Seven Postat Februarie 8, 2007 Share Postat Februarie 8, 2007 nu am o destinatie favorita - dar am un chef extraordinar de plimbare veniti cu propuneri si poate apare si o destinatie ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Februarie 8, 2007 Share Postat Februarie 8, 2007 pe yahoo weather arata ca ploua.... daca nu si ma insel eu...hai pana la Buzau la Vulcanii Noroiosi Buzau 100 km, vulcani, e pe-aproape Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Februarie 8, 2007 Share Postat Februarie 8, 2007 nu vor fi chiar 16, dar vreme buna va fi eu am mers in fiecare zi cu motocicleta de-acasa la serviciu, atat timp cat a fost uscat . dimineata era ceva mai crunt , sanse se polei, derapaj, dar am mers cu-minte si n-am avut parte de ghinioane/accidente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seven Postat Februarie 8, 2007 Autor Share Postat Februarie 8, 2007 vremea pe INMH arata 16 grade si ceva nori pe weather.com si accuweather sunt diferente de cateva grade si arata ca ploua o sa vedem, dar oricum 100 - 150 km sunt Ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Miha_Alex Postat Februarie 8, 2007 Share Postat Februarie 8, 2007 Vremea va fi buna sambata. Ma bag si eu la plimbare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Februarie 8, 2007 Share Postat Februarie 8, 2007 Poate imi scot si eu noul Vulcan la un drum lung. Dar aveti idee, daca am nr. de Germania improvizat de mine patesc ceva? In rest, am si talon, si CIV, dar placuta nu mi-au trimis-o inca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Februarie 8, 2007 Share Postat Februarie 8, 2007 ntt. stai cuminte. tot asha am patit si eu dar cu nr de state. la dimitrov pac doi tablagii. s-au legat de numar si abia am scapat de dosar. acum depinde si de zelul lor. nimerisem sa ma plimb in sapt aia cand un destept din breasla noastra a scos pistolul ala si a tras in taximetrist. Poate imi scot si eu noul Vulcan la un drum lung. Dar aveti idee, daca am nr. de Germania improvizat de mine patesc ceva? In rest, am si talon, si CIV, dar placuta nu mi-au trimis-o inca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Februarie 8, 2007 Share Postat Februarie 8, 2007 o sa vedem, dar oricum 100 - 150 km sunt Ok Incercam un Bucuresti - Targoviste - Ploiesti - Bucuresti ? si eu sunt de acord cu maxim 150km (dus intors) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Miha_Alex Postat Februarie 8, 2007 Share Postat Februarie 8, 2007 Pe mine m-ar tenta Vulcanii Noroiosi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dangerosu Postat Februarie 8, 2007 Share Postat Februarie 8, 2007 Drumul pana la BUzau este bun dar pana la vulcani noroiosi este foarte naspa si plin de pietoni.(pui de romi) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Februarie 8, 2007 Share Postat Februarie 8, 2007 Drumul pana la BUzau este bun dar pana la vulcani noroiosi este foarte naspa si plin de pietoni.(pui de romi) Eu voiam sa spun invers, ca pana la Buzau e plictiseala maxima. Asfalt bun, dar in linie. Dar pana la Vulcani nu e chiar rau, am mers pe acolo cand era oprita circulatia la Podul lui Basescu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdanel_P Postat Februarie 8, 2007 Share Postat Februarie 8, 2007 Nu suna rau o plimbare la vulcani, spre Targoviste nu avem ce vedea, dar daca plecam sambata eu nu va pot insoti, munca asta . Ce ziceti de Duminica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Februarie 8, 2007 Share Postat Februarie 8, 2007 M-as baga si eu. Doar sambata? sau mergem si duminica. Spre Popesti-Leordeni ceva - doar o idee. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny10000 Postat Februarie 8, 2007 Share Postat Februarie 8, 2007 ...Vulcanii noiorosi:)...Ma bag si eu...In plus, drumul spre targoviste este sestul de rau, asta depinde pe unde o iei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Februarie 9, 2007 Share Postat Februarie 9, 2007 (editat) vulcanii? a zis cineva vulcanii? hai sa vedem cati pot sambata si cati duminica... de preferat e sambata din mai multe motive....: 1. si maine e o zi libera 2. daca vreo-unu' are chef poate ramane pe undeva si se intoarce a doua zi... 3. duminica dupa-amiaza e aglomerat E85 cu lume care vine din provincie de la neamuri...si e mai pericoloso ca sambata 4. daca ploua sambata sigur nu mai mergem nicaieri duminica... eu propun sa ne vedem maine la 9 jumate la arck, ok? Editat Februarie 9, 2007 de plescoi rulz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Miha_Alex Postat Februarie 9, 2007 Share Postat Februarie 9, 2007 Sunt de acord cu sambata. Nu ne vedem mai bine la 9 la Arc? Pana se strange toata lumea si pana plecam mai dureaza ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stapanu Postat Februarie 9, 2007 Share Postat Februarie 9, 2007 La 9.00 sunt la Arc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seven Postat Februarie 9, 2007 Autor Share Postat Februarie 9, 2007 Sambata la 9 la Arc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prafuit Postat Februarie 9, 2007 Share Postat Februarie 9, 2007 Nu contati pe mine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Februarie 9, 2007 Share Postat Februarie 9, 2007 OK Pana la urma unde mergem? La vulcanii noroiosi? Deci maine la ora 9. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Februarie 9, 2007 Share Postat Februarie 9, 2007 Putem merge la Slanic Prahova. Vizitarea Salinei pt cine nu a vazut-o. Intalnirea la Baia Verde, la parcare, in jur de ora 14, 00. Distanta cca 100 km, varianta mai pitoreasca pe drumul de Valeni, la stanga inainte cu 3 km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asfaltt Postat Februarie 9, 2007 Share Postat Februarie 9, 2007 sallut la slanic prahova e super tare sunt casatorit cu o fata din slanic fetita mea creste acolo si bonus nasul meu de cununie si botez al fetite este seful de la mina turistica asa ca ne va fi usor sa intram in mina stiu drumul ala cu ochii inchisi il fac f des merg sa imi vad fetita asa ca daca vreti un slanic anuntati-ma si pe mine tel 0722956391 sau vigy_76_06 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Februarie 9, 2007 Share Postat Februarie 9, 2007 Puteti merge sa vizitati "Palatele romulanilor" de linga Alexandria ! E mai aproape . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny10000 Postat Februarie 9, 2007 Share Postat Februarie 9, 2007 ...pentru cei care merg la Vulcanii Noroiosi, mai ramane stabilit locul de intalnire, sambata ora 9 la arc? Se poate si un nr de tel? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hai-Hui Postat Februarie 9, 2007 Share Postat Februarie 9, 2007 I'm in... 99,9%. Cu conditia sa se mearga frumos, organizat. Ca mie imi place in grup Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate