Vizitator VULPOIU Postat Iunie 7, 2012 Share Postat Iunie 7, 2012 (editat) Caut cu împrumut carburator de IJ Jupiter / Planeta, eventual un platou de aprindere complet Editat Iunie 7, 2012 de VULPOIU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Iunie 7, 2012 Share Postat Iunie 7, 2012 Caut cu împrumut carburator de IJ Jupiter / Planeta, eventual un platou de aprindere complet Am si una si alta si cred ca ti le pot imprumuta. asta daca le vrei de la mine... 0721 888 403 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefan111 Postat Iunie 11, 2012 Share Postat Iunie 11, 2012 As dori si eu o platina de hoinar sau o aprindere completa ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Iunie 11, 2012 Share Postat Iunie 11, 2012 Acest topic este Numai pentru donatii!!! Cererile au topic separat! Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Iunie 23, 2012 Share Postat Iunie 23, 2012 - cric central Jawa - scărițe Jawa - Âşa tapițată , tabla bună, Jawa - jante Jawa cu ferodouri - mecanism ambreiaj Jawa - pedală frînă Jawa - rezervor Jawa - pereche embleme Jawa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorucioby Postat Iunie 24, 2012 Share Postat Iunie 24, 2012 se doneaza sau se vand'ca le am gasit si la vanzari.Am postat acolo ce ma interezeaza adica roata fata daca e ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Iunie 24, 2012 Share Postat Iunie 24, 2012 Prioritate au cei care cumpără. Apoi se donează, iar dacă nu.... nea costel remat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorucioby Postat Iunie 24, 2012 Share Postat Iunie 24, 2012 Bun deci astep tpretu la 1roata sau 2 roate (roti) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Iunie 24, 2012 Share Postat Iunie 24, 2012 4o de lei e bine? suntem offtopic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabyn Postat Iunie 24, 2012 Share Postat Iunie 24, 2012 - cric central Jawa - scărițe Jawa - Âşa tapițată , tabla bună, Jawa - jante Jawa cu ferodouri - mecanism ambreiaj Jawa - pedală frînă Jawa - rezervor Jawa - pereche embleme Jawa piesele de ce model de Jawa sunt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Iunie 24, 2012 Share Postat Iunie 24, 2012 iar dacă nu.... nea costel remat. hai mai Vulpoiule... chiar cateva amarate de fiare iti incurca batatura? faci cum crezi dar parca a devenit o moda asta, amenintzarea cu remat-ul... ca in ultimul timp am tot vazut asta intr-una p-acilea. ai si tu nitzicusa rabdare... zic si eu. PS: scuze ca n-am apucat sa pun la posta insa am sa o fac la inceputul sapt, poate chiar maine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Iunie 24, 2012 Share Postat Iunie 24, 2012 Sunt de Jawa 638 350 Da... mă cam încurcă, am mai bine de un an de cînd le-am tot scos la bursă/donații, Âşi nimeni. Ce, un ban în plus strică? ÂŞi ca să vezi că mă încurcă, uite cum arată ograda mea azi... pînă mîine la 8 cînd deschide la Remat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorucioby Postat Iunie 24, 2012 Share Postat Iunie 24, 2012 vulpoaie nu uita de pret la roti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan17 Postat Iunie 25, 2012 Share Postat Iunie 25, 2012 Sunt de Jawa 638 350 Da... mă cam încurcă, am mai bine de un an de cînd le-am tot scos la bursă/donații, Âşi nimeni. Ce, un ban în plus strică? ÂŞi ca să vezi că mă încurcă, uite cum arată ograda mea azi... pînă mîine la 8 cînd deschide la Remat Cutia aia de viteze de la ce e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Iunie 25, 2012 Share Postat Iunie 25, 2012 vreau eu emblemele de Jawa! (daca nu le cumpara nimeni)! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Iunie 25, 2012 Share Postat Iunie 25, 2012 (editat) vreau eu emblemele de Jawa! (daca nu le cumpara nimeni)! Postul #4967 de la Bursă... Editat Iunie 25, 2012 de cicloburu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Iunie 25, 2012 Share Postat Iunie 25, 2012 mna ca nici nu m-am uitat inapoi! sa le stapaneasca sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Iulie 21, 2012 Share Postat Iulie 21, 2012 Care cutie de viteze bre?? DONEZ drăcovenie originală, responsabilă cu redresarea Âşi încărcarea la Ij Habar n-am starea, teoretic era funcțională cînd am dat-o jos are Âşi cablajul original pînă la alternator releu încărcare model clasic, habar n-am ce e de mintea lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leok25 Postat Iulie 21, 2012 Share Postat Iulie 21, 2012 imi cer scuze pt post am nevoie de un carburator de simson awo s si de un dinam la un pret pentru un tanar incepator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Iulie 22, 2012 Share Postat Iulie 22, 2012 (editat) Care cutie de viteze bre?? DONEZ drăcovenie originală, responsabilă cu redresarea Âşi încărcarea la Ij Habar n-am starea, teoretic era funcțională cînd am dat-o jos are Âşi cablajul original pînă la alternator releu încărcare model clasic, habar n-am ce e de mintea lui Salut! ma abonez la grupul de diode. o zi buna. Editat Iulie 22, 2012 de Burg_man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Iulie 23, 2012 Share Postat Iulie 23, 2012 Care cutie de viteze bre?? DONEZ drăcovenie originală, responsabilă cu redresarea Âşi încărcarea la Ij Habar n-am starea, teoretic era funcțională cînd am dat-o jos are Âşi cablajul original pînă la alternator releu încărcare model clasic, habar n-am ce e de mintea lui Și eu mă abonez la releu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Iulie 24, 2012 Share Postat Iulie 24, 2012 A voastre să fie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat August 25, 2012 Share Postat August 25, 2012 (editat) Burg_man, puntea de diode a săltat-o u jupiterist vecin cu mine, acu' mi-am amintit ÂŞi, Revin, umblînd Âşi io cu săru'mîna.... Are cineva de donat o cameră foto digitală? Nu mă interesează multe, condiția ei, destul să funcționeze, să facă poze măcar 1024x768 Âşi filmulețe 640x480 cu sunet, calitate acceptabilă... Am telefonul, dar nu înregistrează sunetul bine. Editat August 25, 2012 de VULPOIU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat August 25, 2012 Share Postat August 25, 2012 pfff, si io am crezut ca a ajuns deja. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Septembrie 15, 2012 Share Postat Septembrie 15, 2012 Un adminis...moderator, să facă topicul ăsta să stea acolo sus= Că s-ar putea să tot avem de dat... Tot ce se vede. Trimit NUMAI cu Fan Curier, doritorul îÂşi plăteÂşte transportul . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate