CostinALN Postat Februarie 7, 2007 Share Postat Februarie 7, 2007 De cateva ore are la el in garaj o HONDA CBR600RR Movistar.....super jucarie ..... Nici prin vis nu ii trecea sa primeasca cadou de 18 ani o motocicleta. Am si ceva poze dar sunt facute cu telefonul si calitatea este slaba. Sa o stapanesti sanatos si sa speram ca vine si a mea mai prepejor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Februarie 7, 2007 Share Postat Februarie 7, 2007 Bravo bey Paule Ce mai cadou Man, sa o stapanesti santos si fara nici un incident nasol.Abia astept sa termin si eu bacu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carbone Postat Februarie 7, 2007 Share Postat Februarie 7, 2007 Abia astept sa termin si eu bacu ontopic: sa o calaresti sanatos offtopic: pai nici macar nu l-ai inceput Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Februarie 7, 2007 Share Postat Februarie 7, 2007 Sa o stapanesti sanatos si cati mai multi km fara probleme ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Februarie 7, 2007 Share Postat Februarie 7, 2007 vreau si eu ( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Februarie 7, 2007 Share Postat Februarie 7, 2007 foarte faina, sa ai bafta si grija mare mare, ca nu e un motor pt 18 ani...fara suparare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Februarie 7, 2007 Share Postat Februarie 7, 2007 PS: n-ar vrea parintii tai sa mai adopte cativa copii? cred ca juma' de forum s-ar oferi.... Nu zice rau kristake, in locul parintilor eu n-as mai dormi linistit noaptea,ca sa zic asa... Super motoreta, sa o stapanesti sanatos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Februarie 7, 2007 Share Postat Februarie 7, 2007 beware. fun is not a straigt line sa o calaresti sanatos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Februarie 8, 2007 Share Postat Februarie 8, 2007 Thank you thank you ... cred ca ma descurc cu 600cc , am multi km cu 50cc si 125 cc si sunt sigur ca ma descurc ..respect motorul dar nu`mi e frica de el Bafta tuturor PS clipcea ai facut pozele cu fixu baa, hai sa`ti vina si tie motoru sa ne plimbam PPS cobra nebunake lasa BAC`u ,ia`ti motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Februarie 8, 2007 Share Postat Februarie 8, 2007 cred ca acum ar cam trebui sa iti schimbi semnatura... btw....sa o stapanesti sanatos si fara incidente... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Februarie 8, 2007 Share Postat Februarie 8, 2007 Thank you thank you ... cred ca ma descurc cu 600cc , am multi km cu 50cc si 125 cc si sunt sigur ca ma descurc ..respect motorul dar nu`mi e frica de el Bafta tuturor PS clipcea ai facut pozele cu fixu baa, hai sa`ti vina si tie motoru sa ne plimbam PPS cobra nebunake lasa BAC`u ,ia`ti motor Pai daca imi iau acum motor numai de BAC nu mai stau eu sa invat Nu e timpu pierdut, nu ma grabesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
erol.. Postat Februarie 9, 2007 Share Postat Februarie 9, 2007 bv bv bv s-o stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gcm Postat Februarie 10, 2007 Share Postat Februarie 10, 2007 'r-ai sa fii bravo, sa ai grija de ea si viceversa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaveBoy Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 misto motor, cred ca ne-am intalnit la autozone cand iti faceai pana, eu eram cu fzr-u ti-am admirat moto si acolo, superb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 misto motor, cred ca ne-am intalnit la autozone cand iti faceai pana, eu eram cu fzr-u ti-am admirat moto si acolo, superb aaa sal , merci merci poate ne mai vedem,dam o tura bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaveBoy Postat Februarie 16, 2007 Share Postat Februarie 16, 2007 aaa sal , merci merci poate ne mai vedem,dam o tura bafta normal, dar sa se imbunatateasca vremea, eu sambata daca e cat de cat uscat ma duc pe amckart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nk_maniak Postat Martie 5, 2007 Share Postat Martie 5, 2007 pfuu...super, toata bafta cu ea si mult cap cand bagi mana in acceleratie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Martie 5, 2007 Share Postat Martie 5, 2007 Sa ai parte de ea si sa te bucuri de fiecare km facut in seaua ei!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strike Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 Superb motoru...Am un poster cu modelul asta. Iti dai seama ca nu prea e de tavalit.... Cea mai buna urare....sa-l pastrezi cat mai multa vreme exact asa cum e acuma! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Martie 9, 2007 Share Postat Martie 9, 2007 Am niste poze bune (nu facute cu cabina telefonica ) care am uitat sa le pun ,pun 2 acuma si mai tarziu inca cateva ca stau prost cu timpul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 9, 2007 Share Postat Martie 9, 2007 Foarte artistica poza a doua Paul, tu ai dat de A? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Martie 9, 2007 Autor Share Postat Martie 9, 2007 Am niste poze bune (nu facute cu cabina telefonica ) care am uitat sa le pun ,pun 2 acuma si mai tarziu inca cateva ca stau prost cu timpul Ba sa nu imi mai jignesti telefonu ca o sa iti dau cu el in cap ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Martie 9, 2007 Share Postat Martie 9, 2007 ...Cobra...tinere,iti explic eu mai tarziu Calicea , nu imi da cu el in cap ca are vreo 250 de kg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Martie 9, 2007 Share Postat Martie 9, 2007 Cam nu aveai benzina in prima poza...nu ai bani? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Martie 10, 2007 Share Postat Martie 10, 2007 Cam nu aveai benzina in prima poza...nu ai bani? nu prea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate