Sinner- Postat Februarie 16, 2007 Share Postat Februarie 16, 2007 (editat) trageti signuri concluziile.. cine are cap.. Click AICI Editat Februarie 16, 2007 de Sinner- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inanna Postat Februarie 16, 2007 Share Postat Februarie 16, 2007 pe astia ii cam mananca pielea............. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Februarie 16, 2007 Autor Share Postat Februarie 16, 2007 oamenii destepti invata din greselile altora oamenii normali din propriile greseli iar.. prostii... stiti voi mai departe.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hihi Postat Februarie 17, 2007 Share Postat Februarie 17, 2007 Bai Sinnere tocmai tu faci topicuri d-astea ma ? Hai bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheRogue Postat Februarie 17, 2007 Share Postat Februarie 17, 2007 Eu trag concluzii bune din filmuletu asta ...Sinner- te chinuie talentu frate ...in afara de brandon ala toti se dadeau in locuri necirculate, parcari samd...ce ai tu impotriva oamenilor care vor sa faca giumbuslucuri in locuri pustii unde nu pot fi un pericol si pt altii???tu te gandesti asa un pic cand vorbesti?sau ai tu frustrarile tale? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Februarie 17, 2007 Share Postat Februarie 17, 2007 a se vedea o faza tare, ala cu vitezana "Brandon" fara casca in cap, ochelarii de fitze nu lipseau si casca era pe bancheta din spate langa ala care filma este vorba de ala care dupa accident il ungea asistenta pe coate, idiotul bhai sinner ti-a intrat frica in oase? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Februarie 17, 2007 Share Postat Februarie 17, 2007 Super tare melodia din clip, acu' o dau jos de pe DC++ . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Februarie 17, 2007 Autor Share Postat Februarie 17, 2007 @thero... : baietzica am impresia ca faci parte din maea majoritate care inteleg in gura postingurile. Nu ma refeream decat la faptul ca echipamentul este esential si poate mai prind cei ce nu il poarta oarece..frica daca vad. Si mai era faza cu cascadoriile cum ca.. nu e chiar asa cu happy end de fiecare data si sa aiba luema grija.. @drac: frica nu, dar cu mia multa grija in schimb de.. carareala cu giumbuslucurile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DreamStar Postat Februarie 17, 2007 Share Postat Februarie 17, 2007 Sunt de acord cu tine Sin.... Pur si simplu cred ca e educativ.. parerea mea.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catutza Postat Februarie 17, 2007 Share Postat Februarie 17, 2007 cine vrea sa faca asa imi da mie motocicleta si eu ii dau o bicicleta macar sa raman eu cu motocicleta intreaga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
webber Postat Februarie 18, 2007 Share Postat Februarie 18, 2007 sunt multe filme pe youtube... http://www.youtube.com/results?search_query=motorcycle+crash favoritul meu e asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-DINU Postat Februarie 18, 2007 Share Postat Februarie 18, 2007 si eu m-am distrat o data doar cu casca in cap, si am stat vara cu julituri pe mine, pe tot corpul. de atunci numai ma dau pe 1 roata fara echipament complet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Februarie 18, 2007 Share Postat Februarie 18, 2007 si eu m-am distrat o data doar cu casca in cap, si am stat vara cu julituri pe mine, pe tot corpul. de atunci numai ma dau pe 1 roata fara echipament complet. asta se numeste ca ai ramas cu sechele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smar2 Postat Februarie 26, 2007 Share Postat Februarie 26, 2007 (editat) Super tare melodia din clip, acu' o dau jos de pe DC++ . ia tot albumul... e laser... daca nu ai de unde-l lua, ti-l dau eu... p.s. si incearca si kutless... super tari si baietii astia... Editat Februarie 26, 2007 de smar2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UnderTaker Postat Februarie 26, 2007 Share Postat Februarie 26, 2007 super tari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
old_scorpion Postat Februarie 26, 2007 Share Postat Februarie 26, 2007 mai poate sa zica cineva ca prostia nu doare??????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnakeBite Postat Februarie 26, 2007 Share Postat Februarie 26, 2007 (editat) Uite-l pe asta in pantaloni scurti si cu bulan imens. Nu este cascadorie, ci... http://www.youtube.com/watch?v=Jd_aKZ2mCbU Editat Februarie 26, 2007 de SnakeBite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psy Postat Februarie 26, 2007 Share Postat Februarie 26, 2007 Uite-l pe asta in pantaloni scurti si cu bulan imens. Nu este cascadorie, ci... http://www.youtube.com/watch?v=Jd_aKZ2mCbU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat Februarie 27, 2007 Share Postat Februarie 27, 2007 Bun brandon-ul pentru cei ce merg fara echipament (nu numai la jonglerii). Ce, ma gandeam eu acum cateva luni, cand imi faceam calculele pentru achitarea motorului, ca o sa trebuiasca sa scot 10 milioane numai pe echipament? Youtube-ul m-a convins Si inca nu am tot ce trebuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BrokenWind Postat Februarie 27, 2007 Share Postat Februarie 27, 2007 10 milioane ,ca sa ce hai sa-ti fac eu un calcul modest ca am chopper 1.Casca Airoch (cu mandibula) noua=5mil 2. Casca s-h Airoch(cu mandibula)=2,75mil 3.Geaca piele ciu protectii soft(umeri,coate,spate)=4,4mil 4.Brau cu protecti la spate=0,75mil 5.2 fulare(burlane de pus pe gat)=0,7mil 6.pereche manusi(protectii carbon, degete palma)=1,5mil 7.pereche second manusi(protectii la fel)=0,75mil 8.Ghete Killtech=2,4mil Calcul la sofer( )=14,4mil Calcul sumar la 2 pers =18.25mil Si mai am nevoie eu una pereche pantaloni de textil(urasc pantalonii de pielepe mine) cu protectii si una pereche genuchiere=2-2,5mil Si prietena mai are nevoie una pereche geaca protectii(geaca actuala e din piele si o avea dinainte nu am mai puso la socoteala) o pereche genuchere,opereche ghete,o pereche pantaloni piele eventual protectii(imi plac pantalonii de piele pe femei) =9mil Deci un calcul total 2 persoane 29,75mil asa ca puneti 1000 euro sa fie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Februarie 27, 2007 Share Postat Februarie 27, 2007 echipamentu face toti banii,va zic din propria experintza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate