. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Martie 26, 2010 Share Postat Martie 26, 2010 (editat) salutai cumva pe cadru de IJ sistemul de prindere atas? aia de sub sa,care traverseaza cadrul.poza jos uite piesulica. Editat Martie 26, 2010 de pedros Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Martie 28, 2010 Share Postat Martie 28, 2010 uite piesulica. salut nu vreau neaparat piesulica moca .eu ma bucur ca am dat de piesa asta.problema e ca is din Cluj.poti trimite prin posta romana piesa ?ramburs daca e? o duminica placuta la toti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Martie 28, 2010 Share Postat Martie 28, 2010 (editat) salut Iti trimet piesa cu cargus si-ti platesti transportul, sa-mi trimeti adresa . Ce de circotasi si paci. Credeam ca am scapat de ei, Mesaj completat posibil sa o faca cadou daca cineva se ofera sa o plateasca Mesaj completat Sa mori tu ca o dai degeaba.Hai sa o vad si pe asta. Editat Martie 28, 2010 de pedros Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Martie 28, 2010 Share Postat Martie 28, 2010 Iti trimet piesa cu cargus si-ti platesti transportul, sa-mi trimeti adresa . Ce de circotasi si paci. Credeam ca am scapat de ei, Mesaj completat Mesaj completat UN mare MULTUMESC (sa il pui in pod daca mai incape ) ai Pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Martie 30, 2010 Share Postat Martie 30, 2010 UN mare MULTUMESC (sa il pui in pod daca mai incape )ai Pm Azi ti-am pus piesa la posta, Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
matti_dragomir Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 Asa ceva eu n-am dar voi intreba si iti voi cuminca daca e!Toate cele bune! Multumesc , deja e un an de cand caut piesele astea 2 si nu le gasesc, va trebui probabil sa cumpar o troaca completa pentru ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldbiker_johan Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 Multumesc , deja e un an de cand caut piesele astea 2 si nu le gasesc, va trebui probabil sa cumpar o troaca completa pentru ele Salut, daca e vorba de suport pt. stop din ala patrat ti-l pod da eu. Aripa nu am decat una de la un CZ 1960 de fata pt roata de 3.25/16. Astea pot sa ti le donez. Are o cunostinta dea mea o aripa fata de Jupiter, din aia cromata, dar nu stiu daca are si suportii . Te gandesti si imi spui. Numa bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 Donez rezervor de jup 3, preferabil in Buc, ca sa nu ma car cu el la posta. Nu e spart sau ruginit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nosferatum18 Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 Donez rezervor de jup 3, preferabil in Buc, ca sa nu ma car cu el la posta.Nu e spart sau ruginit. l as vrea eu te rog dar sunt din provincie, platesc transportul ramburs... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 (editat) Azi ti-am pus piesa la posta, Bafta. okay.am sa comfirm cand ajunge.mersi mult Editat Martie 31, 2010 de robert bk350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chrystyanyty Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 am niste gume de dat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Aprilie 1, 2010 Share Postat Aprilie 1, 2010 Azi ti-am pus piesa la posta, Bafta. am primit marfa mersi din nou paste fericit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorist1 Postat Aprilie 2, 2010 Share Postat Aprilie 2, 2010 a venit Pastele, deci as face si eu fapte bune, asa ca donez vibrochen pt Dnepr nerectificat (garantat merge la cota 1) Sarbatori Fericite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chrystyanyty Postat Aprilie 2, 2010 Share Postat Aprilie 2, 2010 am de dat un cadru de Ij Yunker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ss_mihai Postat Aprilie 4, 2010 Share Postat Aprilie 4, 2010 Are cineva portbagaje laterale sau cutii laterale de Dnepr? Va multubecks! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate