remu1 Postat Noiembrie 27, 2016 Share Postat Noiembrie 27, 2016 Ma rog , e parerea ta . Dar de caldura tot nu ai sa scapi nici acolo . Ca nu cred ca ai sa pleci iarna , desi atunci ar fi potrivit deoarece e solul inghetat si nu sunt insecte . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Noiembrie 27, 2016 Share Postat Noiembrie 27, 2016 Grecia inseamna 15 % drum restul relaxare; celelalte trasee in discutie 80% drum restul odihna Romania face exceptie: trebuie sa ai nervii tari ! Haide man... nu e chiar asa. Si nu am fost mai departe de Salonic. Au astia niste sate de parca esti in Zorba Grecul. Sunt trasee foarte marfa si in Bulgaria daca vorbim de drumuri. Zona Plovdiv cel putin e superba. Am inteles ca fiecare e cu mancarea lui, si fiecare isi motiveaza alegerile, insa nu toti suntem morse sa stam la 'prajit' la all-inclusive Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Noiembrie 29, 2016 Share Postat Noiembrie 29, 2016 (editat) http://pemotoare.ro/cheia-succesului-intr-o-calatorie/ Salutare Cristi .Poate reusiti sa va mariti gasca de Siberia Editat Noiembrie 29, 2016 de Geamanu Alin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emilvef Postat Noiembrie 29, 2016 Share Postat Noiembrie 29, 2016 Faine locuri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madalin Pribu Postat Noiembrie 29, 2016 Share Postat Noiembrie 29, 2016 E bine daca le mai tii minte... Am vorbit cu Victor din Mures si transmite toate cele bune tuturor Aprilienilor. A spus ca ne vedem la Apriliana a 3 a,daca il primim! Il tinem pe pres, la usa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madalin Pribu Postat Noiembrie 29, 2016 Share Postat Noiembrie 29, 2016 Am sa-i transmit. Tu mai bine transmite-i sanatate si ca abia asteptam sa-l vedem din nou! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Noiembrie 30, 2016 Share Postat Noiembrie 30, 2016 Deja i-am transmis! Ia saracu' cate 6 pilule odata,de vreo 2-3 ori... Sanatate maxima! La anul mergem in Moldova? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Noiembrie 30, 2016 Share Postat Noiembrie 30, 2016 (editat) Numai tari " prietenoase" cu motociclismul va alegeti fratilor . No offence , dar asta e dorul dupa epoca de aur comunista . Ce naiba sa vezi in moldova decat saracie si mizerie ? Editat Noiembrie 30, 2016 de remu1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Noiembrie 30, 2016 Share Postat Noiembrie 30, 2016 El nu a precizat care moldova . In a noastra e altceva , in aialalta e complet altceva . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin.iasi Postat Noiembrie 30, 2016 Share Postat Noiembrie 30, 2016 Cealalta e Basarabia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Noiembrie 30, 2016 Share Postat Noiembrie 30, 2016 El nu a precizat care moldova . In a noastra e altceva , in aialalta e complet altceva . Discutia a fost inceputa pe forum dupa intalnirea din aceasta vara.Era vorba de a noastra » Post actualizat in 30 Nov 2016 08:29 Cealalta e Basarabia sau Republica Moldova Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Noiembrie 30, 2016 Share Postat Noiembrie 30, 2016 ... sau Republica Moldova Nord sau Sud?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin.iasi Postat Noiembrie 30, 2016 Share Postat Noiembrie 30, 2016 Poate e careva interesat de perechea asta de Michelin Anakee, vad ca si-au facut paianjanii casa in ele ; cu astea a venit incaltata motocicleta dar le-am schimbat cu ceva mai cramponat. Ambele sunt din 2011 dupa cum se poate vedea si din poze, cauciucul de pe spate e facut in Spania iar fata in Tailanda. Dimensiunile de la Trail sunt aceleasi cu Aprilia cu motor Rotax. Daca e cineva interesat, da-ti un semn. PS: Nu stiu cat sa cer pe ele, astept propunerile voastre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Noiembrie 30, 2016 Share Postat Noiembrie 30, 2016 Nord sau Sud?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madalin Pribu Postat Noiembrie 30, 2016 Share Postat Noiembrie 30, 2016 Poate e careva interesat de perechea asta de Michelin Anakee, vad ca si-au facut paianjanii casa in ele ; cu astea a venit incaltata motocicleta dar le-am schimbat cu ceva mai cramponat. P_20161130_103840.jpgP_20161130_103924.jpgP_20161130_104031.jpgP_20161130_104228.jpgP_20161130_104300.jpgP_20161130_104353.jpg Ambele sunt din 2011 dupa cum se poate vedea si din poze, cauciucul de pe spate e facut in Spania iar fata in Tailanda. Dimensiunile de la Trail sunt aceleasi cu Aprilia cu motor Rotax. Daca e cineva interesat, da-ti un semn. PS: Nu stiu cat sa cer pe ele, astept propunerile voastre Cat sa ceri pe ele? Doneaza-le! Cu DOT 2011, adica de sase ani, doar un inconstient ar merge cu ele pe strada. Sau unul foarte sarac. Si atunci, merita ajutat. In ceea ce priveste intalnirea Aprilistico-Suzukistico-BMWistico-Hondistico etc, imi venise in minte zona Lepsa. E cam la jumatatea Moldovei, de la Focsani spre vest, trecerea spre Transilvania, Covasna. Sunt foarte multe drumuri soft-enduro, muntele nefiind asa agresiv ca in alte parti, Bucegi, de exemplu. De la Bucuresti sunt in jur de 300 km, din partea ailalta, Cluj, tot cam asa. Eu propun sa ne lamurim cu localitatea si apoi sa cautam pensiuni. Asa ca, sariti cu idei, mai ales moldovenii nostri barvi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin.iasi Postat Noiembrie 30, 2016 Share Postat Noiembrie 30, 2016 Lepsa e la aproximativ 250 km de Iasi. Daca avem unde sa facem si un soft enduro, cu atat mai bine. Deci, eu sunt pentru. In privinta cauciucurilor, nu si-a manifestat nimeni interesul. Dupa cum am spus, decat sa imbatrineasca la mine, mai bine sa le foloseasca cineva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Noiembrie 30, 2016 Share Postat Noiembrie 30, 2016 (editat) La 200 km de Bucuresti e Focsaniul, si pana la Lepsa mai sunt vreo 85, dar cum in majoritate sunt curbe si peisaje frumoase, vor fi un deliciu, nu un supliciu. P.S. Daca va prind ca veniti la soft enduro pe aici si eu pana atunci nu am o mobra adecvata, va rup picioarele! Daca o sa am, poate ne vedem. Editat Noiembrie 30, 2016 de ZAPPY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Noiembrie 30, 2016 Share Postat Noiembrie 30, 2016 Focsani - comuna Suraia sau Alba Iulia - sat Rameti . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madalin Pribu Postat Noiembrie 30, 2016 Share Postat Noiembrie 30, 2016 Am uitat un aspect si anume perioada. Eu zic sa fie tot august, ca atunci e perioada concediilor, pentru unii. Asa ca avem de ales intre week-end-urile 11-13, 18-20, 25-27. Ma uitam peste niste pensiuni in zona Lepsa si camerele duble sunt 50-70 de lei pe noapte. Adica bine. Zona muntoasa, pastravarie, foisoare, rau, iarba verde, e ok. @Remu1: am inteles propunerile, dar n-am inteles ce-i cu Alba Iulia. Ziceam sa ne vedem in Moldova, nu in Transilvania. Pe de alta parte, mai zi ceva de comuna Suraia, ca eu m-am uitat pe harta si e in mijlocul campiei. @Zappy: daca alegem soft-off-road, poti sa mergi si cu vitezana pe acolo. Iti dai seama ca facem traseele cu gandul la Cristi si la Aprilia lui cea Shiver, care numai de off-road nu e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Noiembrie 30, 2016 Share Postat Noiembrie 30, 2016 @Madalin Pribu: Merci, dar nu merge. Poate o sa am alternative pana atunci, momentan o problema familiala nu-mi permite. Oricum urmaresc topicul de aprilieni, nu-mi scapati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madalin Pribu Postat Noiembrie 30, 2016 Share Postat Noiembrie 30, 2016 Madaline,e intalnirea Aprilistilor&invitatii(Suzi,bembeu,Yama,etc),adica Apriliana. Cat timp e zona muntoasa si cu "anexele" aferente,e ok! Legat de perioada,ar fi bine daca si-ar lua lumea si ziua de vineri libera,astfel ca,putem sa ne vedem de joi seara.Asa avem 2 zile pline,respectiv vineri si sambata. Ma rog,cine vrea,isi poate prelungi si luni,marti,etc sau inainte de miercuri,joi. Trebuie stabilita exact weekendul in care va fi. Deci,votam pentru care weekend de august. Hai,bagati. PS:Madaline,daca-i vorba si de off-road,venim cu DR-urile. PPS:Zappy,poate te traji pe caku si nu vii,ca venim noi dupa tine! Mno,am zas! E clar ca noi de joi, iar partea cu alesul week-end-urilor era pentru ceilalti, care muncesc la patron si care sunt nevoiti sa-si ceara voie. Pentru noi, e indiferent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Noiembrie 30, 2016 Share Postat Noiembrie 30, 2016 (editat) E clar ca noi de joi, iar partea cu alesul week-end-urilor era pentru ceilalti, care muncesc la patron si care sunt nevoiti sa-si ceara voie. Pentru noi, e indiferent. Eu muncesc la patron dar , cum a fost anul trecut , mi-am legat concediul de intalnire , si a fost perfect , nu-i bai la mine.Eu vreau apoi sa evadez in Bucovina si Maramu' , asa ca imi conectez concediul de aceasta locatie .In principiu la mine nu conteaza week-end-ul daca stiu din timp.Augustt e bine » Post actualizat in 30 Nov 2016 16:35 Va recomand pentru [perioada de iarna vizionarea miniseriei "band of brothers"-camarazi de razboi.Regia Steven Spilberg Acum o revad a 3_a oara.Numai daca va plac filmele cu tematiaca WWII.Miniseria o gasiti pe aproape orice sit de filme on line » Post actualizat in 30 Nov 2016 16:36 aici subtitrarea va deranjeaza http://www.filmeserialeonline.org/seriale/band-of-brothers/ Editat Noiembrie 30, 2016 de Geamanu Alin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madalin Pribu Postat Decembrie 1, 2016 Share Postat Decembrie 1, 2016 La multi ani,rumanilor. Sa traiesti, rumanule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Decembrie 1, 2016 Share Postat Decembrie 1, 2016 De la alt neam..."LA MULTI ANI!" compatrioti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madalin Pribu Postat Decembrie 1, 2016 Share Postat Decembrie 1, 2016 Ivane, sa traiesti, nepoate! @Cristi: Cum sa nu-i primim? Daca sunt cuminti si papa tot din farfurie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate