Vizitator MosRahao Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 Asa ma gandeam si eu, Pedros. Poate ca participarea la intruniri nu e neaaparat o conditie, dar aceea ca "receptorul" sa detina motocicleta potrivita pentru piesele donate as spune eu ca ar trebui sa fie. In plus, asa cum ai remarcat si tu cat si altii, mi se pare cam bizara napusteala la mocangeala, cand nu se contribuie cu nimic "in comunitate" - rubrica aceasta de donatii eu mereu am crezut ca se adreseaza in primul rand celor prezenti pe-aici - prezenti macar cu un sfat, o opinie, un proiect de reconditionare/reparatie, o participare la discutii sau da, la intruniri, orice de acest gen ... Ma simt cam aiurea ca trebuie sa precizez chestiile astea, ma gandeam ca sunt lucruri intelese de la sine. Nu ma asteptam sa ajung in situatia de a da explicatii in aceasta tema si ma simt cam jenat in situatia aceasta, mai ales ca nu sunt cine stie ce piese... Piesele raman in continuare oferite spre donatie, cu mult drag, in spiritul celor aratate mai sus! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 am doi tiranti de atas de dnepr; Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 am doi tiranti de atas de dnepr;Daca se poate vreau eu tiratii de nepra, si asta datorita faptului ca la ij mai am un atas de nepra cu care car fel de fel de chesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 Asa ma gandeam si eu, Pedros. Poate ca participarea la intruniri nu e neaaparat o conditie, dar aceea ca "receptorul" sa detina motocicleta potrivita pentru piesele donate as spune eu ca ar trebui sa fie. In plus, asa cum ai remarcat si tu cat si altii, mi se pare cam bizara napusteala la mocangeala, cand nu se contribuie cu nimic "in comunitate" - rubrica aceasta de donatii eu mereu am crezut ca se adreseaza in primul rand celor prezenti pe-aici - prezenti macar cu un sfat, o opinie, un proiect de reconditionare/reparatie, o participare la discutii sau da, la intruniri, orice de acest gen ... Ma simt cam aiurea ca trebuie sa precizez chestiile astea, ma gandeam ca sunt lucruri intelese de la sine. Nu ma asteptam sa ajung in situatia de a da explicatii in aceasta tema si ma simt cam jenat in situatia aceasta, mai ales ca nu sunt cine stie ce piese... Piesele raman in continuare oferite spre donatie, cu mult drag, in spiritul celor aratate mai sus! Rares ai darul de a te intinde la polemica cu persoane care nu sustin felul asta de comunciare si iti arunca vorbe urate. Primitorul pieselor pe care le donezi tu il alegi, ca e un nou venit ca e un cunoscut, ca a contribuit sau nu cu informatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 Deci, este posibil să-mi revăd propriile telescoape? Donate cîndva pentru un scop magnific.... care nu a mai intrat în calcule între timp? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iosifnicu Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 In legatura cu aceste telescoape ,se poate sti ce diametru au la tija ? Sunt diferite de cele de P5 normale. E vreo diferenta la jug? Am restul, adica etrier si roata cu disc ( ambele de planeta) si ma batea un gind sa le pun la planeta mea. Paule, daca le vreau eu te superi? Sigur nu... In felul asta le poti si ..revedea...ocazional. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iosifnicu Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 Salut, iosifnicu! Diametrul tijei este de cca 38mm (am masurat cu o rigla, nu am din pacate un subler sa pot face o masuratoare exacta). Nu stiu daca difera jugul pentru ele. Ce pot insa sa-ti spun: mai curand cred ca pot fi de folos cuiva care are deja asemenea tip de telescoape, pentru a le folosi p`astea doar pentru piese de schimb, intrucat ansamblul nu este (si nu a fost) functional si este incomplet. Toate bune! In plus, in situatia jenanta creeata de Vulpoiul... poate cel mai bine ar fi sa le iei de la el, nu? Cu scuze pentru situatia creeata, de care nu ma simt raspunzator. Salut Festina Lente . Avand in vedere datele problemei, anunt public retragerea din combinatie. Ma interesa in principiu o pereche de telescoape complete. Acestea nu ma ajuta cu nimic.Sper ca nu am Incurcat pe nimeni. @Vulpoiule, nu pot sa inteleg de ce pe forum, creezi atatea discutii . Chiar ai nevoie de acele piese? Sau iti place "atmosfera"? Gooosfrabaaaa.... Toate bune ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Noiembrie 5, 2013 Share Postat Noiembrie 5, 2013 Ptr Jawa, donez urmatoarele piese cu ridicare de la mine de la garaj. Buc DR Taberei, afi palace Cotroceni. 0723172823. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelian_mz_rt125 Postat Noiembrie 5, 2013 Share Postat Noiembrie 5, 2013 scaritele le vreau eu ..... va rog mult va dau 30 lei pe ele cu transport prin posta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Decembrie 4, 2013 Share Postat Decembrie 4, 2013 (editat) as vrea eu capacul lateral stanga.cel cu bateria. dar daca e de IJ56 . Editat Decembrie 4, 2013 de robert bk350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinmoto Postat Decembrie 5, 2013 Share Postat Decembrie 5, 2013 Donez Telescoape faţă IJ clasice. Au nevoie de recondiţionare. Capace laterale IJ, stare discutabilă Daca mai sunt valabile telescoapele ma intereseza pe mine. Imi dai si un nr de tel? al meu e 0744835877, mersi tare mult. Trimit ceva tarie pentru "sistem" , sa ma tina si pe mine "telescoapele" . Mersi incaodata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinmoto Postat Decembrie 6, 2013 Share Postat Decembrie 6, 2013 (editat) Trebuie să fim corecţi. Chiar dacă m-a călcat pe bombeurri întrecut... Primul s-a înscris emy15. Dar stati linistiti. Azi lucrez, mâine când ajung la curte verific, s-a putea să mai fie o pereche, să vă rezolv pe toţi. Şi încă ceva ce n-am menţionat (scuze, greşeală mea) trimit NUMAI cu Fan Curier şi destinatarul îşi plăteşte transportul. Pentru mine nu e nici o problema ca trimiti coletul prin curier. Asa ajunge mai repede si in siguranta, si daca ai si pt mine si pt Robi piesele ,le poti pune impreuna ca apoi ne intalnim noi si ne descurcam. Mersi anticipat si sa sti nu uit de lichidul care inmoie "telescoapele". Toate cele bune Editat Decembrie 6, 2013 de sorinmoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Decembrie 7, 2013 Share Postat Decembrie 7, 2013 Pff,capacele ma interesau tare mult(al meu este distrus cel de la baterie) dar nu sunt la fel,iar telescoapele i le las lui Sorin,are mai multa nevoie de ele.Multumesc totusi ca ai vrut sa ma ajuti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Decembrie 30, 2013 Share Postat Decembrie 30, 2013 donez cele 2 piese ramase de la M-ul meu.predare personala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Ianuarie 23, 2014 Share Postat Ianuarie 23, 2014 Donez un portbagaj pentru Mz Ts posibil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulian86 Postat Februarie 9, 2014 Share Postat Februarie 9, 2014 Donez aparatori de vant, cred ca sunt cele de la picioare, le-am primit la ij, insa nu le voi folosi. cine le doreste sa lase adresa in PM Completez lista cu donatii si mai adaug un motor de mobra, cred ca este de pe mobra 50. Motorul era complet. Acum este desfacut si depozitat intr-o galeata de ceva ani. Cine este interesat de el, sau de anumite piese sa ma contacteze aici sau la 0755537371. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Februarie 9, 2014 Share Postat Februarie 9, 2014 Donez aparatori de vant, cred ca sunt cele de la picioare, le-am primit la ij, insa nu le voi folosi. cine le doreste sa lase adresa in PM Completez lista cu donatii si mai adaug un motor de mobra, cred ca este de pe mobra 50. Motorul era complet. Acum este desfacut si depozitat intr-o galeata de ceva ani. Cine este interesat de el, sau de anumite piese sa ma contacteze aici sau la 0755537371. salut la motorul de mobra ma inscriu eu. se livreaza cu tot cu galeata ? daca este posibil revin cu un telefon dupa ora 14 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulian86 Postat Februarie 10, 2014 Share Postat Februarie 10, 2014 salut la motorul de mobra ma inscriu eu. se livreaza cu tot cu galeata ? daca este po sibil revin cu un telefon dupa ora 14 ieri am fost contactat de un user si are nevoie de anumite piese din el. cand ajung la taicamiu sa iau galeata cu piesele de la motor voi face poze cu ce mai ramane. Deci motorul nu o sa mai fie intreg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Februarie 10, 2014 Share Postat Februarie 10, 2014 ieri am fost contactat de un user si are nevoie de anumite piese din el. cand ajung la taicamiu sa iau galeata cu piesele de la motor voi face poze cu ce mai ramane. Deci motorul nu o sa mai fie intreg. ok nu e problema insa la ce ramane ma insriu eu in continuare deoarece trebuie sa intru in posesia unei mobre50 care are motorjul blocat si pana ajunge la mine daca s-a ivit ocazia incep sa fac colectii de piese iar cele ce raman dupa reparatii vor ajunge tot aici respectiv DONATII car=tre altii care au nevoie. pana atunci insa sper sa ajungen si sa vad o intrunire numa de Mobre si motoare comuniste Made in Romania.asfalt uscat si hai cu temperaturile ridicate caci mobra mea se plictiseste in gara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulian86 Postat Februarie 10, 2014 Share Postat Februarie 10, 2014 ok nu e problema insa la ce ramane ma insriu eu in continuare deoarece trebuie sa intru in posesia unei mobre50 care are motorjul blocat si pana ajunge la mine daca s-a ivit ocazia incep sa fac colectii de piese iar cele ce raman dupa reparatii vor ajunge tot aici respectiv DONATII car=tre altii care au nevoie. pana atunci insa sper sa ajungen si sa vad o intrunire numa de Mobre si motoare comuniste Made in Romania.asfalt uscat si hai cu temperaturile ridicate caci mobra mea se plictiseste in gara. ok, piesele cerute pana acum sunt aprinderea, volanta si pinionul de lant de pe motor. restul le voi trimite la tine. Discutam detaliile dupa ce aduc motorul acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lone wolf0 Postat Februarie 14, 2014 Share Postat Februarie 14, 2014 Salut. Cine are un motor de hoinar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Februarie 15, 2014 Share Postat Februarie 15, 2014 Donez una roata (spate) de Jawa sau CZ, pe 16", cu toate spitele intregi...impreuna cu rugina aferenta si capacul butucului cu cei doi saboti. Doritorul isi plateste transportul (fara posta, doar curier sau alte modalitati). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulian86 Postat Februarie 18, 2014 Share Postat Februarie 18, 2014 ok, piesele cerute pana acum sunt aprinderea, volanta si pinionul de lant de pe motor. restul le voi trimite la tine. Discutam detaliile dupa ce aduc motorul acasa. am pus o poza cu piese din motorul de mobra. pentru user-ul _cristi_ sa zica ce piese doreste din poza, iar daca nu mai doreste nimeni nici o piese, restul vor pleca la user-ul cornelilinca84 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_cristi_ Postat Februarie 18, 2014 Share Postat Februarie 18, 2014 am pus o poza cu piese din motorul de mobra. pentru user-ul _cristi_ sa zica ce piese doreste din poza, iar daca nu mai doreste nimeni nici o piese, restul vor pleca la user-ul cornelilinca84 aprinderea si pinionul de lant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dr_krl Postat Februarie 18, 2014 Share Postat Februarie 18, 2014 Eu doresc cilindrul şi chiuloasa, dacă nu are uzura prea exagerată. În plus mă interesează şi apărătorile de genunchi dacă le mai ai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate